Αυτή η νύχτα μένει: Παντρεύονται Γιώργης και Νίτσα

Αυτή η νύχτα μένει: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού παντρεύονται Γιώργης και Νίτσα .

Να μας ζήσουν καλέ.

Το έφερε από δω, τα έφερε από κει στο τέλος ο Γιώργης κατάφερε να κάνει τη Νίτσα να το πει το μεγάλο “ναι” στην πρόταση γάμου που της κάνει.  Μετά τα 40 κύματα που πέρασε η σχέση τους, η Νίτσα αποφασίζει τελικά να δεχτεί την πρόταση γάμου του Γιώργη, γνωρίζοντας πως είναι ένας χρυσός άνθρωπος που την αγαπάει αληθινά και βαθιά. Αν και δεν έχει ξεπεράσει τους φόβους της για το παρελθόν της, ωστόσο κάνει ένα μεγάλο βήμα στο να μπορέσει επιτέλους να το αποδεχτεί και να προχωρήσει.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Βασιλική αγγίζει το όπλο του φόνου του Στεφανή

Αυτή η νύχτα μένει: Παντρεύονται Γιώργης και Νίτσα

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μαθιός σε Καλλιόπη Άφησε τους πια δεν το βλέπεις ότι αγαπιούνται

Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό TV 24, αποκαλύπτει στο Γιώργη τα πάντα. Για τον βιασμό από τον πατριό της, τη φωτιά που του έβαλε για να γλιτώσει από κείνον, αλλά και για το μωρό που γέννησε. Ο Γιώργης την αγκαλιάζει και την στηρίζει, ενώ πετάει στα σύννεφα που επιτέλους θα παντρευτούν. Έτσι παίρνει την Νίτσα από το χέρι και πάει στο σπίτι της μητέρας του, για να της ανακοινώσει πως παντρεύεται. “Μάνα από δω η Νίτσα η μέλλουσα νύφη σου. Παντρευόμαστε”, της ανακοινώνει και εκείνη δείχνει ένα δολοφονικό βλέμμα και στους δύο.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη αηδιάζει με τον Κωνσταντίνο και τον διώχνει

Αυτή η νύχτα μένει: Παντρεύονται Γιώργης και Νίτσα

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος γίνεται μαλλιά κουβάρια με την Μυρτάλη

Η αμηχανία είναι διάχυτη και η Νίτσα προσπαθεί να σπάσει τον πάγο. “Χαίρω πολύ”, λέει στην Βρεττώ και της δίνει το χέρι, αλλά εκείνη γυρίζει την πλάτη της: “Πολύ γρήγορα δεν αποφασίσατε να παντρευτείτε; Πόσο καιρό γνωρίζεστε; Ο γάμος δεν είναι παιχνιδάκι, θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά”, τους επισημαίνει και η Νίτσα καταλαβαίνει πως θα περάσει δύσκολα μαζί της.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος φεύγει για φαντάρος

Αυτή η νύχτα μένει: Παντρεύονται Γιώργης και Νίτσα

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος κλέβει την Αλεξία και εξαφανίζονται

Όταν έρχεται η ώρα να φύγουν, η Νίτσα πάει στο αμάξι και Γιώργος λέει στην μητέρα του: “Ρε μάνα τι συμπεριφορά ήταν αυτή στην Νίτσα; Δεν μπήκες καν στον κόπο να την γνωρίσεις”, και η Βρεττώ του απαντάει: “Να γνωρίζω ποια; Την μπουζουξού; Σε είχα για έξυπνο, αλλά πάλι θα φας τα μούτρα σου γιατί δε βλέπεις πως σε βρήκε κορόιδο. Σου τα λέω από τώρα για να μη μου πεις μετά ότι δε σου τα είπα”.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Αυτοί είναι οι δύο νέοι έρωτες που έρχονται στην σειρά

Αυτή η νύχτα μένει: Παντρεύονται Γιώργης και Νίτσα

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Το ένοχο μυστικό που συνδέει Γεράσιμο -Αλέκο

Ο Γιώργης αρνείται να την ακούς περισσότερο και φεύγει. Το ζευγάρι συγκατοικεί, αλλά το σοκ θα έρθει όταν η Νίτσα με τον Τάσο πέσουν πρόσωπο με πρόσωπο και τότε καταλάβουν ποιος είναι ποιος. Όμως κάνουν μια συμφωνία να μην αποκαλύψουν ποτέ τι συνέβη μεταξύ τους εκείνο το βράδυ στο “Όνειρο”. Η χαρά που νιώθει ο Γιώργης για την εξέλιξη της σχέσης του με τη Νίτσα και την οικογένεια που τον αγκαλιάζει (οι ανιψιές του κυρίως) τον εμποδίζει να αντιληφθεί ότι το έδαφος είναι πυρωμένο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Αυτή η νύχτα μένει με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close