Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Μυρσίνη πεθαίνει μαζί με τον Δούκα. 

Δώστε μας ένα τέτοιο φινάλε του θανάτου τους μαζί αυτό παρακαλαμε

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Σε σιχαίνομαι και σένα και την μάνα

Μπορεί τα τρία χρόνια που οι άγριες μέλισσες μας κράτησαν συντροφιά ο Δούκας να ήταν ο πιο πολύπλοκος χαρακτήρας της σειράς, όμως παρά τις κακές του πράξεις στο τέλος καταφέρνει να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Έτσι σκοτώνει ο Ακύλας τον Ζάχο

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα spoiler, ο Δούκας θα σκοτωθεί από το όπλο του Ακύλα στην προσπάθειά του να προστατεύσει την Ελένη Σταμίρη και το νεογέννητο παιδί της. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη γεννάει απρόοπτα, μετά από έναν καυγά που είχε με τον Δούκα στα χωράφια.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος για Ζάχο και Πέτρο

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-Δούκας-

Ο Δούκας πηγαίνει γρήγορα την Ελένη σε έναν αχυρώνα και την βοηθάει στην γέννηση του παιδιού της. Ο Ακύλας παραμονεύει στην γύρω περιοχή και τους ψάχνει. Όταν τελικά ακούει το κλάμα του παιδιού ο Ακύλας με τον Δούκα δίνουν μάχη σώμα με σώμα έτσι ώστε ο Ακύλας να ξεσπάσει την οργή του στον Δούκα και όχι στην Ελένη.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο τζούνιορ Σεβαστός γεννιέται

Ο Δούκας φεύγει από την ζωή με τον Ακύλα να δείχνει έλεος στην Ελένη και στο παιδί της. Όταν η Μυρσίνη μαθαίνει για τον χαμό του άντρα της πέφτει σε βαριά κατάθλιψη. Τα παιδιά της, της έχουν γυρίσει την πλάτη, δεν μπορεί να δει τα εγγόνια της και το πρωτότοκος γιος της, αποδείχτηκε βιαστής.

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-Δούκας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος όλων των πρωταγωνιστών

Το μόνο της στήριγμα, ήταν ο μόνος άντρας που αγάπησε ποτέ της, ο Δούκας. Η Μυρσίνη ξεκινά να χάνει το μυαλό της και κλείνεται όλο και πιο πολύ στον εαυτό της.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες τελευταία επεισόδια : 141, 142 , 143 , 144

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Δεν μιλάει σε κανέναν και απλά βλέπει οράματα του Δούκα μέσα στο σπίτι και φαντασιώνεται τις παλιές καλές μέρες που όλη η οικογένεια ήταν ενωμένη. Πεθαίνει απομονωμένη, στο σπίτι της λίγο καιρό μετά.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close