Άγριες Μέλισσες-Τόλιας-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού θα δούμε αν σκοτώσει ο Τόλιας τον Ακύλα. 

Δεν ξέρουμε ποιος θα το κάνει, πάντως σκοτώστε τον. Και να είναι βασανιστικός ο τρόπος, παρακαλούμε πολύ!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το απρόσμενο φινάλε για Δρόσω Κωνσταντή

Όταν ο Θανασάκης αποφασίζει να μην πάρει πάνω τους τις δολοφονίες των 5 ανθρώπων στην δίκη αλλά αντιθέτως να κατηγορήσει ευθέως τον Μελέτη και τον Ακύλα, ο Ακύλας δεν μπορεί να μην τον βγάλει από την μέση. Την μοναδική φορά που ο Θανασάκης βγήκε από το σπίτι χωρίς αστυνομική συνοδεία, έγινε το φονικό.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος της Ζωής

Άγριες Μέλισσες-Τόλιας-

Όλο το χωριό συμπαραστέκεται στον Τόλια και στην Παγώνα που έχασαν ένα από τα πολυαγαπημένα τους παιδιά. Την ίδια στιγμή τα αδέρφια του Θανασάκη, ο Άγγελος και η Σοφούλα χρεώνουν ευθύνες στον εαυτό τους που δεν τον προστάτευσαν.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη εγκαταλείπει οριστικά το Διαφάνι

Ειδικά η Σοφούλα γίνεται η σκιά του εαυτού της και ο Άγγελος προσπαθεί να την συνεφέρει όπως μπορεί. Την ίδια στιγμή ο Τόλιας θεωρεί πως η δικαιοσύνη για ακόμη μία φορά θα κλείσει τα μάτια. Ξέρει πως ο Ακύλας έχει πολλές διασυνδέσεις.

Άγριες Μέλισσες-Τόλιας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη παίρνουν στα χέρια τους το εθνικό παιδί

Σίγουρα δεν μπορεί να ξέρει ποιο από όλα τα τσιράκια του, του στέρησε τον γιο του, όμως είναι σίγουρος για τον ηθικό αυτουργό πίσω από αυτό και δεν θα αντέξει αν δεν πάρει εκδίκηση. Θεωρεί ότι με κανέναν άλλον τρόπο η ψυχή του γιού του δεν θα βρει την ηρεμία της.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Καταρρέει η αυτοκρατορία τους

Έτσι αποφασίζει να βγάλει από την μέση τον Ακύλα. Σχεδιάζει το τέλειο σχέδιο για το τέλειο φονικό και αποφασίζει να κρατήσει τα σκοτεινά του σχέδια κρυφά από όλους. Την ίδια στιγμή όλο το χωριό προσπαθεί να συμπαρασταθεί όπως μπορεί στους χαροκαμένους γονείς. Θα τα καταφέρει;

Άγριες Μέλισσες-Τόλιας-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close