Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ορμάει στη Δρόσω

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς η Μυρσίνη ορμάει στη Δρόσω 

Χαμός στους αρραβώνες Νικηφόρου και Ρένας… – Φύγε παλιό θηλυκό η Μυρσίνη ορμάει στη δρόσω!

Και επίσημα αποφασίζει να αρραβωνιαστούν ο Νικηφόρος και η Ρένα αλλά τα σχέδιά τους δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζαν καθώς η συνύπαρξη Δούκα Μυρσίνης με τη Δρόσω στον ίδιο χώρο, αποδείχθηκε καταστροφική!

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 61 , 62 , 63 , 64

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ορμάει στη Δρόσω

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα λέει σε Σέργιο την αλήθεια και ο Νικηφόρος την διώχνει

Μετά τις έντονες πιέσεις που δέχτηκε ο Νικηφόρος από τη Ρένα, αλλά και το γεγονός ότι πιστεύει πως έχει χάσει για πάντα την Ασημίνα, αποφασίζει να τη ζητήσει από τους γονείς της και μάλιστα τους καλούν σπίτι τους για να τους ανακοινώσουν ότι παντρεύονται. Ο Μόρτζος με χαρά δίνει τις ευλογίες του στο ζευγάρι και τους εύχεται κάθε ευτυχία, ενώ Νικηφόρος και Ρένα ανταλλάσσουν βέρες! Στη συνέχεια στήνεται μία μικρή οικογενειακή γιορτή για το ευχάριστο αυτό γεγονός.

Μέχρι που το χαρούμενο κλίμα χαλάει η εισβολή της Ασημίνας στο σπίτι!
Οι γονείς της Ρένας κοιτάνε με απορία, ενώ από την άλλη η Ρένα πετάει σπίθες από τα μάτια της και φροντίζει να μην αφήσει να περάσει έτσι αυτό. Έτσι την επόμενη μέρα πάει να βρει τη Σταμίρη, στην οποία τα λέει έξω από τα δόντια: Σου το είπα και την προηγούμενη φορά, αλλά με αγνόησες! Τον Νικηφόρο τον αγαπάω και θα τον παντρευτώ! Δεν πρόκειται να τον χάσω!

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Ο θάνατος της κυρά Δέσπως συγκλονίζει το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ορμάει στη Δρόσω

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: O Ζάχος καταστρέφει τον Πέτρο

Ξέρω όλη την αλήθεια για τον Σέργιο και μην το αρνηθείς, μου το είπε η Μυρσίνη! Αν σε ξαναδώ να γυροφέρνεις τον Νικηφόρο, θα το πω στον μικρό ότι δεν είσαι μάνα του. Τα λόγια της Ρένας κάνουν έξαλλη την Ασημίνα αλλά παράλληλα της προκαλούν τρόμο. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος καταλαβαίνει πως η Ασημίνα τον αποφεύγει και τη ρωτάει ευθέως τον λόγο. Εκείνη του αποκαλύπτει την αλήθεια: Η Ρένα ξέρει για τον Σέργιο! Της τα πρόλαβε η Μυρσίνη! Με πρόσβαλε ότι δεν είμαι η μητέρα του, του λέει και εκείνος φεύγει έξαλλος να βρει τη Ρένα με την οποία συγκρούεται!

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ορμάει στη Δρόσω

Δείτε ακόμη Άγριές Μέλισσες : O Δούκας χωρίζει με την Αντιγόνη

Το ίδιο κάνει και με τη μητέρα του και κάνει ξεκάθαρο και στις δύο γυναίκες πως δεν θα ανεχτεί καμία εμπλοκή τους ξανά στο θέμα του μικρού Σέργιου: Για τον Σέργιο λόγο έχουμε μόνο εγώ και η μητέρα του, η Ασημίνα! Κανένας άλλος! τους ξεκαθαρίζει. Μετά από αυτό το περιστατικό η Δρόσω αρχίζει να έχει αμφιβολίες για τη Ρένα: Δεν την εμπιστεύομαι! Ήταν ύπουλο αυτό που έκανε στην Ασημίνα, λέει στον Κωνσταντή.

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ορμάει στη Δρόσω

Η Μυρσίνη ορμάει στη Δρόσω

Ο Νικηφόρος και η Ρένα αποφασίζουν να αρραβωνιαστούν σύμφωνα με το Περιοδικό tv24 σε ένα επίσημο τραπέζι με καλεσμένους τους γονείς και τα αδέλφια τους. Φυσικά δεν θα έλειπαν ο Δούκας με τη Μυρσίνη, παρά τις αντιρρήσεις του Κωνσταντή και της Πηνελόπης. Δεν γίνεται να μην έρθουν και εκτός αυτού η μητέρα μας κάνει παρέα με τη Ρένα, όποτε την κάλεσε ήδη εκείνη, τους λέει, ενώ ο Κωνσταντής ενημερώνει τον αδελφό του πως θα πει και στη Δρόσω να έρθει.

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ορμάει στη Δρόσω

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Σταμάτης συμμαχεί με Ακύλα για να φέρουν την καταστροφή

Μήπως καλύτερα να μην έρθει; Δεν θα δουν με καλό μάτι την παρουσία της οι γονείς μας, λέει ο Νικηφόρος, αλλά ο Κωνσταντής επιμένει: Είναι αρραβωνιαστικιά μου και καλό θα είναι να το δεχτούν και οι γονείς μας! Αν δεν έρθει η Δρόσω δεν θα έρθω κι εγώ, στο λέω.

Εντάξει, εντάξει, κάνε ότι νομίζεις, του λέει ο Νικηφόρος και αρχίζουν οι προετοιμασίες για το τραπέζι. Η ώρα της άφιξης των καλεσμένων έχει φτάσει και ήδη βρίσκονται στο σπίτι οι γονείς των δύο παιδιών αλλά και η Πηνελόπη. Μέχρι που εμφανίζεται ο Κωνσταντής συνοδευόμενος από τη Δρόσω και η βραδιά προμηνύεται καταστροφική. Δούκας και Μυρσίνη γίνονται κατακόκκινοι από τον θυμό τους δεν μπορούν να κρατήσουν τα προσχήματα. Τι κάνει αυτή εδώ; ρωτάει η Μυρσίνη και ο Νικηφόρος της τονίζει: Είναι η αρραβωνιαστικιά του Κωνσταντή, δεν θα του έλεγα να μην τη φέρει!

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ορμάει στη Δρόσω

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας δεν αφήνει την Κορίνα να χωρίσει

Καλό είναι έστω και για μία φορά να μη χαλάσετε τη βραδιά μας. Η Μυρσίνη πλησιάζει τη Δρόσω: Τελικά έχεις πολύ θράσος! Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάς, της λέει και η Δρόσω της απαντάει: Μπορείς απλά να μη μου μιλάς! Ούτε τον αρραβώνα του γιου σου δεν σέβεσαι. Τότε η Μυρσίνη της λέει: Παλιοθήλυκο, να φύγεις! και ο Νικηφόρος που αντιλαμβάνεται την καταστροφή που έρχεται προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα. Όμως το ίδιο ενοχλημένη με την παρουσία της Δρόσως, είναι και η Ρένα που ξέρει πλέον πως ο Σέργιος είναι δικό της παιδί και του Νικηφόρου!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close