Άγριες Μέλισσες: Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού ένας μεγάλος κύκλος κλείνει. 

Πόσο θα μας λείψει αυτή η σειρά δεν λέγεται…

Πόσοι λογαριασμοί μπορούν να κλείσουν μέσα στα τελευταία τέσσερα επεισόδια της σειράς; Η απάντηση είναι όλοι, αφού το φινάλε των άγριων μελισσών θα είναι αντάξιο όλων όσων μας έχουν χαρίσει οι άνθρωποι του Διαφανίου αυτά τα τρία χρόνια.

Σκληρές μοίρες και δίκαιες τιμωρίες, αλήθειες που πονάνε και στιγμές που καθηλώνουν και θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη μας και στην τηλεοπτική ιστορία θα γράψουν συγκλονιστικό αντίο.

Άγριες Μέλισσες-Ελένη-Ασημίνα-

Οι τελευταίες  μέρες της ιστορίας του Διαφανίου ξετυλίγονται με κινηματογραφική ταχύτητα και οι λογαριασμοί που άνοιξαν τρία χρόνια πριν κλείνουν ένας ένας. Κινητήριος μοχλός για όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς που τόσο αγάπησε κοινό είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης που το σκάει από τη φυλακή και απαγάγει την Αιμιλία.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Έτσι σκοτώνει ο Ακύλας τον Ζάχο

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-

Η Ζωή που ξέρει πως δεν θα διστάσει να βάψει τα χέρια του με αίμα αποφασίζει να ρισκάρει τη δική της ζωή για να σώσει την αδερφή της. Θα του δώσει λοιπόν τα χρήματα που θέλει και θα περιμένει τις οδηγίες του. Όμως η Κορίνα με το Λευτέρη δεν θέλουν να αφήσουν τη μάνα τους να κινδυνεύσει.

Άγριες Μέλισσες-Ζωή-

Ξέρουν ότι οι μόνοι που μπορούν να τα βάλουν με τον πατέρα τους είναι ο Ζάχος και ο Πέτρος και ζητούν την βοήθεια τους. Μαζί τους πήγε και ο Άγγελος ο οποίος μετά την δολοφονία του Θανάση θεωρεί καθήκον του να οδηγήσει τον Μεγαρίτη στη φυλακή.

Άγριες Μέλισσες-Αιμιλία-

Όμως ένας τελείως απρόσμενος σύμμαχος τους προλαβαίνει. Ο Ντούνιας που τελευταία δυσανασχετεί φανερά με τις εκτός ελέγχου πράξεις του Ακύλα αναλαμβάνει δράση ξέροντας πολύ καλά ότι Αιμιλία κινδυνεύει. Αποφασίζει να τον σταματήσουν με κάθε τρόπο όμως και ο Ακύλας δεν είναι μόνος του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος για Ζάχο και Πέτρο

Άγριες Μέλισσες-Πέτρος-Ζάχος-

Ο καινούργιος στρατός που έχει φτιάξει, οι νέοι που κατάφερε να μαζέψει μέσω της δράσεως είναι έτοιμη να τον υπερασπιστούν ακόμα και με τη ζωή τους. Ο Ντούνιας τους εντοπίζει. γλιτώνει την Αιμιλία και καταφέρνει να πάρει όμηρο τον ίδιο τον Ακύλα προκειμένου να ξεφύγουν από τους άντρες του.

Άγριες Μέλισσες-Νικηφόρος-Ασημίνα-Κωνσταντής-

Βέβαια τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Ο Ζάχος, ο Πέτρος, και ο Άγγελος τους έχουν ακολουθήσει και η σύγκρουση που ακολουθεί θα βάψει για άλλη μια φορά το χώμα του Διαφανίου με αίμα. Η μέρα που ξημερώνει δεν θα είναι ίδια με την προηγούμενη. Ήδη κάποιοι έχουν πέσει νεκροί.

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Κωνσταντής-

Μετά από πολλή αγωνία και έχοντας πια στα χέρια τους την παραδοχή της Αντιγόνης ότι είχε ψευδομαρτυρήσει στη δική ώστε να δώσει άλλοθι στον πατέρα της και να τον γλιτώσει από την φυλακή η Πηνελόπη κάνει άλλη μία προσπάθεια να ανοίξει ξανά την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος όλων των πρωταγωνιστών

Άγριες Μέλισσες-Ελένη-Ασημίνα-Δρόσω-

Αυτή τη φορά παίρνει και την ίδια την Αντιγόνη μαζί και οι δύο γυναίκες πάνε μαζί να δουν την Ασπασία προκειμένου να την πείσουν να καταθέσει. Και πράγματι, τα καταφέρνουν.

Η πρώην ερωμένη του Αχιλλέα Μεγαρίτη ανοίγει το στόμα της και λέει τα πάντα για την εμπλοκή του Δούκα και του Μελέτη στο μακελειό των εισαγγελέων και η σύλληψη των δύο αντρών είναι πια θέμα χρόνου.

Άγριες Μέλισσες-Νικηφόρος-Λάμπρος-

Πριν όμως καταλήξει και πάλι πίσω από τα κάγκελα ο Δούκας έχει να ξεπληρώσει ένα πολύ παλιό γραμμάτιο. Συναντά την Ελένη στο χωράφι και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η μοίρα. Φορτισμένη από την κουβέντα τους η Ελένη νιώθει τους πρώτους πόνους και πολύ σύντομα σωριάζεται στο χώμα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες τελευταία επεισόδια : 141, 142 , 143 , 144

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-Μυρσίνη-Δούκας-

Κανένας άλλος δεν είναι τριγύρω και η Ρίζω βρίσκεται στο χωριό. Έτσι ο Δούκας αναλαμβάνει να ξεγεννήσει τη γυναίκα που καταδικάστηκε για το θάνατο του γιου του, η οποία τον πολεμούσε σε όλη της τη ζωή.

Ένας νέος Σεβαστός έρχεται στον κόσμο μέσα στα χωράφια από τα χέρια του μεγαλοκτηματία που έχει στις πλάτες του τόσους και τόσους άδικους θανάτους. Για τον Δούκα αυτή είναι η μεγαλύτερη λύτρωση. Για την Ελένη η στιγμή που θα αλλάξει όλη της τη ζωή.

Άγριες Μέλισσες-Νικηφόρος-Ασημίνα-

Ξαφνικά ο Ακύλας εμφανίζεται από το πουθενά. Έχει επιβιώσει από το αιματοκύλισμα της προηγούμενης νύχτας και ψάχνει καταφύγιο. Δε χάνει όμως την ευκαιρία να τελειώσει δύο εχθρούς που πάντα αποτελούσαν ένα αγκάθι στα σχέδια του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη έχει και άλλο εγγόνι

Μπροστά στο θάνατο Δούκας θα πάρει επιτέλους την σωστή απόφαση. Θα προστατεύσει την Ελένη και το νεογέννητο παιδί της και θα ρίξει το δικό του κορμί μπροστά στη σφαίρα του Μεγαρίτη.

Και αυτή η σφαίρα θα κόψει το νήμα της ζωής του και θα τον στείλει στον ουρανό έχοντας κερδίσει πρώτα την συγχώρεση της μεγαλύτερης κόρης του Γιώργη Σταμίρη. Για την Μυρσίνη το τέλος είναι πολύ σκληρό.

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Η αποκάλυψη της Αγορίτσας για το παρελθόν του Σέργιου, το γεγονός πως ο πρωτότοκος γιος της, το καμάρι της, ήταν ένας βιαστής που είχε επιτεθεί και σε άλλες κοπέλες πριν από την Δρόσω και μάλιστα έχει ένα παιδί για το οποίο οι ίδιοι δεν γνώριζαν το παραμικρό την έχουν κλονίσει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Αντιγόνη ομολογεί την ψευδομαρτυρία της

Αυτό το μένος απέναντι στις αδερφές Σταμίρη που εδώ και χρόνια της τρώει τα σωθικά χτίστηκε πάνω σε σαθρή βάση. Το λάθος ήταν δικό της που ποτέ δεν πίστεψε ότι ο Σέργιος θα ήταν ικανός για μία τέτοια πράξη. Τώρα που έχει έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια στέκει καταρρακωμένη να μέτρα τα σφάλματα της.

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Πολλά είναι ανεπανόρθωτα. Ο θάνατος του Δούκα για αυτήν είναι το τελευταίο χτύπημα. Μόνη, ξεγραμμένη από τα ίδια της τα παιδιά και από τους συντοπίτες της που μια ζωή υποτιμούσε αφήνεται στην σκληρή της μοίρα με αποτέλεσμα να περιφέρεται σαν ζωντανή νεκρή.

Νικηφόρος και Κωσταντής νιώθουν για αυτήν απέραντη θλίψη όμως συνεχίζουν να την αγνοούν. Πλέον χαράζουν ο καθένας τους τη ζωή τους δίπλα στις γυναίκες που αγαπούν, την Ασημίνα και την Δρόσω. Όσο για τον Λαμπρό που δεν ξέρει τι έχει συμβεί στα χωράφια αναζητάει σαν τρελός την Ελένη που παραμένει εξαφανισμένη.

Άγριες Μέλισσες-Ελένη-Δρόσω-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Έτσι η Μυρσίνη ανακαλύπτει τα μυστικά του Σέργιου

Δε φαντάζεται ότι θα την βρει μέσα στα αίματα κρατώντας αγκαλιά ότι πιο πολύτιμο υπάρχει. Το γιο τους. Την ίδια στιγμή η Πηνελόπη ακούει τα πιο σκληρά λόγια από τον Μελέτη, ο οποίος αποκαλύπτει όλα τα εγκλήματα που έχει κάνει στο παρελθόν και απαιτεί να μείνει για πάντα μακριά του.

Ξέρει και ο ίδιος καλά πως έχει έρθει η ώρα να πληρώσει όμως πρώτα πρέπει να τα βάλει με το τέρας που ο ίδιος απελευθέρωσε. Η οργή του απέναντι στον Ακύλα τον έχει πνίξει. Θα πάει λοιπόν να τον βρει και να εκδικηθεί τον θάνατο του ανθρώπου που είχε πάντα σαν πατέρα του: τον Δούκα.

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-Πηνελόπη-

Όταν το κάνει αυτό σκοτώνοντας με τα ίδια του τα χέρια τον Μεγαρίτη θα μπορέσει επιτέλους να χαμογελάσει για τελευταία φορά πριν βάλει ο ίδιος λυτρωμένος τέλος στη ζωή του. Μετά από όσα έζησε το Διαφάνι, ο χρόνος που περνά γίνεται φάρμακο για τις πληγές όλων όσων έχασαν δικούς τους ανθρώπους τα χρόνια που πέρασαν.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Οι 5 θάνατοι στο μεγάλο φινάλε

Ο κύκλος που άνοιξε η δολοφονία του Γιώργη Σταμίρη κλείνει και κανείς πια δεν μπορεί να είναι ο ίδιος. Όλοι όσοι επιζούν της τελικής μάχης όμως, έχουν κερδίσει το δικαίωμα να χαμογελούν και να κοιτάζουν με ελπίδα την επόμενη μέρα.

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-

Η υπέροχη ιστορία που μας χάρισαν Πέτρος Καλκόβαλης και η Μελίνα Τσαμπάνη ολοκληρώνεται με κάθε ήρωα να παίρνει στο τέλος αυτό που του αξίζει. Όσο σκληρό κι αν είναι αυτό για κάποιους.

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-Ελένη-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close