Μαύρο Ρόδο-Πολυξένη-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε τι δείχνει το τεστ DNA. 

Κάποιος να κρατήσει τον Θέμη…

Η Πολυξένη μετά τον οριστικό (;) χωρισμό της με τον Λευτέρη, πάει στην Πάτρα. Τηλεφωνεί στον Θέμη και του ζητάει να συναντηθούν: «Έφυγα από το χωριό, δεν άντεξα άλλο! Ο Λευτέρης έμαθε τα πάντα και τον παράτησα, αλλά έννοια σου και θα τον κάνω να γυρίσει», του λέει και εκείνος της απαντάει:

«Δεν είσαι εσύ για το χωριό! Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις, έχεις τον τρόπο». Στη συνέχεια εκείνη τον ρωτάει να μάθει πώς είναι η ζωή του μετά τον χαμό της Αγγελικής και εκείνος παλεύει να δείξει δυνατός: «Δύσκολα! Τα παιδιά με κατηγορούν ότι φταίω και με κοιτάζουν σαν δολοφόνο», της απαντάει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το σχέδιο του Γεράσιμου για να σκοτώσει τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Ηγουμένη συνεργάζονται να ξεκάνουν την Κασσιανή

«Είναι νωρίς ακόμα, δώσε τους χρόνο και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Είμαι εγώ πλέον εδώ για ό,τι χρειαστείς. Θα έχεις πάντα έναν άνθρωπο να μιλάς», υποστηρίζει και καθημερινά παλεύει με τον τρόπο της να τον φέρει στα νερά της και να καταφέρει μετά από χρόνια να τον κατακτήσει και να ζήσει επιτέλους… τη μεγάλη ζωή.

Μάλιστα ξεκαθαρίζει στην Όλγα πως δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στη Γερακιανή. Στο μεταξύ, η Όλγα νιώθει θυμό μετά την απόρριψη του Λουκά, που δείχνει το ενδιαφέρον του για την αστυνόμο Θάλεια και ξεσπάει στη μητέρα της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει στην Ελισάβετ μία υπέροχη έκπληξη

Μαύρο Ρόδο-Πολυξένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία παροτρύνει τον Βίκο να βρει τη μητέρα του

Οι σχέσεις τους βρίσκονται πια σε τεντωμένο σκοινί καθώς η Όλγα απαιτεί από τη μητέρα της να μάθει επιτέλους ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας. «Θέλω να μάθω ποιος είναι ο πατέρας μου κι έχω δικαίωμα να το μάθω, απαιτώ λοιπόν να μου πεις, αλλιώς ξέχνα με, δεν θα με δεις ποτέ ξανά! Φτάνει πια!

Μήπως είναι ο Καστρινός ο πατέρας μου και δεν μου το λες; Γι’ αυτό συνέχεια τον έχεις από κοντά;», τη ρωτάει και η Πολυξένη δεν της απαντάει τίποτα. Ο Θέμης βλέπει την Πολυξένη προβληματισμένη και εκείνη του λέει:

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία χωρίζει τον Παναγιώτη για τον Βίκο

Μαύρο Ρόδο-Όλγα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 57 , 58 , 59 , 60 , 61

«Η Όλγα θέλει να μάθει ποιος είναι ο πατέρας της. Με απείλησε πως δεν θα μου μιλήσει ποτέ ξανά αν δεν της το πω», και εκείνος απορεί: «Για ποιο λόγο δεν της το λες; Ποιος είναι;».

Τότε εκείνη του σκάει τη βόμβα: «Δεν είμαι σίγουρη… Ίσως να είσαι κι εσύ», και εκείνος σοκάρεται: «Τι θέλεις να πεις ότι μπορεί να είμαι εγώ; Τι τρελά πράγματα είναι αυτά;», τη ρωτάει κι εκείνη ισχυρίζεται: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα…».

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη παραιτείται και εκδικείται την Κασσιανή

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαυρo Ρόδο: Τον Γεράσιμο θα τον μισήσουν όλοι

Ο Θέμης τρελαίνεται στη σκέψη αυτή και ειδικά λόγω της σχέσης που είχαν ο Πέτρος με την Όλγα: «Μα καλά, τι μυαλό κουβαλάς; Μπορεί να είναι αδέλφια με τον Πέτρο κι εσύ τους άφηνες να τα έχουν;», αλλά η Πολυξένη του ξεκαθαρίζει:

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Βίκος βάζουν στο στόχαστρο τον Παράσχο

Μαύρο Ρόδο-Πολυξένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μήπως τελικά δεν είναι ο Βίκος ο γιος της Ηγουμένης;

«Όταν έμαθα ότι είναι γιος σου έκανα τα πάντα για να τους χωρίσω». Ο Θέμης δεν μπορεί να ηρεμήσει από αυτό που έμαθε και ζητάει από την Πολυξένη να κάνουν τεστ DNA.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Και δεύτερος νεκρός σύντομα

Μαύρο Ρόδο-Πολυξένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Γιατί φεύγει η Ελισάβετ από το μοναστήρι;

Τι θα δείξει το Test Dna; Από spoilers που έχουμε ακούσει λένε πως θα βγει θετικό. Είναι όμως η αλήθεια ή απλώς η Πολυξένη θα εκμεταλλευτεί το γεγονός και θα λαδώσει για ψεύτικα αποτελέσματα; Σε λίγες μέρες σας έχουμε τα αποκλειστικά νέα

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close