Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Λάμπρος γίνεται δάσκαλος σε σχολείο για τυφλά παιδιά. 

Ανεβάστε τον κι άλλο στα μάτια μας λίγο πριν το τέλος <3

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος της Ασημίνας

Παρόλο που η Αιμιλία δεν ήταν και ο συμπαθής χαρακτήρας στις Άγριες Μέλισσες λίγο πριν το τέλος αποφασίζει να φέρει την απόλυτη ανατροπή και να μας κάνει να αλλάξουμε γνώμη για το άτομό της. Πιο συγκεκριμένα η Αιμιλία κάνει πρόταση στον Λάμπρο να αποσυρθεί από τα καθήκοντά της και να διδάξει και πάλι εκείνος στο σχολείο.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Σκοτώνει ο Τόλιας τον Ακύλα;

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη-

Ο Λάμπρος στην αρχή είναι αρκετά διστακτικός αφού δεν ξέρει αν πρέπει να την εμπιστευτεί. Εν τέλει όμως αποφασίζει να στείλει επιστολή στο υπουργείο. Το υπουργείο απαντά μετά από μερικές μέρες λέγοντας στον Λάμπρο ότι δεν μπορεί να διδάξει στο Διαφάνι.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος της Ζωής

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη-

Η Αιμιλία έχει διοριστεί εκεί και δεν μπορούν να την απομακρύνουν. Παρόλα αυτά του προσφέρουν την θέση δασκάλου σε ένα απομακρυσμένο σχολείο με τυφλά παιδιά. Ο Λάμπρος σοκάρεται. Από την μία θέλει να αρπάξει την ευκαιρία, από την άλλη φοβάται πως δεν θα τα καταφέρει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη εγκαταλείπει οριστικά το Διαφάνι

Η Ελένη όμως που ξέρει τι αξίζει ο άντρας που έχει δίπλα της, του εξηγεί πως είναι ικανός για τα πάντα και πως πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία τώρα που του δίνεται έτσι ώστε να μπορεί να εξασκήσει και πάλι το επάγγελμα που τόσο πολύ αγαπάει.

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη παίρνουν στα χέρια τους το εθνικό παιδί

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς λοιπόν θα δούμε τον αγαπημένο μας Λάμπρο να διδάσκει σε σχολείο με τυφλά παιδιά; Θα τα καταφέρει; Εμείς είμαστε σίγουροι πως ναι αλλά η συνέχεια της σειράς θα το δείξει.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close