Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως άγριο ξυλοδαρμό θα υποστεί η Χάιδω.

Ε ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

 

H Αρετή βρίζει θεούς και δαίμονες και λυσσά από το κακό της που ο Στέφανος δεν τη κάλεσε στη Μαδρίτη και συγχρόνως η Χάιδω πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού!

Η παρέα στην Μαδρίτη συνεχίζει τις βόλτες της και όλοι περνάνε τέλεια. Η Αρετή όμως προσπαθεί να χαλάσει το ευχάριστο κλίμα όταν τηλεφωνεί στον γιό της: «Όλοι αντάμα κι ο ψωριάρης χώρια.. Ωραία φέρεσαι στην μάνα που σε γέννησε!

Εγώ στερούμαι το εγγόνι μου, κι εσύ έγινες κολλητάρι με τον ασιλάνη που πήγε να σε σκοτώσει! Που μαύρη να είναι η ώρα του. Ο Στέφανος όμως απτόητος αφού την ρωτάει αν είναι καλά στην υγεία της, της κλείνει το τηλέφωνο…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μαλλί με μαλλί η Μυρτάλη με την Ισμήνη

Η-Γη-της-Ελιάς-Στέφανος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε κίνδυνο η ζωή του Ισίδωρου

Η Μυρτάλη έχει μείνει πλέον μόνη, χωρίς φίλους παρά μόνο τον Αλέξη. Αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο: Δεν ξέρω πως κι από πού ν’ αρχίσω.Να σας το πω ακριβώς όπως το αισθάνομαι;

Νιώθω πως έχω χάσει την μπάλα, Εδώ και κάμποσο καιρό τίποτα δεν πάει καλά. Οι προσωπικές μου σχέσεις σιγά- σιγά χαλάνε. Ακόμα και η πιο καλή μου φίλη, ουσιαστικά αδελφή μου, έχει απομακρυνθεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης θα βάλει άτομα για να απειλήσουν την ζωή της Ισμήνης

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία θα έρθει αντιμέτωπη με μία ανατρεπτική ομολογία

Ο Σωκράτης επισκέπτεται το σπίτι του Ισίδωρου για να μιλήσουν για δουλειές αλλά το μυαλό του είναι αλλού. Πηγαίνει στο μπάνιο και παίρνει κάποιες τρίχες από το παιδικό βουρτσάκι της Αγγελικής και τα βάζει σ’ ένα σακουλάκι που βγάζει από τη τσέπη του.

Αργότερα θα τον δούμε να μιλάει στο τηλέφωνο: Θα σας στείλω τρίχες του παιδιού μαζί με δικές μου και τα δείγματα γενετικού υλικού για να κάνετε την σύγκριση. θα τα στείλω με κούριερ και επείγον.Υπολογίζω ότι μέχρι μεθαύριο θα είναι στην Αθήνα.

Δείτε ακόμη Αντρέας Γεωργίου: Βαρύ πένθος για τον σκηνοθέτη της σειράς η Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης πιστεύει ότι η Αγγελική είναι κόρη του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη θα δεχτεί δολοφονική επίθεση

Στο εργαστήριο σας. πότε θα έχω την απάντηση από το τεστ dna; Σε δεκαπέντε μέρες; Πιο γρήγορα δεν γίνεται; Ωραία. θα το στείλω αύριο το πρωί..

Ο Δημοσθένης πιάνει έξαλλος την Ασπασία να δίνει αναφορά τηλεφωνικώς στην Αρετή. Στο σπίτι της Μαργαρίτας φτάνει η Χάιδω και θα βρεθούν μπροστά σε μια απροσδόκητη σύγκρουση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Παναγιώτης επιτίθεται στον Λυκούργο

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω και-Μαργαρίτα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δεν γυρνάει στην Μάνη και πάει Σούνιο

Μια η Ολυμπία με το νυχτικό της  τρέχει και φωνάζει. Την ακολουθεί ο Παναγιώτης, την βουτάει από τα μαλλιά,  και αρχίζει να την χτυπάει άσχημα. Η Μαργαρίτα και η Χάιδω πάνε να μπούνε στην μέση για να τους χωρίσουν και τρώει κι η Χάιδω μια ξώφαλτση!

Η Χάιδω και η Μαργαρίτα προσπαθούν να τραβήξουν τον Παναγιώτη μακρυά για να σώσουν την άτυχη γυναίκα,  και ο Παναγιώτης αρχίσει να της χτυπάει.  Η γυναίκα κλαιγόντας, αρχίζει να αιμορραγεί από την μύτη. Η Μαργαρίτα και η Χάιδω συνεχίζουν να τον τραβάνε, και εκείνος απτόητος συνεχίζει να χτυπάει την Ολυμπία. Εκεί, δίνει μία με το χέρι του και σπρώχνει με βία τη Χάιδω και τη Μαργαρίτα.

Πως θα αντιδράσουν Χάιδω και Μαργαρίτα σε αυτό;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close