Άπιστος: Η Ασίγια σώζει τη ζωή της Ντερίν

Άπιστος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Ασίγια σώζει τη ζωή της Ντερίν.

Αυτή η Ασίγια τι άλλο θα κάνει; Σπαθιά θα καταπιεί

Τα εγκαίνια της μπουτίκ της Ντερίν φτάχουν και εκτός από την καλή κοινωνία της Επιδεστού, δίνει το παρῶν καὶ η Ασγία συνόδευσμένη από του Σιναν.

Ο Βολκάν φυσικά δεν μπορεί να συγκρατήσει τη ζήλεια του και της κάνει σκηνή. Σύντομα όμως ξεσπά ένα ακόμα μεγαλύτερο σκάνδαλο, με τον Σελτζούκ στο επίκεντρο. Η Ντερίν είναι συντετριμμένη και ζητά από τον Βολκάν να μείνει πλάι της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της οικογένειάς της.

Άπιστος: Η Ασίγια σώζει τη ζωή της Ντερίν

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πυροβολούν την Ισμήνη και χαροπαλεύει στα χέρια του πατέρα της

Η Γκιονούλ είναι έξαλλη με τον άντρα της, γιατί φοβάται πως το νέο σκάνδαλο θα απειλήσει το μέλλον των παιδιών τους, ενώ η Ντερίν ζητά από τον Βολκάν να μείνει πλάι της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της οικογένειάς της.

Παράλληλα, ο Χαλούκ υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να διορθώσει την κατάσταση, ενώ ο Σελτζούκ μαθαίνει πως η μητέρα του είναι βαριά άρρωστη, γι’ αυτό αποφάσισε να τον ψάξει μετά από τόσο καιρό. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Βολκάν συνεχίζει να κατηγορεί την Ασιγιά για τις επιλογές που κάνει στην προσωπική της ζωή.

Άπιστος: Η Ασίγια σώζει τη ζωή της Ντερίν

Δείτε ακόμη Σασμός: Χωρίζει ο Αντώνης με την Μαρίνα;

Η μητέρα της Ντερίν, που δεν αντέχει αυτό το ρεζιλίκι φροντίζει να δημοσιευτούν στην τοπική εφημερίδα φωτογραφίες της Ασιγιά με τον Σινάν.

Εκείνη προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη. Εξάλλου, ως χωρισμένη γυναίκα, έχει κάθε δικαίωμα να κυκλοφορεί με όποιον θέλει, αλλά ο Βολκάν, με πρόσχημα τα συναισθήματα του Αλί, της επιτίθεται για ακόμα μια φορά.

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ανακαλύπτει Κωνσταντίνο και Δημοσθένη

Η Ασιγιά μαθαίνει τελικά ότι υπεύθυνη για το διασυρμό της στον Τύπο είναι η Γκιονούλ και της απαντά κατάλληλα, ενώ δέχεται να βοηθήσει τον Σελτζούκ να αποδείξει ότι είναι γιος του Χαλούκ.

Η Ντερίν συνεχίζει να βασανίζεται από τη ζήλια, ενώ το γεγονός ότι βρίσκει όλο και περισσότερες ενδείξεις ότι ο Βολκάν θέλει ακόμα την πρώην σύζυγό του την καταρρακώνει.

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης σέρνει στα δικαστήρια την Αργυρώ

Αυτό που δεν γνωρίζει όμως είναι ότι η μητέρα της έχει ήδη στα χέρια της ένα βίντεο που αποδεικνύει τις πράξεις του. Κι ενώ εκείνη κάνει ό,τι μπορεί για να τραβήξει την προσοχή του άντρα της, εκείνος ανοίγει την καρδιά του στην Ασιγιά, παραδέχεται πως την αγαπά ακόμα και πως θέλει να πάρει διαζύγιο. Εκείνη βέβαια φροντίζει να το μάθει η σύζυγός του, αφού η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Η Ντερίν και ο Βολκάν έχουν αρχίσει να μιλούν πια ανοιχτά για διαζύγιο. Περισσότερο κι από το να ξεφορτωθεί το διπρόσωπο σύζυγό της, όμως, θέλει να πονέσει την Ασιγιά.

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο φόνος που έκανε η ισοβίτισσά Ελπίδα

Έτσι, με ένα κόλπο καταφέρνει να στρέψει την κοινή γνώμη της Ραιδεστού εναντίον της. Η Ασιγιά βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο ενός ντροπιαστικού σκανδάλου, που έχει αντίκτυπο και στην επαγγελματική της ζωή και νιώθει να χάνει τον έλεγχο της κατάστασης.

Παράλληλα, η Ντερίν απειλεί τον Βολκάν πως αν πάρουν διαζύγιο δεν θα τον αφήσει να ξαναδεί ποτέ την κόρη τους. Εκείνος. που πια έχει βρεθεί σε πολύ δεινή θέση, πηγαίνει στην Ασιγιά και της ζητά συγγνώμη για τις πράξεις της γυναίκας του.

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός βγάζει τον Μαθιό απο την μέση

Ένα περίεργο τηλεφώνημα που δέχεται από την Ντερίν τον αναγκάζει να επιστρέψει σπίτι τους. Εκείνη, όμως, δεν βρίσκεται εκεί και όλα δείχνουν ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Η αστυνομία αναλαμβάνει την υπόθεση κι εξετάζει κάθε πιθανό στοιχείο και κάθε μάρτυρα που μπορεί να έχει σχέση με την υπόθεση. Η Ασιγιά βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο, καθώς είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν πως ίσως έχει κάποια σχέση με την απαγωγή.

Άπιστος: Η Ασίγια σώζει τη ζωή της Ντερίν

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη Βαΐτσου έρχεται στην Μάνη

Ο Βολκάν θέλει απεγνωσμένα να βρει την Ντερίν και ταυτόχρονα να αποκαταστήσει το όνομα της Ασιγιά. Έτσι, αποφασίζει να ακολουθήσει τις δικές του μεθόδους. Σύντομα, όμως, αρχίζουν να βγαίνουν στο φως διάφορα μυστικά και κρυμμένες αλήθειες γι’ αυτόν και τη σύζυγό του.

Συνεχίζοντας να αναζητά την Ντερίν, ο Βολκάν έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αποκάλυψη. Για μια ακόμα φορά, η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια την πιο ακατάλληλη στιγμή και οι ισορροπίες αλλάζουν και πάλι. Ενώ η Ντερίν περιμένει απελπισμένη τη σωτηρία της, μια ακόμα συγκλονιστική εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα: εξαφανίζεται και η Ασιγιά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close