Συνταγή για τηγανίτες μελιτζάνες με κολοκυθάκια και σος με κρέμα τυριού σκέτη απόλαυση

Συνταγή για τηγανίτες μελιτζάνες με κολοκυθάκια και σος με κρέμα τυριού

Η σημερινή μας συνταγή δεν είναι απλά ένα φαγητό. Είναι έργο τέχνης τόσο εμφανισιακά όσο και γευστικά. Πανέμορφα τριαντάφυλλα με τηγανιτές μελιτζάνες, κολοκύθια και σος με κρέμα τυριού. Είναι μια εξαιρετική πρόταση για το μπουφέ σας.

Είτε ο μπουφές σας είναι παιδικός είτε για μεγάλους, σίγουρα είναι υγιεινή, εντυπωσιακή και συνάμα παιχνιδιάρικη πρόταση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι για να επιτύχετε αυτή την συνταγή πρέπει να έχετε πολύ μεράκι και σίγουρα θέλει εξάσκηση. Δεν χάνετε όμως κάτι από το να δοκιμάσετε.

Αποφασίσαμε λοιπόν να την μοιραστούμε μαζί σας με την ελπίδα να έχετε τα αποτελέσματα της φωτογραφίας. Σίγουρα θα εντυπωσιάσετε σε όποιον προσφέρετε αυτό το πεντανόστιμο τριαντάφυλλο. Επίσης είναι μια πολύ υγιεινή πρόταση για τα παιδιά της οικογένειας. Διαβάστε την συνταγή παρακάτω:

Εκτέλεση

Τηγανίζουμε τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια. Αφού τα τηγανίζουμε, τα βάζουμε στην άκρη. Αδειάζουμε τις ντομάτες αφαιρώντας τα σπόρια και κόβουμε σε κύβους την σάρκα της ντομάτας.

Δείτε ακόμα Μπιφτέκι ταψιού με μελιτζάνα, ντομάτες και πιπεριές στο φούρνο

Μέσα στα κουπ βάζουμε ντοματοσαλάτα και την καλύπτουμε με την σος. Βάζουμε μια σειρά μελιτζάνας, μια σειρά ντομάτας, μια σειρά κολοκύθι και μια σειρά σος και τα τυλίγουμε σαν τριαντάφυλλο.

Συνταγή για τηγανίτες μελιτζάνες με κολοκυθάκια και σος με κρέμα τυριού σκέτη απόλαυση Συνταγή για τηγανίτες μελιτζάνες με κολοκυθάκια και σος με κρέμα τυριού σκέτη απόλαυση Συνταγή για τηγανίτες μελιτζάνες με κολοκυθάκια και σος με κρέμα τυριού σκέτη απόλαυση Συνταγή για τηγανίτες μελιτζάνες με κολοκυθάκια και σος με κρέμα τυριού σκέτη απόλαυση Συνταγή για τηγανίτες μελιτζάνες με κολοκυθάκια και σος με κρέμα τυριού σκέτη απόλαυση Συνταγή για τηγανίτες μελιτζάνες με κολοκυθάκια και σος με κρέμα τυριού σκέτη απόλαυση Συνταγή για τηγανίτες μελιτζάνες με κολοκυθάκια και σος με κρέμα τυριού σκέτη απόλαυση

Την συνταγή την βρήκαμε από την φίλη μας  Κωνσταντινιά ΠΚ‎ στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Επιμέλεια συνταγής: daddy-cool.gr

Close