Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος και ο Μελέτης σώζουν το ζευγάρι

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Ζάχος και ο Μελέτης, σώζουν το ζευγάρι. 

Ότι θα έπρεπε να περάσουν τρία χρόνια και αμέτρητα επεισόδια για να συμπαθήσουμε έστω και λίγο τον Μελέτη, δεν το περιμέναμε.

Φαίνεται πως λίγο πριν το φινάλε στις Άγριες Μέλισσες ο Μελέτης κάνει μία μεγάλη στροφή στον χαρακτήρα του και διχάζει το τηλεοπτικό κοινό. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μάλιστα, θα τον δούμε να συνεργάζεται με τον Ζάχο για να σώσουν μαζί τον Μπάμπη και την Κορίνα. Διαβάστε παρακάτω: 

Όταν ο Ακύλας μαθαίνει για τον κρυφό δεσμό της Κορίνας με τον Μπάμπη, αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα προκειμένου να τους χωρίσει μια για πάντα. Έτσι οι άντρες του Μεγαρίτη πλακώνουν στο ξύλο τον Μπάμπη και στη συνέχεια αποφασίζει να στείλει την κόρη του εκτός Λάρισας, για να την κρατήσει μακριά από τον Βαμβακά.

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-Ακύλας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα χρήματα που παίρνουν οι ηθοποιοί στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες-Μπάμπης-Ουρανία-Κυριάκος-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της σειράς γράφεται με αίμα στις 7 Ιουλίου

Η απόφαση αυτή φέρνει αναστάτωση και αντιδράσεις από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Μεγαρίτη, με τη Ζωή να διαφωνεί κάθετα σ’ αυτό και εκείνος για άλλη μια φορά πάει να της επιτεθεί: «Σκάσε, σκύλα! Εσύ φταις που η οικογένειά μου διαλύεται, αλλά θα τη φτιάξω ξανά εγώ!

Θα σφίξουν τα λουριά και θα μάθετε να μου πηγαίνετε κόντρα». Ο Μπάμπης που μαθαίνει τι έχει συμβεί, προτείνει στην Κορίνα να κλεφτούν και εκείνη συμφωνεί: «Ναι, να φύγουμε μακριά απ’ όλους! Θέλω να είμαι μόνο μαζί σου, δεν θα μας χωρίσει ποτέ κανείς».

Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος και ο Μελέτης σώζουν το ζευγάρι

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη εμποδίζουν τον Ζάχο να παραδοθεί

Αργά το βράδυ, το ζευγάρι το σκάει από το Διαφάνι και τόσο στα σπίτια των Μεγαρίτη και Βαμβακά όσο και στο χωριό επικρατεί αναστάτωση. Ο Ακύλας εξοργισμένος και έξαλλος απειλεί τους πάντες και η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, αφού πιάνεται στα χέρια με τον Κυριάκο.

Η νέα ζωή & ο θανάσιμος κίνδυνος στις Άγριες Μέλισσες

Ο Μπάμπης και η Κορίνα αφού καταφέρνουν να φύγουν από το Διαφάνι, συνεχίζουν την καινούρια τους ζωή μένοντας σ’ ένα σπίτι το οποίο γνωρίζει μόνο ο Άγγελος, που τους βοηθάει κρυφά για να μην το μάθει ο Μεγαρίτης.

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η έκβαση της δίκης θα γονατίσει τον Δούκα

Σύμφωνα με το TV24, την ίδια ώρα ο Δούκας πετάει με τις κλωτσιές τον Ακύλα από το σπίτι του. Τρεις μήνες μετά, ο Μπάμπης και η Κορίνα αποφασίζουν να φύγουν στην Κρήτη, όμως οι δικοί τους άνθρωποι αντιδρούν:

Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος και ο Μελέτης σώζουν το ζευγάρι

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ουρανία διώχνει με τις κλωτσιές τον Άλκη

«Έχετε τρελαθεί; Ο Ακύλας έχει βάλει λυτούς και δεμένους να σας βρουν και πρώτα ψάχνουν σε λιμάνια και λεωφορεία! Αλίμονο τι έχει να γίνει αν σας βρει», λέει ο Άγγελος και ο Μπάμπης του απαντάει:

«Τα έχω όλα κανονισμένα! Μη φοβάσαι, θα είμαστε προσεκτικοί». Ο Άγγελος φεύγει, αλλά δεν πρόσεξε πως κάποιοι τον ακολουθούν μετά από εντολή του Ακύλα και έτσι μαθαίνει την κρυψώνα των παιδιών.

Την επόμενη μέρα το νεαρό ζευγάρι ετοιμάζεται να φύγει για την Κρήτη, όταν δέχονται επίθεση από τους άντρες του Ακύλα. Εκείνοι αρπάζουν την Κορίνα, ενώ ο Μπάμπης καταφέρνει να τους ξεφύγει και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Άγγελου.

Άγριες Μέλισσες-Μπάμπης-Κορίνα-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες : Πότε γεννάει η Ελένη

Τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο και ο Ακύλας για πρώτη φορά επιτίθεται στην κόρη του και τη χαστουκίζει: «Από εσένα δεν το περίμενα ποτέ αυτό! Με ξεφτίλισες!

Πήγες κι έμπλεξες με τον Βαμβακά! Με αυτόν τον αλήτη! Αλλά ξέρω… Όλα έγιναν με τις πλάτες της μάνας σου! Αυτή τα έκανε όλα. Λοιπόν δεν θα βγείτε ξανά από το σπίτι χωρίς την άδειά μου! Κανένας σας δεν θα περάσει αυτή την πόρτα, θα μείνετε κλειδωμένοι για να μάθετε να σηκώνετε μπαϊράκι σ’ εμένα».

Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος και ο Μελέτης σώζουν το ζευγάρι

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Σε άγρια μάχη πεθαίνει Μελέτης Ακύλας

Ο Άγγελος μιλάει στον Ζάχο για την κατάσταση με τον Μπάμπη και εκείνος αποφασίζει να τον βοηθήσει και να μην περάσει από στρατοδικείο καθώς θεωρείται λιποτάκτης, αφού παράτησε τον στρατό.

Παράλληλα, ο Μπάμπης καταφέρνει ξανά να κλέψει την Κορίνα από το σπίτι του Μεγαρίτη και στη συνέχεια οι δυο τους βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι του Μελέτη, ο οποίος και είναι αποφασισμένος να τους γλιτώσει από τη μανία του Ακύλα και να τους βοηθήσει να φύγουν μακριά.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

 

Close