Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-Πηνελόπη-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού αυτό είναι το τραγικό τέλος του Μελέτη και της Πηνελόπης. 

Θα μας κάνει να τον συμπαθήσουμε τον Μελέτη λίγο πριν το τέλος και θα στεναχωρηθούμε κιόλας με τον θάνατό του…Εκεί μας καταντήσανε παιδιά!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Έτσι πεθαίνει ο Ντούνιας

Το θλιβερό φινάλε του Μελέτη και της Πηνελόπης στις Άγριες Μέλισσες

Η Πηνελόπη μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει και πλέον η σύλληψη του Δούκα και του Μελέτη είναι θέμα χρόνου. Η Πηνελόπη απέναντι από τον Μελέτη έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον, όταν της αποκαλύπτει όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-Πηνελόπη-

Το σοκ για την Πηνελόπη είναι μεγάλο και ο Μελέτης στην τελευταία τους συνάντηση της ζητάει να φύγει μακριά του για πάντα για να φτιάξει τη ζωή της. Στη συνέχεια ο Μελέτης θα ψάξει και θα βρει τον Ακύλα τον οποίο και θα αποκεφαλίσει για να τον εκδικηθεί για τη δολοφονία του Δούκα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη πεθαίνει μαζί με τον Δούκα

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-Πηνελόπη-

Σύμφωνα με το TV24, μετά από αυτό ο Μελέτης συλλαμβάνεται, περνάει από δίκη για τα εγκλήματά του και καταδικάζεται σε εκτέλεση! Τα νέα προκαλούν σοκ σε όλους! Ακόμα και οι Διαφανιώτες δεν θα ήθελαν ένα τέτοιο τέλος για τον Μελέτη, τους αρκούσε και μόνο η φυλάκιση.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το τέλος λυτρώνει Ελένη και Λάμπρο

Έτσι αποφασίζουν να στείλουν ομαδική επιστολή υπογεγραμμένη απ’ όλους (ακόμα και από τις Σταμίραινες και τον Λάμπρο) για να ζητήσουν να του δώσουν χάρη από τη θανατική ποινή. Όμως το αίτημά τους δεν γίνεται δεκτό και ο Μελέτης τελικά πέφτει νεκρός στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-Πηνελόπη-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close