Ερώτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας βιάζει την Στέλλα

Ερώτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καταιγιστικές καθώς ο Ιάσωνας βιάζει την Στέλλα

Για όνομα του θεού και της Παναγίας κακία

Ο Ιάσωνας αφότου αποσύρονται οι κατηγορίες που τον βαραίνουν για κάποιες απόπειρες δολοφονίας εναντίον του Στέφανου και κυρίως του Μάρκου, βγαίνει από την φυλακή και έκτοτε καλείται να διαχειριστεί κάποια προβλήματα που δημιουργούνται μέσα στο ίδιο το αρχοντικό της οικογένειας Δεμερτζή.

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 78 , 79 , 80 , 81 , 82 , 83 , 84

Ερώτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας βιάζει την Στέλλα

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Καρέ καρέ η βραδιά πάθους Μαργέτας & Στέφανου

Σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε  από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού MYTV όπως θα δούμε στα παρακάτω επεισόδιά της δραματικήs σειράς εποχής του open, Έρωτας Φυγάς, ο Ιάσωνας εκμυστηρεύεται στην Αλεξάνδρα τις απόψεις που έχει πως μπορεί ο Γιωργάκης να είναι παιδί του Μάρκου και όχι δικό του. Ωστόσο ξεκαθαρίζει πως  και αλήθεια να είναι, δεν θα αλλάξει η αγάπη που τρέφει τόσο για το μικρό όσο και για εκείνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Βαριά αρρώστια χτυπάει την Μαρίνα

Ερώτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας βιάζει την Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Βαριά βεντέτα ξεσπά- Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες στα όπλα

Παρόλα αυτά όμως, ο άντρας από ζητά να μείνει λίγο μόνος και να συντάξει τις δυνάμεις του. Ετσι απομονώνεται στο εξοχικό. Εκεί βρίσκει παρηγοριά για όλα τα προβλήματα που τον βασανίζουν στο αλκοόλ, ενώ ταυτόχρονα η νταντά του μικρού Γιωργάκη, η Στέλλα παρακολουθεί όσα συμβαίνουν ανάμεσα σε Κείνον και τη σύζυγό του και δεν διστάζει να καταστρώσει ένα σατανικό σχέδιο.

Πήγαινει στο εξοχικό που βρίσκεται ο Ιάσωνας , εκμεταλλεύεται τη μέθη του και τον αποπλανεί ερωτικά. Λιγη ώρα μετά, η γυναίκα επιστρέφει στο αρχοντικό με κλάματα και οδυρμούς. Οταν η Μαριέττα και Αλεξάνδρα την ρωτανε τι συνέβη, η Στέλλα κατηγορεί τον Ιάσωνα πως την βίασε.

Δείτε ακόμη Μαυρό Ρόδο: Αυτός σκότωσε τον Διακοσάββα

Ερώτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας βιάζει την Στέλλα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Β κύκλος ξεκινα με την σύλληψη της Αννας για το φόνο του Δημήτρη

Οι δύο γυναίκες αλλά και το προσωπικό της οικογένειας παθαίνει σοκ με την παραπάνω εξέλιξη. Αμέσως η Αλεξάνδρα και η μητέρα του πηγαίνουν στο εξοχικό για να βρουν  τον Ιάσωνα και να απαιτήσουν εξηγήσεις. Εκείνος παρουσιάζει μία διαφορετική πτυχή των γεγονότων χωρίς ωστόσο να πείσει την μητέρα του και την σύζυγό του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close