Άγριες Μέλισσες: Να κόψεις τα πάρε δώσε με αυτόν τον λιγδιάρη

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές  – Να κόψεις τα πάρε δώσε με αυτόν τον λιγδιάρη

Λιγδιάρη ακούω…Μάλιστα μάλιστα. Ποιος μιλάει!!!! Που του κάναμε τάμα για να βγάλει αυτό το σκατί σακάκι από πάνω του …

Άγριες Μέλισσες: Να κόψεις τα πάρε δώσε με αυτόν τον λιγδιάρη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Πάντα μία τιποτένια θα είσαι και τίποτα περισσότερο

Ο Ακύλας βλέποντας πως χάνει τη μάχη, ξεκινάει σφοδρότερο πόλεμο ενάντια τόσο στον Δούκα όσο και σε όποιον του πάει κόντρα και είναι έτοιμος να φτάσει στα άκρα. Και τι κάνει: Χτίζει ξανά από την αρχή τους Αβαντες, αφήνοντας στην απέξω τον Μελέτη, που γίνεται έξαλλος όταν το μαθαίνει.

Εμένα γιατί δεν μου είπες τίποτα; ρωτάει τον πεθερό του και εκείνος του απαντάει: Εσύ διάλεξες στρατόπεδο, Μελέτη, και απέδειξες πως δεν ανήκεις στους Αβαντες! Άσε που έχω αμφιβολίες για την κρίση σου! Την τελευταία φορά η αποφάσεις σου μας διέλυσαν, οπότε από δω και στο εξής λέω να μείνεις εκτός.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Διπλός γάμος για Ασημίνα και Δρόσω

Στο μεταξύ, ο Ζάχος με τον Λάμπρο μετά τις αποκαλύψεις του Τάσσιου αποφασίζουν να γραφτούν σε μία σκακιστική λέσχη για να πλησιάσουν τον άνθρωπο που μιλάει στις ταινίες. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον αδελφό του Ξανθού, ο Θεόδωρος Ξανθός. Οι δύο άντρες καταφέρνουν μεν να τον προσεγγίζουν, αλλά τους περιμένει μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη  καθώς οι προσπάθειες τους να τον ψαρέψουν πέφτουν στο κενό και αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος.

Το βράδυ χαρακτηριστεί ως το βράδυ των εξομολογήσεων για το Διαφάνι καθώς όλοι θα ανοίξουν τις καρδιές τους. Πρώτος ο Παναγιώτης αποφασίζει να αποκαλύψει τα αισθήματα του στη Βιολέτα, ενώ από την άλλη ο Σταμάτης προσπαθεί να εξιλεωθεί απέναντι στο Ζαχαρία που τον  παράτησε:

Σου ζητάω συγνώμη που σε άφησα! Δεν θα το κάνω ποτέ ξανά αυτό, σου το υπόσχομαι! Είσαι ό,τι πιο πολύτιμο έχω και έκανα μεγάλη χαζομάρα που δεν το είχα δει νωρίτερα αυτό λέει στον μικρό, που φοβάται ακόμα να τον εμπιστευτεί.

Άγριες-Μέλισσες-Ζάχος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 97 , 98 , 99 , 100

Η Δρόσω μοιράζεται με τις αδελφές της τις ανησυχίες της πως μετά τον γάμο δεν θα μπορεί να μένει μαζί με τον Σέργιο και η Ασημίνα ομολογεί πως κοιμήθηκε με τον Νικηφόρο. Η Κορίνα πάει στην Πανδώρα να ακούσει τον Μπάμπη μαζί με τον Λευτέρη και ο Μελέτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αλήθεια για εκείνη και τον Βαμβακά και τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Οριστικός χωρισμός της Μυρσίνης και του Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Να κόψεις τα πάρε δώσε με αυτόν τον λιγδιάρη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Το αμαρτωλό παρελθόν της Δρόσως βγαίνει στη φόρα

Μου παραπονιόσουν τόσο καιρό ότι δεν είμαι δίπλα σου, μ’ έκανες να νιώθω τύψεις και εσύ είχες βρει ήδη γκόμενο! Και ποιον; Τον Βαμβακά! Άκου, Κορίνα, αυτός ο γάμος θα τελειώσει, να είσαι σίγουρη, ούτε εγώ θέλω άλλο να είμαστε παντρεμένοι, όμως θα τελειώσει όταν θα το αποφασίσω εγώ!

Άγριες Μέλισσες: Να κόψεις τα πάρε δώσε με αυτόν τον λιγδιάρη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα περιμένει το παιδί του Νικηφόρου

Μέχρι  τότε να κόψεις τα παρέδωσε με αυτόν τον λιγδιάρη και κοίτα να είσαι κυρία και να μην με ξεφτιλίζεις γιατί αλλιώς θα με δεις όπως δεν μ’ έχει ξαναδεί! της ξεκαθαρίζει, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi ΣΙΡΙΑΛ ο Μελέτης και η Κορίνα νιώθει εξευτελισμένη.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close