Άγριες-Μέλισσες-Κωνσταντής

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές, καθώς θα δούμε πώς ο Κωνσταντής ακυρώνει τον γάμο για να παραδοθεί.

Έλεος πια …Την  έσκασες τη Δρόσω  ,θα σε παρατήσει στο τέλος στο λέωωωωω…

Ο Κωνσταντής κλονίζει τη Δρόσω: Θα παραδοθώ για να πληρώσω για τα εγκλήματα μου! Ο Κωνσταντής θέλει να πληρώσει για όσα έκανε στο παρελθόν.

Ο Ακύλας σκορπά και πάλι το θάνατο στο χωριό. Αυτήν τη φορά οργανώνει επίθεση εναντίον του Θανάση, ο οποίος πληρώνει με την ίδια του τη ζωή την κατάθεση του εναντίον του Μεγαρίτη και του Ντούνια στην υπόθεση δολοφονίας των μελών της ΕΑΚ.

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας για να γλιτώσει κατηγορεί τον Κωνσταντή πως είναι αλκοολικός

Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντής εξαφανίζεται, αποφασισμένος να ομολογήσει και να πληρώσει για τα εγκλήματα που είχε κάνει στο παρελθόν. Καιρό τώρα ο Κωνσταντής δεν είναι ο εαυτός του. Παρόλο που αυτός και η Δρόσω πάλεψαν πολύ για να είναι μαζί και βρίσκονται πια μία ανάσα από τον γάμο τους, κάτι τον βασανίζει και δεν τον αφήνει να χαρεί.

Η εμπλοκή του ίδιου και του Νικηφόρου στην υπόθεση του αεροδρομίου, η ευθύνη που ανέλαβαν όταν ο Δούκας τους μεταβίβασε όλη του την περιουσία και το επικίνδυνο παιχνίδι που έπαιξαν με τον Μαρίνο Ξανθό εναντίον του Ακύλα σίγουρα τον έχουν επηρεάσει, όμως αυτό το σκοτάδι στο βλέμμα του είναι πιο βαθύ – τόσο που ούτε η Δρόσω μπορεί να του ρίξει φως.

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Θεόδωρος Ξανθός επιστρέφει

Στο μυαλό του Κωνσταντή τριγυρίζουν εδώ και μήνες όσα έγιναν χρόνια πριν, τότε που εκείνος και ο Μελέτης, πιόνια στα χέρια του πατέρα του, έκαναν όλες του τις βρωμοδουλειές.

Ο ίδιος παρακολουθούσε, ανήμπορος να αντιδράσει, τον Μελέτη να στραγγαλίσει τον Γιάννο και αυτές τις τύψεις της κουβαλά μέσα του και δεν μπορεί να τους ξεφύγει. Η Δρόσω προσπαθεί να του μιλήσει, όμως ο Κωνσταντής μοιάζει να έχει υψώσει ανάμεσα του ένα τείχος. Μέχρι που ανακοινώνει την απόφασή του, μία απόφαση αμετάκλητη και σκληρή, που γκρεμίζει όλα τους τα όνειρα.

Έχει αποφασίσει να παραδοθεί στον Προύσαλη και να ομολογήσει τα εγκλήματα του. Μόνο αν τιμωρηθεί πραγματικά θα μπορέσει να λυτρωθεί από όσα τον βασανίζουν. Αυτό, όμως, σημαίνει ότι οι δυο τους δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί, κάτι που η Δρόσω δεν μπορεί να αντέξει. Καταρρακωμένη, προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη, όμως είναι αδύνατο.

Άγριες-Μέλισσες-Κωνσταντής-Δρόσω

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 129 , 130 , 131 , 132

Βλέποντας τον τόσο απόλυτο και αποφασισμένο θυμώνει και του φωνάζει, του λέει να συνέλθει, όμως και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Μετά από έναν ακόμα καβγά, ο Κωνσταντής εξαφανίζεται και κανείς δεν ξέρει πού έχει πάει.

Η αγαπημένη του φοβάται πως ήδη έκανε αυτό για το οποίο την είχε προειδοποιήσει και πως όλα τελείωσαν για τους δύο τους. Έτσι, όταν πια εκείνος εξαφανίζεται ξανά, είναι σχεδόν παγωμένη απέναντι του. Η σχέση τους καλείται να ξεπεράσει ένα ακόμα μεγάλο σκόπελο, όμως η Δρόσω δεν νιώθει πια σίγουρη ότι μπορεί να το κάνει.

Άγριες-Μέλισσες-Κωνσταντής

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης δικαιώνει την Ανέτ

Όσο για τον ίδιο τον Κωνσταντή, παίρνει, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού 7 μέρες TV, μαζί με τον Νικηφόρο αυτήν τη φορά, μία απόφαση που θα αλλάξει τα πάντα για τους Σεβαστούς: Θα πουλήσουν τα κτήματα και όλη την περιουσία τους!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close