Η Γη της Ελιάς-Ανέστης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Ανέστης δέχεται απειλές από τον Κουράκο ότι θα τον καταστρέψει. 

Δεν θα θέλαμε να είμαστε στην θέση του Ανέστη…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα spoiler της Ελένης για τη σειρά

Ο Ανέστης αποφυλακίζεται και σκορπά πανικό στην Μάνη. Καταρχάς η Ευτυχία και η Μαρίνα τρέμουν πως θα περάσουν ξανά τα ίδια εξαιτίας του. Κυκλοφορούν συνεχώς με συνοδεία και νιώθουν διαρκώς δύο μάτια να τους κοιτάν μέσα στα σκοτάδια.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 200 , 201 , 202 , 203

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Επίσης ο Κουράκος δεν μπορεί να διαχειριστεί την οργή του με το γεγονός ότι ένας τόσο φρικτός εγκληματίας σαν τον Ανέστη κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος στην Μάνη. Ο Ανέστης βέβαια αδιαφορεί πλήρως για όλους αυτούς που αναφέραμε πιο πάνω και κανονίζει ήδη την επόμενη μεγάλη του “δουλειά”.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτoι είναι οι 2 φόνοι στο τέλος της σειράς

Μάλιστα δεν διστάζει να πλησιάσει τον Κωνσταντίνο για να κάνει επίδειξη δύναμης αδιαφορώντας για την οργή του. Ο Κουράκος όμως δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο βασικός ήρωας πεθαίνει

Λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή του, πιάνει τον Ανέστη και με ένα ψυχρό βλέμμα…δολοφόνου του λέει πως “Ανέστη θα σε καταστρέψω, αν μάθω ότι έκανες πάλι κάτι παράνομο“. Ο Ανέστης δεν πτοείται και ο Κουράκος γίνεται η σκιά του. Δεν θα επιτρέψει στον Ανέστη οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα.

Η Γη της Ελιάς-Ανέστης-

Close