Αυτή η νύχτα μένει: Αυτός σκότωσε την Μαρίνα

Αυτή η νύχτα μένει:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός σκότωσε την Μαρίνα.

Μου πέφτουν τα μαλλιά αλήθεια…

Καθώς ο κόσμος, μαζεμένος έξω από τη χωροφυλακή, ζητά την απελευθέρωση του Στρατή, εκείνος μιλά με τον Αλέξανδρο για τη Μαρίνα και του εξομολογείται όλη την αλήθεια για τον μεγάλο έρωτα που έζησαν.

Την ίδια ώρα, ο Στέλιος εκτός εαυτού αποκαλύπτει στον Γιώργη τις προθέσεις τού Χρήστου: «Ο Χρήστος θέλει να κλείσει τον Βαρδάρη γιατί φοβάται λέει να μη φας όλα τα λεφτά σου στα μπουζούκια και στις γυναίκες», του λέει και ο Γιώργης γίνεται έξαλλος:

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει: Η Νίτσα δίνει στεγνά την Ζέτα στον Στρατή

Αυτή η Νύχτα Μένει: Η Μαρίνα έρχεται για να τους φέρει όλους αντιμέτωπους

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 22, 23, 24

«Τι λες, ρε; Τον έπιασε ο πόνος τι κάνω εγώ στη ζωή μου; Θα μας τρελάνει τελείως αυτός! Θα μας τρελάνει τελείως», φωνάζει και φεύγει νευριασμένος, ενώ ο Στέλιος την ίδια ώρα μετανιώνει που αποκάλυψε την αλήθεια.

Την ίδια ώρα, ο Τάσος βρίσκει τον Μίλτο και τον σώζει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από βέβαιο θάνατο και τρομαγμένος όπως είναι ενημερώνει την Αγλαΐα, η οποία τρέχει κοντά στο παιδί της. Μη έχοντας στοιχεία, ο Στρατής αφήνεται ελεύθερος και επιστρέφει στο μαγαζί όπου όλοι τον υποδέχονται με αγκαλιά.

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του

Αυτή η Νύχτα Μένει: Η Μαρίνα έρχεται για να τους φέρει όλους αντιμέτωπους

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει – Άννα Μάσχα : Το παιδι και ο γάμος που δεν έγινε ποτέ

Εκείνος τους προειδοποιεί: «Αυτό δεν θα τελειώσει εδώ, να το ξέρετε! Θα έρθουν άλλα χειρότερα, να είστε όλοι προετοιμασμένοι», τους τονίζει και εκείνοι τρομοκρατούνται. Η Ζέτα αγωνιά για εκείνον:

«Γιατί τόσο μίσος να σου κάνουν κακό; Φοβάμαι», του λέει κι εκείνος τη αγκαλιάζει. Δραπετεύουνε για λίγο μαζί και ο Στρατής επιτέλους παραδέχεται τι νιώθει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική νιώθει να πνίγεται μέσα στον γάμο της

Αυτή η Νύχτα Μένει: Η Μαρίνα έρχεται για να τους φέρει όλους αντιμέτωπους

Δείτε ακόμη Σασμός: Πάει για Τρίτη σεζόν η σειρά;

Ο Χρήστος από την άλλη, οργισμένος, ψάχνει λύσεις αλλού και βρίσκει τον μετανιωμένο Στέλιο. Μόνο η Εύη, όμως, μπορεί να τον μαλακώσει, καθώς αποφασίζει πια να μείνει στο Αγρίνιο.

Με μια τελευταία επιφύλαξη, να συναντήσει πρώτα τον Αλέξανδρο για να της πει όλη την αλήθεια για τη μητέρα της και το παρελθόν της. Ομως μετά την απρόοπτη συνάντηση με τον θείο της, η Εύη μένει με ακόμα περισσότερες απορίες για τη σχέση του με τους γονείς της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης αποκαλύπτει τα πάντα στην Θοδώρα

Αυτή η Νύχτα Μένει: Η Μαρίνα έρχεται για να τους φέρει όλους αντιμέτωπους

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο συγγραφέας της σειράς μας δίνει spoiler για το τέλος Αστέρη – Αργυρώ

Η Αγλαΐα τρέχει να αγκαλιάσει τον γιο της και του λέει με δάκρυα: «Γιατί, αγόρι μου, πήγες να το κάνεις αυτό; Δεν με σκέφτηκες εμένα καθόλου;», εκείνος όμως την απομακρύνει και για ακόμα μια φορά της επιτίθεται και την κάνει να καταλάβει την πιο πικρή και καλά κρυμμένη αλήθεια της ζωής της.

Στο μεταξύ, ο Στέλιος δέχεται ένα σήμα από τα κεντρικά της χωροφυλακής που απειλεί το μέλλον του στο Σώμα και πάει να βρει τον Χρήστο στο γραφείο του:

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Παντρεύεται η Αντιγόνη με τον Άρη;

Αυτή η Νύχτα Μένει: Η Μαρίνα έρχεται για να τους φέρει όλους αντιμέτωπους

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης βρίσκει νέα κοπέλα

«Εσύ πήρες τηλέφωνο και ζήτησες τη μετάθεσή μου, έτσι δεν είναι; Τινάζεις στον αέρα την καριέρα μου, τη δουλειά ετών και τη ζωή μου για ένα καπρίτσιο σου», τον κατηγορεί και ο Χρήστος τον διώχνει κακήν κακώς. Απελπισμένος για κάποιο μέσο, καταλήγει στον Θοδωράκη.

Η Αγλαΐα από την άλλη, συντετριμμένη από την επίθεση του Μίλτου, βλέπει για πρώτη φορά τον πραγματικό εχθρό, ενώ ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αλλαγή με τις ημέρες προβολής της σειράς

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 16 , 17 , 18

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη κάνει την επόμενη κίνηση στον Φίλιππο

Μια ακόμα κρίση του Αχιλλέα τρομοκρατεί τη Μυρτώ. Ο Στρατής από την άλλη δέχεται τη συμβουλή της Διαμάντως να μείνει με τη Ζέτα και να φυλάξει τα νώτα του και ψάχνει να βρει λύσεις.

Αγνοεί, όμως, το παιχνίδι που έχει στήσει πίσω από την πλάτη του ο Παπαδόπουλος. Καθώς ο Χρήστος προετοιμάζει την επόμενη επίθεσή του στον Στρατή, έρχεται αντιμέτωπος με την οργή του Γιώργη:

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα φοβάται για την μάνα της

Αυτή-η-νύχτα-μένει-Στρατής

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το παρελθόν του Παράσχου τον έχει φέρει σε αυτήν την θέση

«Αυτή τη φορά θα κάτσεις και θα με ακούσεις! Δεν με νοιάζουν οι δουλειές σου, ούτε τίποτα! Εχεις καταστρέψει τα πάντα! Τι ζόρι τραβάς εσύ, ρε, τι κάνω εγώ με τα δικά μου τα λεφτά;

Πότε σε ένοιαξε για να σε νοιάζει τώρα! Πας και με μπλέκεις στις βρομοδουλειές σου, ακούς εκεί κυνηγάς τον Βαρδάρη επειδή εγώ ξενυχτάω εκεί».

Αυτή η νύχτα μένει: Η Ζέτα παρατάει τον Στρατή

«Γιώργη, δεν έχω όρεξη, παράτα με και μη με απασχολήσεις ξανά για βλακείες», του λέει ο Χρήστος, αλλά ο Γιώργης επιμένει: «Όχι ρε, δεν σε παρατάω! Βλακείες είναι τα κορίτσια;

Τις έχεις σκεφτεί καθόλου που τις έχεις ρημάξει και κλαίνε κάθε μέρα; Μια καταστροφή είσαι! Πάντα ήσουν», του πετάει κατάμουτρα και φεύγει.

Αυτή-η-νύχτα-μένει-Στρατής

Στο μεταξύ ο Αλέξανδρος, πεπεισμένος πως κάτι παραπάνω κρύβεται στον θάνατο της αδελφής του, ψάχνει στην τροχαία τον φάκελό της. Καθώς τα σύννεφα γύρω από το μαγαζί πυκνώνουν, η σύγκρουση της Νίτσας με τη Ζέτα οδηγεί σε μια μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν της που θα αλλάξει για πάντα τη στάση του Στρατή.

Αυτή θα αποτελέσει και την οριστική ρήξη στη φιλία τους. Ο Χρήστος από την άλλη αποφασίζει να πάει στον Στέλιο. Μόνο που αντί για εκείνον, βρίσκει τον πραγματικό λόγο που ο Αλέξανδρος είναι εκεί.

Αυτή-η-Νύχτα-Μένει-Ζέτα

Και μπορεί ο Χρήστος να θέλει να τα έχει όλα υπό έλεγχο, όμως η επιστροφή του Αλέξανδρου στο Αγρίνιο, αλλά και η προσπάθεια της Εύης και της Φωτεινής να φτάσουν στην αλήθεια, ανατρέπουν όλα τα δεδομένα.

Ο Αλέξανδρος, πεπεισμένος πως η Μαρίνα ήταν καλή οδηγός και πως κάποιος προκάλεσε το ατύχημα που κόστισε τη ζωή της, αρχίζει να ψάχνει τα αρχεία στην τροχαία και καταλήγει στον Χρήστο!

Αυτή-η-νύχτα-μένει-Νίτσα

Ο τελευταίος βλέποντας τη συντριβή να πλησιάζει, επισκέπτεται τη Βρεττώ και για πρώτη φορά μιλάνε για το ατύχημα, που στοιχειώνει ακόμα την οικογένειά του και τον ίδιο.

Η Βρεττώ για ακόμα μια φορά του ζητάει να κάνει πίσω και να βάλει τέλος στον πόλεμο με τον Στρατή καθώς όλα τα μυστικά θα βγουν στο φως. Τα πάντα όμως θα πάρουν άλλη τροπή όταν η Φωτεινή θα αναλάβει δράση με τον Αλέξανδρο και θα μάθει εκείνο που δεν έπρεπε να μαθευτεί.

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 19, 20, 21

Ο Χρήστος βυθίζεται στη σκέψη της Μαρίνας και θυμάται τι συνέβη την ημέρα του δυστυχήματος. Η Μαρίνα εγκαταλείπει τον ίδιο και την οικογένειά τους και ο Χρήστος την κυνηγούσε με το αμάξι. Στην προσπάθειά της να τον αποφύγει, το αμάξι φεύγει από τον έλεγχο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Αυτή η νύχτα μένει με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close