Τάρτα με Snickers

Υπέροχη ιδεααααα!!!!!

Εκτέλεση
Για τη dulce de leche:(Αν θελετε πιο γρήγορα αποτελέσματα μπορείτε να την αγοράσετε έτοιμη,η να βάλετε σιρόπι καραμέλας)
Παίρνουμε μια κατσαρόλα με ΧΟΝΤΡΟ πάτο, χωρητικότητας 8 λίτρων και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός της βανίλιας. Βάζουμε το μάτι σε μεσαία φωτιά (π.χ.αν το ανώτερο είναι 9, εσείς βάζετε το 6) και τοποθετούμε τη κατσαρόλα. Αφήνουμε το μίγμα να φτάσει σε βρασμό και μόλις το γάλα φουσκώσει αρκετά, ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουταλα μέχρι να πέσουν οι αφροί. Άμα το γάλα φουσκώνει υπερβολικά, μπορείτε να αποσύρετε τη κατσαρόλα για μισό λεπτό, να πέσουν οι αφροί και να την επιστρέψετε πάλι στη φωτιά.
Συνεχίζουμε με αυτό τον ρυθμό (περίπου 60 λεπτά), μέχρι το μίγμα να αποκτήσει καραμελένιο χρώμα και να πήξει. Μόλις το μίγμα σας μειωθεί και γίνει περίπου 300 ml, η dulce de leche είναι έτοιμη.
Αφαιρέστε από τη φωτιά καi σουρώστε τη αν θέλετε. Προσθέστε τη βανίλια και ανακατέψτε. Αφήστε να κρυώσει εντελώς, πριν τη σερβίρετε.
Είναι σημαντικό να ανακατεύετε το μίγμα συνεχώς για να μην αρπάξει το γάλα και καεί.
Για τη βαση
Ανακατεύουμε το βιταμ με τα μπισκότα και το 1/3 των Snickers ,τα τοποθετούμε σε μια ταρτιερα και τα πατικώνουμε καλά
Για τη κρεμα
Χτυπάμε μαζί το συμπυκνωμένο γάλα, το τυρί κρέμα και dulce de leche (η το σιρόπι καραμέλας)μέχρι να γίνουν  εντελώς λεία.
Προσθετουμε καi τη σαντιγί ισα ισα να ενσωματοθει με το μειγμα. . προσθετε το 1/3 απο τα snickers στη γέμιση .
Απλώστε τη γέμιση πάνω απο τη βάση. Τέλος, πασπαλίστε τη τάρτα με το υπόλοιπο dulce de leche και σκόρπισε το υπόλοιπο 1/3 του Snickers στην κορυφή. Αφήνουμε τη τάρτα για τουλάχιστον 3 ώρες στο ψυγειο πριν τη κοψουμε!

Close