σκεπαστή_πίτσα_με_φύλλο σφολιάτας_

Σκεπαστή πίτσα με φύλλο σφολιάτας. Μία υπέροχη συνταγή με τραγανό φύλλο σφολιάτας και την γέμιση της αρεσκείας μας. Εμείς την φτιάξαμε με σάλτσα ντομάτας, τυρί γκούντα, μανιτάρια, μπέικον και ντομάτα. Δεν έμεινε ούτε ψίχουλο σε μόλις μία μέρα.

Πραγματικά τα παιδιά την λάτρεψαν οπότε σας την συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Βέβαια εσείς μπορείτε να βάλετε μία γέμιση που να σας αρέσει περισσότερο. Μπορείτε να βάλετε στην γέμιση πραγματικά ό,τι σας αρέσει.

Δείτε ακόμα Πίτσα εύκολη και γρήγορη της Γκόλφως Νικολού (βίντεο)

Είναι υπέροχη πίτσα και πραγματικά είναι πολύ καλύτερη και από αυτή που μπορείτε να φάτε στους φούρνους. Μία εύκολη και οικονομική συνταγή για όλες τις ώρες και για όλη την οικογένεια. Διαβάστε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής: 

Εκτέλεση για την πίτσα με φύλλο σφολιάτας

Αρχικά παίρνουμε το ταψί της αρεσκείας μας και το βουτυρώνουμε καλά. Έπειτα απλώνουμε πάνω από το βουτυρωμένο ταψί ένα φύλλο σφολιάτας. Αλείφουμε πάνω από το φύλλο σφολιάτας την σάλτσα ντομάτας, προσθέτουμε το τυρί γκούντα, τα μανιτάρια και το μπέικον σε όλη την επιφάνεια του φύλλου.

Επίσης κόβουμε τις ντομάτες σε λεπτές ροδέλες και τις αραδιάζουμε και αυτές πάνω στα υπόλοιπα υλικά. Πάνω από την γέμιση απλώνουμε το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.

Κλείνουμε καλά την πίτσα μας και αλείφουμε το δεύτερο φύλλο σφολιάτας με κρόκο αυγού. Ψήνουμε την πίτσα σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσό χρώμα και να λιώσει το τυρί.

Tips για την πίτσα με φύλλο σφολιάτας

Για την γέμιση βάζουμε τα υλικά της αρεσκείας μας αλλά και την ποσότητα που μας αρέσει καλύτερα. Εμείς βάλαμε ενδεικτικά μία ποσότητα στα υλικά, σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια.

σκεπαστή_πίτσα_με_φύλλο σφολιάτας_

Η συνταγή είναι της φίλης μας Evie Evie

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close