Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Χάιδω ξαναζεί ένα δράμα.

Πόσα να αντέξει πια αυτή η Χάιδω; <3

Στη Γη της Ελιάς ένας από τους πρωταγωνιστές που κινδυνεύουν είναι και ο Λυκούργος. Ο αδέκαστος δικηγόρος βλέπει ότι η μαφία στη Μάνη έχει ξεφύγει και πλέον είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, προκειμένου να δοθεί τέλος σε αυτή την ασυδοσία. Και οι ένοχοι να μπουν στη φυλακή, εκεί που θα πρέπει να βρίσκονται.

Αφορμή για την… έκρηξη του Λυκούργου και την αρχή ενός νέου «πολέμου» στη Μάνη είναι όσα συνέβησαν στο Χρήστο. Το κύκλωμα έκανε άνω κάτω το ταβερνάκι του, γεγονός που τον θορύβησε και είναι αποφασισμένος να βρει ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό το κύκλωμα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποφασίζει να κάνει παιδί με την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος θρηνεί για τη Μαρίνα

Μάλιστα, θα ξεκινήσει μόνος του τις έρευνες, γεγονός που θα τον βάλει σε μεγάλο κίνδυνο. Πλέον η ζωή του Λυκούργου κρέμεται από μία κλωστή. Ο Χρήστος, στην προσπάθειά του να αμυνθεί, αφού κινδύνευε η δική του ζωή πυροβόλησε και έναν εκ των δραστών.

Ο τελευταίος δεν κατάφερε να αντέξει και άφησε την τελευταία πνοή του. Τώρα, ο Χρήστος κατηγορείται για δολοφονία και προσπαθεί να αποδείξει πως σκότωσε λόγω αυτοάμυνας.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έτσι ξαναενώνονται Φίλιππος και Βασιλική

Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος πέφτει σε μια καλοστημένη παγίδα

Ο Λυκούργος, θέλοντας να βοηθήσει τον ανιψιό του, αναλαμβάνει δράση, στη σειρά του Μega. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρος για την αθωότητα του Χρήστου και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να λάμψει η αλήθεια. Ξεκινά τις έρευνες αλλά όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, οι έρευνες αυτές τον οδηγούν σε μονοπάτια του υποκόσμου, ιδιαίτερα επικίνδυνα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη θα εξοντώσει τον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Ευτυχία ξανά απέναντι

Εκείνος δεν κάνει πίσω όσο κι αν η Χάιδω τον ικετεύει να προσέχει και να κοιτάξει πρώτα από όλα να προσέξει τη δική του ζωή. Ο Λυκούργος όμως είναι ανένδοτος. Η Χάιδω ζει ένα δράμα ξανά καθώς δεν μπορεί να σκεφτεί τη ζωή της χωρίς τον Λυκούργο και τρέμει μην πάθει κακό.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα ανακαλύπτει την αλήθεια

Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία μπαίνει στη ζωή του Ισίδωρου και φέρνει τα πάνω κάτω

Και δείχνει έτοιμος να ξεσκεπάσει το κύκλωμα. Τα μέλη του κυκλώματος του στέλνουν σαφή προειδοποίηση. Ένα απειλητικό μήνυμα φτάνει στον Λυκούργο που του ζητά να σταματήσει όλες τις έρευνές του τώρα, αλλιώς θα έχει άσχημο τέλος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98, 99, 100

Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σκοτώνει τον Κεφάλα στο παιδικό πάρτι της κόρης του

Όλοι σοκάρονται, του ζητούν να σταματήσει όμως εκείνος δεν λογαριάζει τίποτα. Ζητά από τον Χρήστο να προσέχει την κόρη του και την εγγονή του και συνεχίζει για να βρει τους εγκληματίες. Θα φτάσει μάλιστα στην πηγή. Θα καταφέρει να τους ξεσκεπάσει ή τελικά τα αδίστακτα μέλη της συμμορίας θα τον προλάβουν και θα τον σκοτώσουν;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close