Σασμός: Ο φριχτός φόνος του Τόλη

Σασμός: Οι εξελίξεις της σειράς στα επόμενα θα είναι αποκαλυπτικές : Ο φριχτός φόνος του Τόλη- Γιατί δεν έχει μετανιώσει;

Ένας άνθρωπος χαμογελαστός, χαρούμενος, δημιουργικός. Ένας χαρακτήρας που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, να ξεσηκώσει τους τηλεθεατές, αλλά και τους πρωταγωνιστές.

Η Αλήθεια είναι πως δεν το περιμένεις από μια τέτοια φάτσα να έχει κάνει ένα τέτοιο έγκλημα… Ποιος; Ο Τόλης το ΕΙΔΩΛΟ

Ο αγαπημένος μας Τόλης έχει πραγματοποιήσει ένα έγκλημα φρικτό, στη σειρά Σασμός. Γιατί δεν έχει μετανιώσει για αυτό που έχει κάνει;

Σασμός-Τόλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο σπιούνος αστυνόμος πιάνεται στα πράσα

Πράγματι, όσο κι αν τον ενοχλεί το κλίμα στις φυλακές και προσπαθεί να το φτιάξει, μέσα από παραστάσεις, ο ίδιος δεν μετανιώνει για το έγκλημα που διέπραξε. Σκότωσε έναν άνθρωπο με εννέα μαχαιριές. Ένα φονικό φρικτό και φυσικά αδικαιολόγητο.

Σασμός: Ο φρικτός φόνος του Τόλη δίχως να μετανιώσει

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 107 , 108 , 109 , 110

Ο Θάνος Μπίρκος μίλησε στη Μαρία Ανδρέου, στο περιοδικό 7 Μέρες TV, αναλύοντας το έγκλημα που έκανε ο Τόλης, αλλά και τους λόγους για τους οποίους δε το έχει μετανιώσει καθόλου, στη σειρά Σασμός. Σύμφωνα με το  Youfly.com χαρακτηριστικά, ανέφερε:

«Ο Τόλης δεν έχει μετανιώσει. Δολοφόνησε έναν εργολάβο που είχε σχέση με τη γυναίκα του και πιστεύω ότι θα το έκανε ξανά. Σαν κουβάρι θα ξετυλιχθεί το έγκλημά του. Σκότωσε αυτόν που καταχράστηκε την περιουσία του, με εννέα μαχαιριές.

Σασμός-Τόλης

Δείτε ακόμη Σασμός: O Γεράσιμος βάζει στόχο τον Αστέρη

»Δε τον έφαγε με ένα όπλο μπαμ και κάτω, αλλά τον μαχαίρωσε εννέα φορές! Μιλάμε για οργή, για θυμό. Του προκάλεσε πόνο, αφού τον υπνώτισε. Σίγουρα είναι διαφορετική η ψυχολογία ενός ανθρώπου που κάνει φόνο εκ προμελέτης, από κάποιον που φτάνει σε αυτή την πράξη εν βρασμώ ψυχής.

»Στον Σασμό σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες έχουν ένα κοινό, όλοι κινούνται από τον έρωτα. Από την Αργυρώ, τον Αστέρη, τον Μαθιό, τη Βασιλική, μέχρι και τον Τόλη, την Στέλλα, τον Αντώνη, τον Άγγελο, την Θοδώρα, τον Γιώργη, τον Πετρή… ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη όλων».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close