Λαχταριστό και πεντανόστιμο παγωτό σοκολάτας με 2 μόνο υλικά και πολύ εύκολο στην εκτέλεση! Με λίγα και απλά υλικά φτιάχνουμε παγωτό σοκολάτας που παραμένει μαλακό στην κατάψυξη και δεν χρειάζεται παγωτομηχανή! Είναι και νηστίσιμο, για περιόδους νηστείας ή για vegeterians.
- κρεμα γαλακτος 500 ml φυτική
- πραλίνα 300 γρ. φυτική
Υλικά
Δείτε ακόμη Εύκολο παγωτό καϊμάκι
Ingredients:
-500 ml vegan whipping cream
-300 g Vegan Cocoa Spread with Hazelnuts “Sisinni”
Εκτέλεση
Σε 1 μπολ ανακατεύουμε με μίξερ τη φυτική κρέμα γάλακτος και τη νηστίσιμη πραλίνα
Βάζουμε το παγωτό σε 1 τάπερ και το βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.
Ενδιάμεσα βγάζουμε από την κατάψυξη και με ένα μίξερ χειρός χτυπάμε το μισοπαγωμένο παγωτό να αφρατέψει για 3´-4′.
Ξαναπαγώνουμε το μείγμα στην κατάψυξη μέχρι πάλι να αρχίσει να σταθεροποιείται.
Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει και 3 και 4 φορές. Δηλαδή πάγωμα την κατάψυξη, αφράτεμα με μίξερ χειρός και ξανά πάγωμα.
Αυτό πρέπει να το κάνουμε όσες φορές χρειαστεί, βλέποντας και κρίνοντας, κάθε φορά που βγάζουμε το παγωτό από την κατάψυξη, την υφή του.
Σαν αποτέλεσμα όλης αυτής της διαδικασίας, είναι το παγωτό μας να αποκτήσει μια αφράτη και χωρίς κρυστάλλους υφή και να γίνει απαλό και βελούδινο ταυτόχρονα.
Το πιο εύκολο παγωτό σοκολάτας με ΜΌΝΟ 2 υλικά που παραμένει μαλακό στην κατάψυξη: Δείτε την εκτέλεση παρακάτω στο βίντεο:
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες