Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-Στάθης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Γιώργης στήνει παγίδα σε Ιουλία Στάθη και τους πιάνει μαζί στο κρεβάτι. 

Καμία παγίδα για σένα και την Ευτυχία ποιος θα στήσει; Ε ΜΑ ΠΙΑ.

Εδώ πρόκειται να συμβούν συγκλονιστικά πράγματα σύμφωνα με το περιοδικό TV 24. Ο Γιώργης είναι αποφασισμένος να μη συνεχίσει πια να είναι με την Ιουλία και όχι μόνο επειδή το μυαλό και η καρδιά του είναι στην Ευτυχία αλλά και γιατί ξέρει ότι η Ιουλία τον κοροϊδεύει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 53 , 54 , 55 , 56 , 57

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Κόρη του Δημοσθένη ετεροθαλής αδερφή του Φίλιππου

Ξέρει ότι η Ιουλία θέλει τον Στάθη και κανέναν άλλον κι αυτή την κοροϊδία δεν μπορεί άλλο να την ανεχτεί. Έτσι αποφασίζει να της στήσει μια παγίδα. Της λέει ότι πρόκειται να φύγει από τη Μάνη για μια δυο μέρες και να πάει στην Αθήνα, στα κεντρικά της αστυνομίας για δουλειά της υπηρεσίας.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία κεράτωνε τον Δημοσθένη με τον άντρα της Χάιδως

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της κόρης του Δημοσθένη

Ωστόσο ο Κουράκος μπλοφάρει για να δει τι θα κάνει Ιουλία και είχε δίκιο. Η Ιουλία καλεί τον Στάθη για να περάσουν όλο το βράδυ μαζί. Ο Γιώργης δε, την κατάλληλη ώρα μπαίνει στο σπίτι και τους πιάνει στο κρεβάτι. Η Ιουλία πέφτει στη παγίδα που τους έστησε και φυσικά χωρίζουν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τρίτο πρόσωπο μπαίνει ανάμεσα στην Βασιλική και στον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε

Αυτή τη φορά κανονικά, με διαζύγιο. Ελεύθερος πλέον ο Γιώργης τρέξει στην αγκαλιά της αγαπημένης του Ευτυχίας. Η Ευτυχία, φυσικά χαίρεται αλλά κι απ’ την άλλη φοβάται δύο πράγματα. Τι θα πει ο κόσμος και ότι μπορεί να την κατηγορήσουν πως έκλεψε τον Κουράκο από την Ιουλία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πασίγνωστός τραγουδιστής εισβάλει στην σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αριστέα πάει στην Αρεόπολη για το κακό της Αθηνάς

Ότι δηλαδή αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους. Επίσης αυτό που τρέμει είναι ότι δεν έχει πει την αλήθεια στον Γιώργη για την δολοφονία του Ανέστη. Αυτό θα βαρύνει την σχέση της με το Γιώργη και κάποια στιγμή αργότερα θα θέλει και θα του πει την αλήθεια ρισκάροντας τα πάντα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος σβήνει μπροστά στην Χάιδω

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-Ευτυχία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία κάνουν έρωτα στα χωράφια

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close