Τηγανόψωμα με γέμιση πίτσα για το σχολικό κολατσιό, για το μεσημεριανό στο ολοήμερο αλλά και για το κολατσιό των μεγάλων.
Θέλετε να μαζευτείτε για μπύρα στο σπίτι; Θέλετε ένα νόστιμο κολατσιό τόσο για το πρωί στο σχολείο όσο και για το ολοήμερο; Πεινάτε στην δουλειά και δεν θέλετε να δίνετε άλλο τα λεφτά σας στα ντελίβερι; Αυτά τα τηγανόψωμα με γέμιση πίτσα για το σχολικό κολατσιό με την πανεύκολη και σπιτική ζύμη, γεμισμένα με γέμιση για πίτσα θα σας συναρπάσουν.
Είναι ένα πανεύκολο σνακ που μπορούμε να το απολαύσουμε κάθε στιγμή της ημέρας. Είναι πολύ χορταστικά και ακόμη και το πιο απαιτητικό παιδάκι στο φαγητό δεν θα μπορέσει να αντισταθεί. Εμείς το φτιάχνουμε συχνά και τα παιδιά αλλά και τα εγγόνια μας ζητάνε και δεύτερο!
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα τηγανόψωμα με γέμιση πίτσα για το σχολικό κολατσιό
Εκτέλεση για τα τηγανόψωμα με γέμιση πίτσα για το σχολικό κολατσιό
Αρχικά φτιάχνουμε την ζύμη βάζοντας σε μία λεκάνη το ζεστό νερό, την μαγιά και την ζάχαρη. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και προσθέτουμε το αλάτι, το αλεύρι για όλες τις χρήσεις και το ελαιόλαδο. Ζυμώνουμε σε ένα ελαστικό ζυμάρι που ζυγίζει περίπου 800 γραμμάρια. και αφήνουμε την ζύμη για 1 ώρα να φουσκώσει σε ζεστό μέρος.
Σε ένα άλλο μπολ προσθέτουμε την ντομάτα, τις πιπεριές και τα κρεμμύδια κομμένα σε κύβους. Επίσης κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια την γαλοπούλα, θρυμματίζουμε την φέτα, τρίβουμε την μοτσαρέλα και τα βάζουμε και αυτά στο μπολ με την ντομάτα.
Δείτε ακόμα Τραγανή σπανακοτυρόπιτα με φύλλο κρούστας
Προσθέτουμε πιπέρι και πάπρικα και ανακατεύουμε. Αφού η ζύμη έχει φουσκώσει την χωρίζουμε σε κομμάτια των 130 γραμμαρίων το ένα. Ανοίγουμε σε φύλλο, γεμίζουμε με την γέμιση και κλείνουμε. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και με τα άλλα κομμάτια ζύμης.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν καλά, τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας για να φύγουν τα πολλά λάδια και είναι έτοιμα.
Tips για τα τηγανόψωμα με γέμιση πίτσα για το σχολικό κολατσιό
Μπορούμε να γεμίσουμε τα τηγανόψωμα με ό,τι μας αρέσει. Οι ποσότητες στα υλικά της γέμισης, είναι ανάλογα τα γούστα. Μπορούμε να τα αλείψουμε με λίγο κρόκο αυγού και να τα ψήσουμε και σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Δείτε ακόμα Τηγανόψωμα χωρίς τηγάνι, χωρίς λάδια της Γκόλφως
Η συνταγή είναι της φίλης μας Κατερίνα Στερπη
και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα Μαγειρικές Απολαύσεις
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Ειρήνη Μουρτζούκου : Μάρτυρας κλειδί δίνει στεγνά την 24χρονη για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών
- Εύκολο σοκολατένιο γλυκό για τα Χριστούγεννα
- Grand Hotel : Χαραλάμπης και Θεώνη ξανά μαζί
- Γιάννης Πλούταρχος : Η 47χρονη stalker προσπαθεί να τα βρουν εξωδικαστικά