Τορτίγιες με σπανάκι, ρόκα και τυρί κρέμα

Συνταγή για υγιεινές Τορτίγιες με σπανάκι, ρόκα και τυρί κρέμα για το ταπεράκι της δουλειάς, το ταπεράκι της παραλίας, το σχολικό κολατσιό,το πρωινο μας ή το βραδινό μας.

Στο σχολικό κολατσιό προσπαθούμε να βάζουμε φαντασία. Ετοιμάσαμε λοιπόν γι’ αυτά ένα σπέσιαλ σχολικό κολατσιό που τώρα που κλείνουν τα σχολεία θα το παίρνουμε σίγουρα μαζί μας και στην παραλία και μιλάμε γι’ αυτές τις νόστιμες τορτίγιες.

Είναι υγιεινές τορτίγιες με σπανάκι, φύλλα ρόκας, φύλλα από παντζάρι, σγουρή σαλάτα, φρέσκια ντομάτα και λίγο τυρί κρέμα για να…γλιστράει. Δεν θέλει πολύ κούραση, πολλά λεφτά και πολύ χρόνο. Αρκεί να έχεις φαντασία και μικροί και μεγάλοι θα φάνε… τα πάντα!

συνταγή-για-τορτίγιες-με-ρόκα-σπανάκι-και-τυρί κρέμα-

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τις τορτίγιες με σπανάκι, ρόκα και τυρί κρέμα:

συνταγή-για-τορτίγιες-με-ρόκα-σπανάκι-και-τυρί κρέμα-

Εκτέλεση για τις τορτίγιες με σπανάκι ρόκα και τυρί κρέμα

Αρχικά ανοίγουμε τις τορτίγιες και τις αλείφουμε με τυρί κρέμα. Αραδιάζουμε μερικά φύλλα από σπανάκι, μερικά φύλλα ρόκας, μερικά φύλλα σγουρής σαλάτας και μερικά φύλλα από το πράσινο μέρος του παντζαριού.

Δείτε ακόμα Χειροποίητες τορτίγιες με κοτόπουλο και λαχανικά

Πάνω από τα πράσινα λαχανικά μας βάζουμε μερικές φέτες ντομάτας και πάνω από την ντομάτα λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι. Ρολάρουμε, τυλίγουμε σε πλαστική μεμβράνη και απολαμβάνουμε.

συνταγή-για-τορτίγιες-με-ρόκα-σπανάκι-και-τυρί κρέμα-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Boriana Ilieva

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close