Η-Γη-της-Ελιάς-Ισίδωρος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως σε κίνδυνο βρίσκεται η ζωή του Ισίδωρου 

Πάμε καλά;; Κυρία Βάνα και κύριε Αντρέα τι θα γίνει επιτέλους;;

Ένας ατελείωτος πόλεμος ξεσπά. Μία μάχη, δίχως τέλος, δίχως όρια.. Ο Δημοσθένης και ο Ισίδωρος στέκονται αντιμέτωποι, φτάνοντας στα άκρα, στην γη της ελιάς. Και οι δύο θέλουν να ανέβουν στον “θρόνο” της εξουσίας, να γίνουν Δήμαρχοι της Μάνης και να πάρουν τον έλεγχο στα χέρια τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης θα βάλει άτομα για να απειλήσουν την ζωή της Ισμήνης

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισίδωρος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία θα έρθει αντιμέτωπη με μία ανατρεπτική ομολογία

Ο Ισίδωρος έχει αποδείξει, ουκ ολίγες φορές, πως όταν κάτι το θέλει, κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει. Αντίστοιχα, ο Δημοσθένης έχει κάνει γνωστό σε όλους πως είναι ικανός ακόμη και να σκοτώσει, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη θα δεχτεί δολοφονική επίθεση

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Παναγιώτης επιτίθεται στον Λυκούργο

Έτσι και γίνεται.. Ο Δημοσθένης παλεύει να βγάλει τον Ισίδωρο από τη μέση, με κάθε δυνατό τρόπο, στην γη της ελιάς. Δε διστάζει, μάλιστα, να σκεφτεί και τον θάνατο, ως λύση εξόντωσης.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δεν γυρνάει στην Μάνη και πάει Σούνιο

Η Γη της Ελιάς: Φανή και Ισίδωρος ενωμένοι για χάρη του παιδιού

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στην επιφάνεια τα προβλήματα υγείας του Λυκούργου

Ο Ισίδωρος επιμένει στη θέση του Δημάρχου και δεν υποχωρεί, παρά τις πιέσεις τις οικογένειας. Η κατάσταση φτάνει στα άκρα, με αποτέλεσμα οι δυο άντρες να βγάζουν τα όπλα της μάχης έξω..

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει σκηνή επειδή την χώρισε ο Χρήστος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ισμήνη και Κωνσταντίνος πετάνε για Μάλτα

Η Μάνη έχει διχαστεί: Ποιος είναι ο καλύτερος δήμαρχος και ποιος δίνει τις καλύτερες υποσχέσεις, σύμφωνα με το youfly, για  ένα καλύτερο αύριο; Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο, εάν δε σταματήσει άμεσα αυτός ο πόλεμος. Η ζωή του Ισίδωρου, κινδυνεύει..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close