Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Άννα και Δημήτρης έρχονται αντιμέτωποι με τον δολοφόνο.

Πωπω! Σ Ο Κ!

Η Άννα βγαίνει από τη φυλακή και η αναζήτηση του δολοφόνου του Άγγελου συνεχίζεται. Ο Δημήτρης και η Άννα είναι πια μαζί και αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να ανακαλύψουν την αλήθεια, ενώ εκείνος γίνεται κι ο νέος συνεργάτης στο δικηγορικό γραφείο της.

Όλες οι πόρτες που ήταν ανοιχτές για σένα, όσο ήσουν εισαγγελέας, τώρα θα είναι κλειστές“, τον προειδοποιεί η Άννα. Βέβαια, ως αντίθετοι χαρακτήρες που είναι, οι πρώτες διαφωνίες για το χειρισμό των υποθέσεων που έχουν αναλάβει δεν αργούν να έρθουν.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Πραγματικός δολοφόνος αποκαλύπτεται

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αυτός έβαλε τον αστυνομικό να σκοτώσει τον Άγγελο

Παράλληλα τρέχουν και οι εξελίξεις με την υπόθεση της δολοφονίας του Άγγελου. Η Άννα θυμάται ότι τη βραδιά του φόνου, όταν ήταν πεσμένη κάτω, κάποιος πλησίασε τον Άγγελο για να ελέγξει αν ζει.

Μέσα στο σκοτάδι δεν κατάφερε να διακρίνει το πρόσωπό του, είδε όμως ότι είχε μακριά μαλλιά κι έτσι βγάζουν το συμπέρασμα ότι πρόκειται για γυναίκα. Πηγαίνουν αμέσως στον Σταύρο και η Άννα δίνει κατάθεση. Εκείνος καλεί στο γραφείο του εκ νέου τόσο την Κλειώ όσο και την Υβόννη, ως ύποπτες για τη δολοφονία.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος πίσω από όλα

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 33 , 34 , 35

Η Κλειώ, που δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, του απαντά με το ίδιο νόμισμα. Του θυμίζει ότι η Κατερίνα είχε πάει στη φυλακή τη μέρα που δηλητηριάστηκε ο Άγγελος και, μάλιστα, τον συνόδευσε και στο ασθενοφόρο.

Άρα πρέπει να την καλέσει κι αυτή για κατάθεση. “Και οι δύο ξέρουμε ότι η Κατερίνα δεν είναι η δολοφόνος. Δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο“, της λέει. “Πόσο εμπιστεύεσαι την αδελφή σου, για να είσαι σίγουρος 100% ότι δεν θα έκανε ποτέ κακό;“, του απαντά εκείνη.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης κάνουν έρωτα στο γραφείο της

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άνδρας με μακριά μαλλιά ο δολοφόνος

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Ανδρέας βρίσκει νέα στοιχεία που ανατρέπουν τους μέχρι τώρα ισχυρισμούς της Άννας και του Δημήτρη. Ένα γάντι λίγο πιο πέρα από την περιοχή του εγκλήματος που κανένας δεν είχε προσέξει. Το πάει στο εργαστήριο της αστυνομίας.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η διπλή ζωή της Υβόννης

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το κρυφό παιδί του Γεράσιμου

Στο γάντι βρίσκουν αίμα του Άγγελου και μια τρίχα. Ο Ανδρέας ανακαλύπτει ότι ο δολοφόνος δεν είναι γυναίκα αλλά άντρας με μακριά μαλλιά.

Η Άννα θυμάται σιγά-σιγά. Όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα προκειμένου να ταυτοποιηθεί το DNA. Όμως δεν ταυτοποιείται από το σύστημα. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι την ανάλυση των στοιχείων στο εγκληματολογικό εργαστήριο την κάνει… ο ίδιος ο δολοφόνος.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος κουβαλάει ένα φοβερό παρελθόν

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα γίνεται μία άλλη μετά τον φόνο

Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί σκότωσε τον Άγγελο και ποιος τον έχει βάλει να το κάνει… Τον αστυνομικό τον έχει βάλει ο ίδιος ο Άγγελος ..Ο ίδιος ο Άγγελος  είχε σκηνοθετήσει το φόνο του για να εκδικηθεί την Άννα!

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι : Ο Γερασιμός βαριά άρρωστος

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος κάνει μαύρη τη ζωή της Άννας

Ο Δημήτρης με την Άννα θα έρθουν αντιμέτωποι με τον δολοφόνο μόνο που αυτός θα αυτοκτονήσει για να γλιτώσει. Μέσα από ένα flashback θα δούμε όλο το σατανικό σχέδιο του Άγγελου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close