Έρωτας Φυγάς-Μαργέτα-

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη σειρά θα είναι συγκλονιστικές αφού μία νέα αρχή έρχεται.

Κάθε αρχή για καλό.. ή μήπως όχι;

Η Αλεξάνδρα έπειτα από τον εγκλεισμό της στην ψυχιατρική κλινική, αποφασίζει να αλλάξει συμπεριφορά προς τον Ιάσωνα και μέρα με την μέρα το ζευγάρι έρχεται πιο κοντά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που σας εξασφαλίσαμε, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Αλεξάνδρα να ζητάει και από την πεθερά της, την Μαργέτα, να τα ξεχάσουν όλα και να κάνουν μια νέα αρχή, ενώ θα παραδεχτεί πως η απόφαση της να την κλείσει στην ψυχιατρική κλινική, ήταν μόνο για το δικό της καλό.

Δείτε ακόμα Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 90 , 91 , 92 , 93 , 93 , 94

Έρωτας Φυγάς-Μαργέτα-

Δείτε ακόμα  Σασμός: Σκοτώνεται Παύλος με Μαθιό

Η Μαργέτα μένει άφωνη και φαίνεται πρόθυμη να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στην νύφη της. Όμως σε κάποια στιγμή, η Αλεξάνδρα έχει ένα έντονο άσχημο προαίσθημα και ανησυχεί για το μωρό. Τόσο, που πηγαίνει και το αρπάζει από την νταντά με το ζόρι.

Ο Ιάσωνας αμέσως ενημερώνεται, κάνει μία κουβέντα μαζί της και της υπόσχεται πως δεν θα πάρει ποτέ ξανά τον γιο της μακριά από εκείνη, καθώς πλέον έχει καταλάβει πως ο Γιωργάκης είναι όλη της η ζωή.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τι δείχνει το τεστ DNA;

Έρωτας Φυγάς-Μαργέτα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ξαναζεί ένα δράμα

Κι ενώ η Αλεξάνδρα και Ιάσωνας, μαζί με το παιδί, απολαμβάνουν τις ανέσεις του αρχοντικού, εκείνη βλέπει κάποια σημάδια στο σώμα του μωρού και αναστατώνεται. Χωρίς δεύτερη σκέψη το πηγαίνει στο νοσοκομείο για να το δει γιατρός και να μάθει που οφείλεται η εμφάνιση αυτών των σημαδιών αλλά κι αν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Δείτε ακόμα Ο Αλέκος Συσσοβίτης εισβάλει σε πασίγνωστη καθημερινή σειρά

Έρωτας Φυγάς-Ιάσωνας-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης έρχονται αντιμέτωποι με τον δολοφόνο

Δίπλα της βρίσκεται κα ο Ιάσωνας, ενώ εκείνη παθαίνει μία κρίση πανικού. Οι γιατροί κάνουν τα πάντα για να την συνεφέρουν πριν χειροτερέψει η κατάσταση της και ο Ιάσωνας δεν φεύγει στιγμή από κοντά της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close