Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής βυθίζεται στις τύψεις όσο η Πηνελόπη ανακαλύπτει την αλήθεια

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές αφού ο Κωνσταντής βυθίζεται στις τύψεις όσο η Πηνελόπη ανακαλύπτει την αλήθεια. 

Γλυκέ μας Κωνσταντή σε έχουμε συγχωρέσει όλοι <3

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ζητά συγχώρεση και πεθαίνει

Στα τελευταία επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες και λίγο πριν το μεγάλε φινάλε βλέπουμε τον Μελέτη να έχει κάνει μία απίστευτη μεταστροφή χαρακτήρα που δεν έχει αφήσει ασυγκίνητους τους τηλεθεατές. Στο μεταξύ ο Κωνσταντής βυθίζεται στις τύψεις του για όσα έχει κάνει στο παρελθόν.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Έρχεται επεισόδιο αφιέρωμα μετά το φινάλε της σειράς

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Μπορεί να νομίζαμε ότι τα άφησε πίσω οριστικά όμως δεν είναι έτσι. Σκέφτεται τα λάθη του και αγχώνεται ταυτόχρονα για τις δολοπλοκίες που στήνει με τον Νικηφόρο για το αεροδρόμιο. Μπορεί να είναι για καλό σκοπό αλλά ο Κωνσταντής σε αντίθεση με τον Νικηφόρο δεν νιώθει άνετα με όλα αυτά.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Νέστορας σώζει τον Μελέτη

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Θέλει να είναι ξεκάθαρος και είναι ένας πιο αυθόρμητος και λιγότερο στρατηγικός χαρακτήρας. Οι ενοχές του και το άγχος του επιβαρύνουν τόσο πολύ την υγεία του και αυτό ξεσπά στο συκώτι του, που μετά την περίοδο αλκοολισμού που πέρασε, είναι πιο ευαίσθητο.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα σε σοκ μετά την αποκάλυψη πως ο Ακύλας δεν είναι μπαμπάς της

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-Μελέτης-

Πιεσμένος και τρομαγμένος για την υγεία του, αποφασίζει να ακυρώσει τον γάμο με την Δρόσω, κάτι που ρίχνει την νεαρή πρωταγωνίστρια από τα σύννεφα. Προσπαθεί μάταια να καταλάβει τι του συμβαίνει και να τον πλησιάσει όμως ο Κωνσταντής σηκώνει “τοίχο” και δεν ξέρουμε που θα οδηγήσει την σχέση τους όλη αυτή η συμπεριφορά.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη δέχεται επίθεση

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Από την άλλη η Πηνελόπη συνεχίζει τις έρευνες για την ανακάλυψη της αλήθειας σχετικά με την δολοφονία του Αλέξη Γραμματικού, ακόμη κι αν στον δρόμο της μέχρι σήμερα συνάντησε πολλά και επικίνδυνα εμπόδια. Μην ξεχνάμε ότι παραλίγο να την πιάσει στα πράσα ο Κιμπάρογλου και να κινδυνεύσει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μία νέα δολοφονία θα ραγίσει καρδιές και το Διαφάνι ζητάει εκδίκηση

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-Πηνελόπη-

Παρόλα αυτά δεν το βάζει κάτω και εν τέλει καταφέρνει να πλησιάσει την Ασπασία η οποία αποδεικνύεται πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως η Ασπασία ήταν η σύντροφος του Αχιλλέα Μεγαρίτη, η οποία και δούλευε στην εισαγγελία, καταδίδοντας όλα τα μυστικά του Αλέξη στον νεαρό Μεγαρίτη και αδερφό του Ακύλα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής αργοπεθαίνει

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Η Πηνελόπη για να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της θέλει συμμάχους. Έτσι δεν διστάζει να πουλήσει έρωτες στον Μελέτη για να τον έχει με το μέρος της αλλά και για να του αποσπά πληροφορίες. Ο Μελέτης δεν αργεί να ανακαλύψει την αλήθεια.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε μία και καλή με τον Μεγαρίτη

Ξεκινά λοιπόν να παίζει το παιχνίδι της και να της θολώνει τα νερά για να την κρατήσει μακριά από την αλήθεια. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μελέτης δεν έχει αυτή την συμπεριφορά γιατί φοβάται τόσο για το τομάρι του, όσο για την ίδια.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο άνθρωπος θα καταστρέψει τον Δούκα

Ξέρει ότι η Πηνελόπη μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια και όσο περισσότερο το σκαλίζει τόσο μεγαλύτερος κίνδυνος γίνεται οπότε κινδυνεύει άμεσα κι εκείνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ασπασία και η Αντιγόνη θα είναι τα δύο πρόσωπα που θα οδηγήσουν τον Δούκα και τον Μελέτη προ των ευθυνών τους.

Άγριες Μέλισσες-Πηνελόπη-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

 

Close