Αυτή η νύχτα μένει: Τα νέα ζευγάρια θα μας αφήσουν άφωνους

Αυτή η νύχτα μένει: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ενδιαφέρουσες καθώς θα δούμε τα νέα ζευγάρια θα μας αφήσουν άφωνους

ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

 

Σταύρος – Ζέτα

Αυτή η νύχτα μένει: Τα νέα ζευγάρια θα μας αφήσουν άφωνους

Ο Στρατής βάζει στον πάγο την Ζέτα η οποία είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τον έρωτα της για εκείνο να πάει στράφι. Θέλει να παλέψει για να καταφέρουν στο τέλος να κερδίσουν. Την ίδια στιγμή ο Σταύρος εκφράζει το ενδιαφέρον του για εκείνη κι αυτή δείχνει να ενδίδει στο φλερτ του.

Δείτε ακόμα Αυτή η νύχτα μένει: Η Φωτεινή θα μάθει όλη την αλήθεια για την δολοφονία της Μαρίνας

Αυτή η Νύχτα Μένει-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο

Περισσότερο για να πληγώσει τον Στρατή. Έτσι αρχίζει να περνά χρόνο με τον Σταύρο και να δέχεται τις προσκλήσεις του για βόλτα μέχρι που σε μια απ’ αυτές εκείνος την φιλάει. Το μυαλό της μπερδεύετε ακόμα περισσότερο όταν η Νίτσα της επισημαίνει πόσο φυσιολογικό είναι αυτό που έχει με τον πιανίστα παρά με το Στρατή.

Και η αλήθεια είναι πως και εκείνη βλέπει διαφορές αλλά το δίλημμα είναι μεγάλο. Να ζήσει τον έρωτα και όπου οδηγήσει με το Στρατή ή να παρακούσει την καρδιά της για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον;

Παντελής – Εύη

Αυτή η νύχτα μένει: Τα νέα ζευγάρια θα μας αφήσουν άφωνους

Μπορεί η γνωριμία τους να ξεκίνησε με κόντρα και ο ένας να την έλεγε στον άλλον αλλά όπως μαθαίνουμε ο Παντελής και η Εύη θα γίνουν ζευγάρι.

Δείτε ακόμα Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 28, 29, 30

Αυτή η Νύχτα Μένει-Εύη-

Δείτε ακόμα Αυτή η νύχτα μένει: Για αυτόν τον λόγο αυτοκτόνησε η Μαρίνα

Ήδη είδαμε πως θα δουλεύουν πια μαζί στην αρχαιολογία, ενώ στα νέα επεισόδια που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται σε μερικές εβδομάδες θα δούμε και πως θα αναπτυχθεί το ειδύλλιο τους που θα καταλήξει σε μεγάλο έρωτα με πολλά όμως σκαμπανεβάσματα.

Χρήστος – Βάσω

Τα μέτωπα που έχουν ανοίξει ενάντια στο Χρήστο είναι πλέον πολλά. Ο Στρατής, ο Αλέξανδρος, οι κόρες του, ο Στέλιος, ο Γιώργης, αλλά και οι πολιτικοί του αντίπαλοι, όλοι έχουν ένα λόγο να είναι εναντίον του. Άλλωστε οι δικές του κίνηση είναι εκείνες που οδήγησαν τους πάντες προς αυτή την κατεύθυνση.

Δείτε ακόμα Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 25, 26, 27

Αυτή η Νύχτα Μένει-Βάσω-

Δείτε ακόμα Αυτή η νύχτα μένει: Αυτός σκότωσε την Μαρίνα

Ο μόνος άνθρωπος που τον βλέπει διαφορετικά και προσπαθεί να του ανοίξει την καρδιά είναι η Βάσω με την οποία έχουν πολλά κοινά. Η ζεστασιά, το χαμόγελο και καλοσύνη της τον έχουν κερδίσει και τίποτα δε φαίνεται να μπορεί να χαλάσει αυτό που έχουν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Αυτή η νύχτα μένει με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close