Βίδες με φέτα, λουκάνικα και πιπεριές

Βίδες με φέτα, λουκάνικα και πιπεριές. Καλοκαιρινή μακαρονάδα με βίδες, φέτα, λουκάνικα και πιπεριές.

Ο Παναγιώτης Παπαδάκης, ετοίμασε για εμάς μία πεντανόστιμη καλοκαιρινή μακαρονάδα με βίδες που συνδυάζει γεύσεις, χρώματα και αρώματα με έναν μοναδικό τρόπο. Βίδες με λουκάνικα, φέτα, διάφορα μπαχαρικά και μυρωδικά, ντοματίνια και πιπεριές.

Είναι μία άκρως καλοκαιρινή μακαρονάδα που θα απογειώσει κάθε τραπέζι σας και είναι πανεύκολη. Ακόμη κι αν δεν έχετε μεγάλη εμπειρία στην κουζίνα μην αγχώνεστε γιατί αν ακολουθήσετε κατά γράμμα τις οδηγίες, αυτή η συνταγή έχει απόλυτη επιτυχία.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τις βίδες με φέτα λουκάνικα και πιπεριές:

βίδες-με-φέτα-λουκάνικα-και-πιπεριές-

Αυτή η Ελληνική μακαρονάδα τρέλανε τους πάντες! Φθηνό, γρήγορο και νόστιμο!

INGREDIENTS

250 g fusilli pasta
Salt
————————————-
2 smoked country beef sausages
1 red pepper
1 green pepper
2 garlic cloves
4 cherry tomatoes
1 medium onion
Olive oil
1 tsp sweet paprika
Oregano
180 g Greek feta cheese
300 g water from boil fusilli pasta
—————————————
Parsley
Semi-hard smoked cheese

βίδες-με-φέτα-λουκάνικα-και-πιπεριές-

GERMAN

ZUTATEN

250 g Fusilli-Nudeln
Salz
————————————-
2 geräucherte Landrinderwürste
1 rote Paprika
1 grüne Paprika
2 Knoblauchzehen
4 Kirschtomaten
1 mittelgroße Zwiebel
Olivenöl
1 TL süßer Paprika
Oregano
180 g griechischer Feta-Käse
300 g Wasser aus kochenden Fusilli-Nudeln
—————————————
Petersilie
Halbhart geräucherter Käse

Χρόνος εκτέλεσης 15 λεπτά

Εύκολη συνταγή

3-4 μερίδες

βίδες-με-φέτα-λουκάνικα-και-πιπεριές-

Εκτέλεση

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο μαγειρεύοντάς το για 1-2 λεπτά. Ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε την κόκκινη πιπεριά και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό.

Ψιλοκόβουμε την πράσινη πιπεριά , τις σκελίδες σκόρδου και τις προσθέτουμε και κείνες. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά.
Κόβουμε σε ροδέλες τα χωριάτικα λουκάνικα και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι.

βίδες-με-φέτα-λουκάνικα-και-πιπεριές-

Μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους. Κόβουμε σε φέτες 4 μικρές ντομάτες ή ντοματίνια και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι.
Προσθέτουμε από το νερό που βράσαμε τα ζυμαρικά και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά.

Βίδες με φέτα, λουκάνικα και πιπεριές

Δείτε ακόμα Βίδες στον φούρνο με μελιτζάνες

Ρίχνουμε την πάπρικα και την ρίγανη. Ρίχνουμε το τυρί φέτα ανακατεύουμε και μόλις χυλώσει προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά.
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μεταξύ τους και αποσύρουμε από την φωτιά.

Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και ημίσκληρο καπνιστό τυρί.
Τα πιο νόστιμα ζυμαρικά με χωριάτικα λουκάνικα στο τηγάνι εύκολα και γρήγορα. Ιδανικό γεύμα για όταν δεν έχετε χρόνο!! Καλή σας επιτυχία!!

βίδες-με-φέτα-λουκάνικα-και-πιπεριές-

Δείτε το βίντεο εδώ :

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close