Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79.  Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ Άγρια γη. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr 

Τι σας έχω τι σας έχω;

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 72 στις  28/12/22

Επεισόδιο 72

Τετάρτη 

Ο Άρης αφήνεται ελεύθερος αφού κάποιος έχει πληρώσει την εγγύησή του. Κι ενώ όλοι πενθούν για τον χαμό της Φιλιώς, αναρωτιούνται ποιος μπορεί να είναι ο εκδικητής που σκότωσε τον Βλάσση. Όλοι υποψιάζονται την Όλγα, που όμως αρνείται επίμονα πως το έκανε εκείνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης εξαφανίζεται για να σκοτώσει τη Μυρτάλη

Ο Άρης της ζητάει εξηγήσεις γιατί τον κάρφωσε στην αστυνομία, αλλά η Όλγα πάντα έχει μια ισχυρή δικαιολογία. Ωστόσο, φροντίζει να απαλλαγεί από ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να την ενοχοποιήσει για τον φόνο του Βλάσση. Κι ενώ, η Ελπίδα κι ο Αντώνης, καχύποπτοι μαζί της, επιμένουν να τους ομολογήσει την αλήθεια, ο Άρης, φροντίζει με τη σειρά του να την ενοχοποιήσει.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 73 στις  29/12/22

Επεισόδιο 73

Πέμπτη

Η Ελπίδα ζητάει τη βοήθεια του Αντώνη για να αποφυλακιστεί η Όλγα. Εκείνος δέχεται, αλλά με έναν όρο, που θα κάνει έξαλλη την Όλγα. Ο Διοικητής δεν πείθεται για την ενοχή της Όλγας και οι υποψίες του στρέφονται στον Στέφανο.

Από την πλευρά του, ο Στέφανος συγκρούεται με την Όλγα για τη Μυρτώ.
Εν τω μεταξύ, η Όλγα δίνει συμπληρωματική κατάθεση, που οδηγεί σε ανατροπή των δεδομένων της υπόθεσης και το σχέδιό της για να αποφύγει την κατηγορία για τον φόνο του Βλάσση έχει απρόβλεπτες συνέπειες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα παίξει ρόλο στην αναζωπύρωση της βεντέτας

Ο Στέφανος και η Ελπίδα ετοιμάζονται να πάνε στη Βοστώνη για τη θεραπεία του Κωστή, όμως μια παγίδα κατά του Στέφανου, οδηγεί στη σύλληψή του.

Ο Μάνος και η Νάντια έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον, αλλά δεν τα εκφράζουν. Ο Άρης βάζει στην Όλγα την ιδέα πώς να πετάξει έξω από την εταιρία τον Αντώνη

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 74 στις  2/1/22

Επεισόδιο 74

Δευτέρα

Ο Στέφανος κρατείται ως ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία του Βλάσση. Η Όλγα, μετανιωμένη, ομολογεί στον Άρη, πως αυτή ευθύνεται που αυτός και ο Στέφανος μπήκαν στο κάδρο των υπόπτων, αφού η ίδια, θέλοντας να
παραπλανήσει τις Αρχές, είπε ψέματα για τον Άρη και κατασκεύασε ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Στέφανο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η ζωή της Άννας παίρνει απρόσμενη τροπή

Η Ρένα λαμβάνει ένα απειλητικό γράμμα και υποψιάζεται ότι της το έστειλε η Όλγα. Ο Κωστής αρνείται να πάει για τη θεραπεία του, χωρίς τον πατέρα του. Στο μεταξύ, ο Γρηγόρης ετοιμάζεται να πάρει τον φόνο πάνω του για να γλιτώσει την κατηγορία ο Στέφανος, ενώ κάνει στην Αθηνά μια τρομερή αποκάλυψη. Η Κατερίνα μαθαίνει πως ο Στέφανος κατηγορείται και αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 75 στις  3/1/22

Επεισόδιο 75

Τρίτη

Το άλλοθι της Κατερίνας σώζει τον Στέφανο και η αποκάλυψη της σχέσης τους, ξαφνιάζει τους άλλους και φέρνει την ίδια σε κόντρα με τον Γιώργο. Η Νάντια βρίσκεται σε δίλημμα ανάμεσα στον Μάνο και τον Γιώργο κι αυτό την οδηγεί σε μια μοναχική βραδινή έξοδο με αναπάντεχες συνέπειες.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ανατροπή – Ποια σκοτώθηκε Αγγελική ή Αλεξία;

Ο Στέφανος κατηγορεί την Όλγα για την παγίδα που του έστησε και της ζητά να μείνει μακριά τους, τη στιγμή που η οικογένεια ετοιμάζεται για το μεγάλο ταξίδι της θεραπείας του Κωστή. Η Ελπίδα αποχαιρετά τον Άρη με πόνο, ο Στέφανος μιλά στον Διοικητή για την πλεκτάνη της Όλγας κι εκείνος, την καλεί στο τμήμα με νέες κατηγορίες. Η Όλγα, πιεσμένη από παντού, νιώθει να απειλείται επικίνδυνα και καταρρέει.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 76 στις  4/1/22

Επεισόδιο 76

Τετάρτη 

Η Όλγα ξεπερνάει τον κίνδυνο και βγαίνει από το νοσοκομείο. Η Νάντια βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τον φόνο του παραλίγο βιαστή της. Ο Μιχάλης και ο Μάνος προσπαθούν να τη βοηθήσουν όπως μπορούν, όμως
κάποια στοιχεία που βρίσκει ο Διοικητής την επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο.

Εν τω μεταξύ, η Ελπίδα, ο Στέφανος κι ο Κωστής κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες για το ταξίδι στη Βοστώνη, όταν ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Ελπίδα ότι, τη νύχτα του φόνου του Βλάσση, εκείνος ήταν με την Κατερίνα σε ξενοδοχείο. Παράλληλα, η Κατερίνα αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα της Όλγας για τις σπουδές της κι αυτό τη φέρνει αντιμέτωπη με τον Γιώργο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κίμωνας προσπαθεί να σώσει την Δήμητρα

Κι ενώ ο Άρης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα στους στάβλους, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, ένα στοιχείο απειλεί να αποκαλύψει την αληθινή του ταυτότητα.

Όσο για τη Ρένα, κάποιες περίεργες κινήσεις την κάνουν να υποπτεύεται ότι η Όλγα θέλει το κακό της, όμως όταν ανακαλύψει ότι δεν είναι αυτή υπαίτια, η ανησυχία της μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 77 στις  5/1/22

Επεισόδιο 77

Πέμπτη

Ο Γιώργος, θυμωμένος με την κίνηση της Όλγας να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της κόρης του, της ζητά να πάρει πίσω την επιταγή της. Ενώ ο Μιχάλης κι ο Μάνος προσπαθούν να βρουν στοιχεία υπέρ της Νάντιας χωρίς επιτυχία, ο Άρης διαφεύγει τον κίνδυνο και ανησυχεί τώρα μήπως η Όλγα ανακάλυψε την επίμαχη παιδική φωτογραφία με τον πατέρα του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Βαγγέλης παραδίδει το παιδί στην Αργυρώ

Την ίδια στιγμή δέχεται στο νοσοκομείο, μια συγκινητική επίσκεψη της Μυρτώς. Η Ελπίδα με τον Στέφανο και τον Κωστή φτάνουν στην
Βοστώνη αισιόδοξοι, αλλά η αγωνία για την επέμβαση του παιδιού κορυφώνεται. Η Νάντια ελπίζει πως μια παλιά της γνώριμη θα τη
βοηθήσει να αποδείξει την αθωότητά της.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 78 στις  9/1/22

Επεισόδιο 78

Δευτέρα

Με την κίνηση του Άρη να εξομολογηθεί το μυστικό του στον Γιώργο, ο Μάνος κι ο Μιχάλης φοβούνται μην φτάσει η αλήθεια στα αφτιά
της Όλγας.

Ο Διοικητής καλεί στο τμήμα τη Μυρτώ, προκειμένου να μάθει για το παρελθόν της οικογένειάς της. Αμέσως μετά, εμφανίζεται στο σπίτι της Όλγας, αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια για το τι συμβαίνει ανάμεσα στις δυο γυναίκες, προκαλώντας πανικό στην Όλγα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πολυξένη και Θέμης έρχονται κοντά μετά τον φόνο

Παράλληλα, ο Γιώργος επισκέπτεται τη Νάντια στο κρατητήριο, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει ότι δεν έχουν μέλλον οι δυο τους. Από την πλευρά του, ο Μάνος της συμπαραστέκεται και της υπόσχεται να κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει.

Η ώρα της επέμβασης για τον Κωστή έχει φτάσει. Κάνει τις πρώτες εξετάσεις στη Βοστώνη, που θα κρίνουν αν έχει ελπίδα να περπατήσει ξανά. Η Ελπίδα και ο Στέφανος αγωνιούν μαζί του. Εν τω μεταξύ, η Ρένα συνεχίζει να πιστεύει ότι η Όλγα την έχει βάλει στο στόχαστρό της κι έχει ακραία ξεσπάσματα από τον φόβο της.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 79 στις  10/1/22

Επεισόδιο 79

Τρίτη

Ο Ορέστης ρωτάει την Όλγα για το παρελθόν της και τη σχέση της με την οικογένεια Γαλάνη, αλλά εκείνη διπλωματικά του ξεγλιστράει. Ο Μάνος παλεύει για να βοηθήσει τη Νάντια, να αποφυλακιστεί, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ζητάει απ’ τον Μιχάλη τα κρυμμένα χρήματα για την εγγύησή της, όμως εκείνος φοβάται να μην τους υποψιαστεί η Όλγα κι αυτό τους φέρνει σε μεγάλη σύγκρουση.

Δείτε ακόμη Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: 64, 65, 66, 67, 68, 69

Ο Άρης αδημονεί να πάρει εξιτήριο, ώστε να είναι κοντά στη Μυρτώ και να την προστατεύσει απ’ τον Ορέστη που ζητάει επίμονα απαντήσεις. Μέσα σ’ όλα αυτά, η επέμβαση του Κωστή φαίνεται να έχει επιτύχει κι αυτό τους ενθουσιάζει όλους. Η Ελπίδα, μην ξέροντας για το ατύχημα του Άρη, θεωρεί ότι αδιαφορεί για εκείνη και τον Κωστή.

Έτσι όλη η φόρτισή της την οδηγεί στην αγκαλιά του Στέφανου. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος επιστρέφει και πάλι στην Άγρια Πλαγιά και
ξεκαθαρίζει στον Άρη ότι είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Όλγα.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Άγρια Γη με ένα κλικ εδώ

Close