Το πιο εύκολο παγωτό σοκολάτας με ΜΌΝΟ 2 υλικά που παραμένει μαλακό στην κατάψυξη!

Λαχταριστό και πεντανόστιμο παγωτό σοκολάτας με 2 μόνο υλικά και πολύ εύκολο στην εκτέλεση! Με λίγα και απλά υλικά φτιάχνουμε παγωτό σοκολάτας που παραμένει μαλακό στην κατάψυξη και δεν χρειάζεται παγωτομηχανή! Είναι και νηστίσιμο, για περιόδους νηστείας ή για vegeterians.

Δείτε ακόμη Εύκολο παγωτό καϊμάκι

Το πιο εύκολο παγωτό σοκολάτας με ΜΌΝΟ 2 υλικά που παραμένει μαλακό στην κατάψυξη!

Ingredients:

-500 ml vegan whipping cream
-300 g Vegan Cocoa Spread with Hazelnuts “Sisinni”

Εκτέλεση

Το πιο εύκολο παγωτό σοκολάτας με ΜΌΝΟ 2 υλικά που παραμένει μαλακό στην κατάψυξη!
Σε 1 μπολ ανακατεύουμε με μίξερ τη φυτική κρέμα γάλακτος και τη νηστίσιμη πραλίνα
Βάζουμε το παγωτό σε 1 τάπερ και το βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.

Ενδιάμεσα βγάζουμε από την κατάψυξη  και με ένα μίξερ χειρός χτυπάμε το μισοπαγωμένο παγωτό να αφρατέψει για 3´-4′.
Ξαναπαγώνουμε το μείγμα στην κατάψυξη μέχρι πάλι να αρχίσει να σταθεροποιείται.

Το πιο εύκολο παγωτό σοκολάτας με ΜΌΝΟ 2 υλικά που παραμένει μαλακό στην κατάψυξη!
Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει και 3 και 4 φορές. Δηλαδή πάγωμα την κατάψυξη, αφράτεμα με μίξερ χειρός και ξανά πάγωμα.
Αυτό πρέπει να το κάνουμε όσες φορές χρειαστεί, βλέποντας και κρίνοντας, κάθε φορά που βγάζουμε το παγωτό από την κατάψυξη, την υφή του.

Σαν αποτέλεσμα όλης αυτής της διαδικασίας, είναι το παγωτό μας να αποκτήσει μια αφράτη και χωρίς κρυστάλλους υφή και να γίνει απαλό και βελούδινο ταυτόχρονα.

Το πιο εύκολο παγωτό σοκολάτας με ΜΌΝΟ 2 υλικά που παραμένει μαλακό στην κατάψυξη!

Το πιο εύκολο παγωτό σοκολάτας με ΜΌΝΟ 2 υλικά που παραμένει μαλακό στην κατάψυξη: Δείτε την εκτέλεση παρακάτω στο βίντεο:

Close