Άγριες-Μέλισσες-Ντούνιας

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως έτσι πεθαίνει ο Ντούνιας.

Πάντως η συμφιλίωση Ντούνια, Λάμπρου μεγάλη ανατροπή…ε παιδιά;

Ο Ντούνιας αντιδρά στην παράνοια του Ακύλα και, από σύμμαχος γίνεται εχθρός του. Έτσι καταφέρνει να γλιτώσει την Αιμιλία και να πάρει όμηρο εκείνον, προκειμένου στη συνέχεια να γλιτώσουν από τους άντρες του. Δεν τα έχει όμως υπολογίσει σωστά.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ντούνιας μαθαίνει για τον Πέτρο και ετοιμάζει εκδίκηση

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Σε σιχαίνομαι και σένα και την μάνα

Ταυτόχρονα, ο Ζάχος ο Πέτρος, και ο Άγγελος τους ακολουθούν μέσα στο δάσος, όμως η νύχτα βάφεται ξανά με αίμα… Το επόμενο πρωί όλοι μετρούν νεκρούς.

Ο Ντούνιας βρίσκεται νεκρός σε έναν γκρεμό… Στο μεταξύ, η Πηνελόπη μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει και πλέον η σύλληψη του Δούκα και του Μελέτη είναι θέμα χρόνου.

Άγριες Μέλισσες-Ντούνιας-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Έτσι σκοτώνει ο Ακύλας τον Ζάχο

Την ίδια στιγμή, η Ελένη με τον Δούκα έχουν μια απρόσμενη συνάντηση στα χωράφια του Γιώργη και οι παλιοί λογαριασμοί φαίνεται πως θα κλείσουν για πάντα… Τώρα οι δυο τους έχουν μία ειλικρινή κουβέντα, που κλείνει οριστικά το κεφάλαιο της σχέσης τους.

Άγριες Μέλισσες: Ακύλας, Μελέτης και Ντούνιας συλλαμβάνονται

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος για Ζάχο και Πέτρο

Όταν μάλιστα οι πόνοι της γέννας θα γίνουν έντονοι και συνεχείς, θα είναι ο Δούκας εκείνος που θα τη βοηθήσει να φέρει στο φως… τον εγγονό του  Μιλτιάδη, του αδικοχαμένου αδερφού του, αδικοχαμένου από τον ίδιο…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close