Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης κλέβει την Κορίνα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πώς ο Μπάμπης κλέβεται με την Κορίνα.

Αρχίσαν τα όργανα σήκω απ τη θέση σου …. Α ρε Μελέτη σε έκανε σκόνη ο Βάμβακας… Να ζήσει το Βαμβακέικο…

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες και μεταξύ άλλων, είναι ο Μπάμπης η Κορίνα και ο Ακύλας. Ο Ακύλας αρχίζει να υποψιάζεται πως η κόρη του κάτι κρύβει και γι’ αυτό βάζει κάποιον να την παρακολουθεί.

Το ζευγάρι όπως επίσης και όποιος άλλος γνωρίζει για τη σχέση των δύο νέων τρέμουν μήπως ο Ακύλας μάθει την αλήθεια, και θελήσει να εκδικηθεί τον νεαρό.

Άγριες-Μέλισσες-Μπάμπης-Κορίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ξανθός εκδικείται Νικηφόρο και Κωνσταντή

Ο Μπάμπης και η Κορίνα δεν καταφέρνουν τελικά να κρατήσουν μυστική τη σχέση τους μιας και ο Ακύλας σύντομα το μαθαίνει. Ο Μπάμπης θα βρεθεί μπροστά σ’ έναν θανάσιμο κίνδυνο εξαιτίας αυτής της αποκάλυψης μιας και ο Μεγαρίτης είναι εξοργισμένος. Μάλιστα, όπως θα δούμε ο Ακύλας καταστρώνει ένα σχέδιο για να χωρίσει ο Μπάμπης με την Κορίνα που θα τους αναστατώσει όλους.

Η Ουρανία και ο Κυριάκος βλέπουνε ματαιώνονται τα σχέδιά τους για το ταξίδι στην Αμερική μετά τις περιπέτειες του Μπάμπη, καθώς φοβούνται ακόμη για τη ζωή του. Παράλληλα ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να διαλύσει τη παράνομη σχέση της κόρης του με έναν αντιστασιακό.

Άγριες-Μέλισσες-Ουρανία-Κυριάκος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει τον Μπάμπη;

Ο Μπάμπης αποφασίζει, όμως να κάνει μία απρόσμενη πρόταση στην Κορίνα και να αιφνιδιάσει τους γονείς της. Της ζητάει να φύγουν κρυφά από το χωριό προκειμένου να μην μπορεί κάνεις να τους κάνει κακό και να τους κρατήσει χωριά. Εκείνη αρχικά διστάζει, αλλά στη συνέχεια δέχεται και οι δύο νέοι το σκάνε απ’ το Διάφανι.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη  Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος συμμαχεί με τον Θόδωρο

Τόσο στα σπίτια των Μεγαρίτη και Βαμβακά όσο και στο χωριό επικρατεί αναστάτωση όταν ανακαλύπτουν τι έχει συμβεί. Ο Ακύλας μαθαίνει για τη φυγή της κόρης του και η κατάσταση ξεφεύγει. Είναι αποφασισμένος να κινήσει γη και ουρανό για να τους βρει και όσοι τον ξέρουν φοβούνται πως θα κάνει τα πάντα για να τιμωρήσει τον Μπάμπη.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close