Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη αντιμέτωπη με τρία φρικτά εμπόδια

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με τρία φρικτά εμπόδια. 

Αυτή η δύσμοιρη η Ελένη δεν θα ηρεμήσει στιγμή…να την λυπάται η ψυχή σου είναι.(Not ) θα μπει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και θα τους ΚΑΨΕΙ

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο τραγικός θάνατος της κυρά Μάρως

Άγριες Μέλισσες-Ελένη-Κωνσταντής-Ασημίνα-Δρόσω-

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν την Ελένη για ακόμη μία φορά αντιμέτωπη με τρία φρικτά προβλήματα, ακόμη και τώρα που η εγκυμοσύνη της έχει προχωρήσει και πρέπει να είναι ήρεμη για την υγεία του παιδιού της αλλά και την δική της.

Για αρχή η έκρηξη στα γραφεία των Άβαντων θα έχει ως συνέπεια να χάσει την ζωή του ο Βαρουξής. Όμως αυτή η έκρηξη δεν θα αφήσει στο απυρόβλητο και τις αδερφές Σταμίρη. Ο Ντούνια βλέπεται θα συλλάβει τον Λάμπρο όπως και τον Πέτρο και τον Προκόπη, αφού τους θεωρεί υποκινητές της επίθεση.

Άγριες Μέλισσες-Ελένη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 109 , 110 , 11 , 112

Αυτό θα προκαλέσει μεγάλη ταραχή στην Ελένη αφού ο Λάμπρος βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπος με τον κίνδυνο της εξορίας και αυτή τη φορά η Ελένη ξέρει πως το να αντιμετωπίσει αυτό το ενδεχόμενο θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Η Ελένη φοβάται ότι το παιδί τους θα έρθει στον κόσμο με τον Λάμπρο να μην είναι εκεί.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ανάμειξη της Ασημίνας στην ΕΑΚ. Έτσι η Ελένη πρέπει να δράσει γρήγορα γιατί αν μείνει άπραγη θα τρελαθεί. Ο Λάμπρος, ο Πέτρος και ο Προκόπης υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την επίθεση στους Άβαντες αλλά ο Ντούνιας δεν τους πιστεύει.

Άγριες Μέλισσες-Ελένη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή πιάνει στα πράσα Κορίνα και Μπάμπη

Μάλιστα ξεκινάει τις απειλές περί εξορίας και τους βασανίζει φρικτά. Την ίδια στιγμή έχει προκύψει και το ζήτημα με την Δρόσω. Λίγο πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ταινίας του Δάκη, κατά την οποία η Δρόσω θα πρωταγωνιστούσε βγαίνει στο φως το ένοχο παρελθόν της Δρόσως στην Τρούμπα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής φέρνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-Κωνσταντής-

Η νεαρή κοπέλα δεν μπορεί να δεχτεί ότι το παρελθόν της μπαίνει για ακόμη μία φορά εμπόδιο. Ο Δάκης είναι έξαλλος με την Δρόσω και διακόπτει τα γυρίσματα της ταινίας αφού θεωρεί ότι μία τέτοια αποκάλυψη θα μπορούσε να καταστρέψει τόσο την ταινία του όσο και αυτόν τον ίδιο.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα σ’ αγαπάω και θέλω να γίνουμε ξανά όπως πριν

Σέρνει λοιπόν την Δρόσω στα δικαστήρια, για οικονομική αποζημίωση αφού σύμφωνα με τον Δάκη σε αυτή την ταινία είχε επενδύσει πολλά και εξαιτίας της Δρόσως δεν θα προβληθεί ποτέ. Η Ελένη δεν μπορεί να αφήσει ανυπεράσπιστη την αδερφή της σε μία τόσο δύσκολη στιγμή και τρέχει και στο δικό της πλευρό.

Άγριες Μέλισσες-Ελένη-Κωνσταντής-Ασημίνα-Δρόσω-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close