Άγριες Μέλισσες-Κυριάκος-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Κυριάκος τουλουμιάζει στο ξύλο τον Ακύλα.

Ν’ αγιάσει το χέρι σου Κυριάκο μου!!!!

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η Κορίνα, κόντρα στην επιθυμία του άντρα της, ανακοινώνει στον πατέρα της πως παίρνει διαζύγιο με τον Μελέτη και εκείνη από την πρώτη στιγμή ρίχνει όλη της την προσοχή στον παράνομο δεσμό της με τον Μπάμπη.

Μέχρι που ο Ακύλας ανακαλύπτει πως η μοναχοκόρη του και μεγάλη του αδυναμία έχει δεσμό με τον γιο του Βαμβακά και έξαλλος ετοιμάζει σχέδιο εκδίκησης για να απομακρύνει τον νεαρό από την Κορίνα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος συμμαχεί με τον Θόδωρο

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Σύμφωνα με το TV24, η Κορίνα με τον Μελέτη είναι αποφασισμένοι να χωρίσουν, παρά τις αντιδράσεις του Ακύλα, που θεωρεί ντροπή ένα διαζύγιο και πόσο μάλλον μέσα στην ίδια του την οικογένεια.

Όμως, η αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρη του τον κάνει να υποψιάζεται πως κάτι νέο υπάρχει στη ζωή της και έτσι δίνει εντολή στα τσιράκια του να την παρακολουθούν στενά: «Θέλω να μάθετε πού πηγαίνει, με ποιον μιλάει, τι κάνει! Όλα! Τα πάντα! Και προσοχή μη σας καταλάβει».

Ομως, σε μια ακόμα κρυφή τους συνάντηση, ο Μπάμπης με την Κορίνα υποψιάζονται πως τους παρακολουθούν και προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή αλλού, φοβούμενοι μην αποκαλυφθεί η σχέση τους πριν το διαζύγιο.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ξανθός εκδικείται Νικηφόρο και Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες-Κυριάκος-

Ο Ακύλας ενημερώνεται για τον κρυφό δεσμό της κόρης του με τον Μπάμπη και δίνει εντολή εξόντωσης για τον νεαρό: «Δώστε ένα γερό μάθημα στον αλήτη που τόλμησε να γυρίσει να κοιτάξει την κόρη μου».

Οι άντρες του Μεγαρίτη βρίσκουν τον Μπάμπη και αρχίζουν να τον χτυπάνε ανελέητα απειλώντας τον να μείνει μακριά από την Κορίνα και ο νεαρός καταλαβαίνει πως βρίσκεται μπροστά σ’ έναν θανάσιμο κίνδυνο εξαιτίας της νέας του σχέσης.

Αργότερα εκείνος αιμόφυρτος πηγαίνει στο σπίτι του και η Ουρανία με τον Κυριάκο τον βλέπουν σοκαρισμένοι μέσα στα αίματα: «Τι χάλια είναι αυτά; Ποιος στο έκανε αυτό;», ρωτάει με αγωνία η Ουρανία και εκείνος της απαντάει: «Μου την έπεσαν τα τσιράκια του Ακύλα».

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει τον Μπάμπη;

Ο Κυριάκος θυμώνει: «Γιατί; Μπάμπη, μίλα γιατί δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει». Και εκείνος τους ομολογεί: «Ηρέμησε, ρε πατέρα! Έμαθε για μένα και την Κορίνα… Ότι έχουμε, τέλος πάντων, είμαστε μαζί».

Άγριες Μέλισσες-Κυριάκος-

Ο Κυριάκος δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει: «Καλά το είχα καταλάβει πως τραβιέσαι με την κόρη τού Μεγαρίτη! Σε είχα προειδοποιήσει να μείνεις μακριά της! Ρε, έχεις καταλάβει τι κάνεις; Πού έχεις μπλέξει;», του φωνάζει και παράλληλα μαζί με την Ουρανία ματαιώνουν τα σχέδιά τους για να πάνε στην Αμερική.

Μπάμπης & Κορίνα το σκάνε από το Διαφάνι των Άγριων Μελισσών
Το σχέδιο του Ακύλα όμως για τον Μπάμπη δεν είναι μόνο να τον χτυπήσει για να τον προειδοποιήσει να μείνει μακριά από την κόρη του, αλλά και να τον σκοτώσει προκειμένου να είναι σίγουρος πως δεν θα την πλησιάσει ποτέ ξανά.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη μπαίνει εμπόδιο στην σχέση Νικηφόρου – Ασημίνας

Παράλληλα, όμως, έχει και για εκείνη σχέδια: Να τη στείλει στο εξωτερικό, φέρνοντας αναστάτωση και αντιδράσεις στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Μεγαρίτη:

«Εχεις τρελαθεί που θα στείλεις την κόρη μου στο εξωτερικό! Η Κορίνα θα μείνει εδώ μαζί μου, πάει και τελείωσε», του τονίζει η Ζωή, αλλά εκείνος της ξεκαθαρίζει: «Η Κορίνα θα φύγει και η απόφασή μου δεν αλλάζει!

Και κοίτα μην κάνεις το ίδιο λάθος που έκανες τότε και με τον γιο σου γιατί ξέρεις ότι έχω τα μέσα να τη βρω όπου κι αν πάει».

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος θέλει να εκδικηθεί για το θάνατος της Μάρως

Η Κορίνα, αναστατωμένη με τα σχέδια του πατέρα της αλλά και με το ξύλο που έφαγε ο Μπάμπης, ανησυχεί για το τι θα συμβεί στο μέλλον, ενώ αρχίζει πια να βλέπει το πραγματικό πρόσωπο του πατέρα της. «Πάμε να φύγουμε μακριά απ’ όλους!

Θα ζήσουμε τον έρωτά μας και κανείς δεν θα μας χωρίσει ποτέ», προτείνει ο Μπάμπης στην Κορίνα και εκείνη, αν και στην αρχή διαφωνεί, στη συνέχεια δέχεται την πρότασή του, ενώ για το εξωτερικό φεύγει και άλλο ζευγάρι της σειράς.

Ο νεαρός ανακοινώνει τα νέα στην οικογένειά του αιφνιδιάζοντάς τους. Αργά το βράδυ, το ζευγάρι το σκάει από το Διαφάνι και τόσο στα σπίτια των Μεγαρίτη και Βαμβακά όσο και στο χωριό επικρατεί αναστάτωση.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Νικηφόρος;

Ο Ακύλας εξοργισμένος απειλεί τους πάντες, ενώ όταν βλέπει τον Κυριάκο στο καφενείο ορμάει πάνω του: «Βαμβακά, λέγε πού την πήγε την κόρη μου αυτός ο αλήτης ο γιος σου», και αρχίζει να του ρίχνει μπουνιές, ενώ ο Κυριάκος ανταποδίδει:

«Κάτω τα βρωμόχερά σου από πάνω μου, ρε κάθαρμα! Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον γιο μου γιατί θα σε θάψω» και το ξύλο παίρνει άγριες διαθέσεις, ενώ όλοι στο καφενείο έχουν παγώσει στη θέα και προσπαθούν να τους χωρίσουν.

«Αυτό δεν θα μείνει έτσι ατιμώρητο! Θα τους βρω και αλίμονο τότε τι θα πάθει ο γιος σου», απειλεί ο Ακύλας και φεύγει.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close