Άγριες Μέλισσες-Ελένη-Λάμπρος-

Άγριες Μέλισσες: Αυτή η ηθοποιός μετά το φινάλε στις Άγριες Μέλισσες θα πάει στο Κόκκινο Ποτάμι. 

Άραγε θα βρεθεί ένας “Αστέρης” στο Κόκκινο Ποτάμι, να της κάνει πλάκα για τις Άγριες Μέλισσες όπως είδαμε στον Σασμό, με την Αργυρώ;

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο άνθρωπος θα καταστρέψει τον Δούκα

Οι Άγριες Μέλισσες σε λίγο καιρό ρίχνουν αυλαία και μπορεί να μας στεναχωρεί πολύ το γεγονός, όμως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η σειρά έκανε τον κύκλο της. Λίγο πριν το φινάλε στις Άγριες Μέλισσες λοιπόν και λίγο πριν την λήξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν νέες μεταγραφές και πρόσωπα είναι γεγονός.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η σχέση της Ρένας με την οικογένειά Σεβαστού γίνεται καταστροφική

Άγριες Μέλισσες-Τούλα-

Μία νέα μεταγραφή λοιπόν είναι η γλυκιά Τούλα από τις Άγριες Μέλισσες που στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα την δούμε στο Κόκκινο Ποτάμι του Μανούσου Μανουσάκη στο ΟPEN. Τα γυρίσματα για το Κόκκινο Ποτάμι ξεκινούν τον Ιούνιο και η Άννα Μάγκου έχει πάρει ήδη τον ρόλο στα χέρια της.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 125 , 126 , 127 , 128

Στο Κόκκινο Ποτάμι, θα υποδυθεί την Ανθή, μία βασανισμένη προσφυγοπούλα από την Τραπεζούντα, που θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη. Πριν τον ξεριζωμό η Ανθή ήταν μία φιλόδοξη τραγουδίστρια του κλασικού τραγουδιού.

Άγριες Μέλισσες-Τούλα-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής βυθίζεται στις τύψεις

Ο ξεριζωμός και οι δυσκολίες της ζωής της όμως θα την οδηγήσουν να πιάσει δουλειά σε ένα κακόφημα μαγαζί όπου κι εκεί ξεκινά η δική της περιπέτεια. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα εκμεταλλευτούν την αδυναμία της και η ίδια θα αναγκαστεί να συμμετάσχει σε ακραίες καταστάσεις.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής ακυρώνει τον γάμο με την Δρόσω

Όμως προτού γνωρίσουμε την Ανθή, ας μάθουμε λίγα παραπάνω πράγματα για την Άννα Μάγκου που εκτός από ηθοποιός είναι επίσης χορεύτρια και χορογράφος. Φοίτησε στο φυτώριο της Κρατικής σχολής Ορχηστρικής τέχνης και είναι απόφοιτη της επαγγελματικής σχολής χορού Ραλλού Μάνου.

Άγριες Μέλισσες-Ελένη-Λάμπρος-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας λέει την αλήθεια στο Ζάχο

Εκτός από ηθοποιός, ασχολείται και με την διδασκαλία χοροθεάτρου ενώ συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές από το 2012. Ανυπομονούμε να την δούμε στο Κόκκινο Ποτάμι λοιπόν.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close