Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς  θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Ιουλία θα έρθει αντιμέτωπη με μία ανατρεπτική ομολογία.

Ο καθένας με τα προβλήματα του… ένας να είναι χαρούμενος σε αυτήν την σειρά υπάρχει;;

Με μια τρομερή αποκάλυψη θα έρθουμε αντιμέτωποι, σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της Ελιάς. H Μυρτάλη ομολογεί στην Ιουλία ότι είναι έγκυος! Η ίδια μάλιστα, από τη στιγμή που μαθαίνει ότι είναι έγκυος είναι ιδιαίτερα ανήσυχη. Ποιανού είναι άραγε το παιδί;

Δείτε ακόμη Αντρέα Γεωργίου: Βαρύ πένθος για τον σκηνοθέτη της σειράς η Γη της Ελιάς

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη θα δεχτεί δολοφονική επίθεση

Η Μυρτάλη φαίνεται να έχει αμφιβολίες για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού που θα φέρει στον κόσμο. Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι δεν έχει έναν άνθρωπο κοντά της πλέον να πει μια λέξη, να την βοηθήσει ψυχολογικά και πρακτικά.

Όλες οι φίλες και οι φίλοι της – λόγω της ακραίας συμπεριφοράς που επιδεικνύει το τελευταίο διάστημα – έχουν απομακρυνθεί από δίπλα της, γεγονός που την στενοχωρεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Παναγιώτης επιτίθεται στον Λυκούργο

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει πέρα την Μαρίνα για τον Αλέξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δεν γυρνάει στην Μάνη και πάει Σούνιο

Ο μόνος άνθρωπος που της έχει απομείνει, είναι η θεία της η Ιουλία στην οποία σπεύδει να μοιραστεί την είδηση της εγκυμοσύνης της. «Ιουλία είμαι έγκυος» θα δούμε να της λέει με τρεμάμενη φωνή.

Η Ιουλία μόλις ακούει για την εγκυμοσύνη της Μυρτάλης ξαφνιάζεται αλλά παράλληλα δείχνει να χαίρεται που η αγαπημένη της ανιψιά θα γίνει μανούλα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στην επιφάνεια τα προβλήματα υγείας του Λυκούργου

Η Γη της Ελιάς: Γιώργης και Ιουλία χωρίζουν

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει σκηνή επειδή την χώρισε ο Χρήστος

Την ίδια ώρα όμως βλέπει την ανιψιά της πολύ αγχωμένη μη μπορώντας να εξηγήσει το γιατί. Οι απαντήσεις της Μυρτάλης προβληματίζουν ακόμη περισσότερο την Ιουλία καθώς η ανιψιά της αποφεύγει με τρόπο να μπει σε λεπτομέρειες γύρω από την προσωπική της ζωή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close