Η-Γη-της-Ελιάς-Αγγελική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο πατέρας της μικρής Αγγελικής έρχεται στην Μάνη και γίνεται χαμός.

Τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας…

Στη Γη της Ελιάς, η Αντιγόνη από την 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της είχε συμφωνήσει με τη Φανή να της δώσει τη μικρή Αγγελική. Κατά κάποιο τρόπο λειτούργησε σαν παρένθετη μητέρα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Παντρεύεται ο Στέφανος στην Ισπανία

Η-Γη-της-Ελιάς-Μικρή-Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα θα στείλει την Αρετή στα δικαστήρια;

Ο πατέρας τής μικρής δεν έμαθε ποτέ ότι η Αντιγόνη είχε μείνει έγκυος. Δεν ξέρει ότι έχει ένα παιδί, όμως τα πράγματα αλλάζουν και ο πατέρας της Αγγελικής εμφανίζεται στη Μάνη και όλα ανατρέπονται!

Στο σπίτι των Βρεττάκων, παρότι έχουν συμβεί τόσα δυσάρεστα γεγονότα, η παρουσία και μόνο της μικρής Αγγελική φτάνει για να τους δίνει χαρά. Η Αγγελική σκορπίζει άφθονα χαμόγελα με την παιδική της αφέλεια και τόσο ο Μάνος όσο και η Μαρίνα είναι τρισευτυχισμένοι.

Την ίδια στιγμή η Αντιγόνη περνάει ένα δράμα. Βλέπει την κόρη της να φωνάζει τον Μάνο μπαμπά και τη Μαρίνα μαμά, διακρίνει ότι έχει απίστευτα χαρίσματα και εκεί που δεν την ενδιέφερε καθόλου, αρχίζει να έχει συναισθήματα για την Αγγελική.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τι θα γίνει τελικά με το κλειδί του Ιάκωβου;

Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Μαρίνα παντρεύονται και υιοθετούν την Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή επιτίθεται στην Βασιλική για την Εύα

Έτσι, παρότι η μικρή δεν δείχνει να τη συμπαθεί, η Αντιγόνη καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να κερδίσει μια θέση στη ζωή της. Μάλιστα κάποια στιγμή πηγαίνει από το σπίτι τού Ισίδωρου και βρίσκει τον Μάνο με τη Μαρίνα και την Αγγελική σε όμορφες οικογενειακές στιγμές μέσα στην πισίνα, οι οποίες την πληγώνουν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τα τινάζει όλα στον αέρα για τον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς: Άλλο ένα ζευγάρι διεκδικεί την μικρή Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι καινούργιες κατάρες της Αρετής και που θα πέσουν

Σκέφτεται ότι αυτό το όμορφο και πανέξυπνο κοριτσάκι είναι η κόρη της, που δεν μπορεί να την έχει και ξεσπά σε κλάματα. Ο Ισίδωρος από τη μια τη λυπάται αλλά από την άλλη η ζήλια της Αντιγόνης προς τη Μαρίνα και τη σχέση που έχει αποκτήσει με την Αγγελική, τον προβληματίζει και τον στενοχωρεί.

Ο ίδιος φοβάται μήπως η Αντιγόνη κάνει κάποια ανοησία και αποκαλύψει στο παιδί ότι είναι η μητέρα του. Ωστόσο αυτό η Αντιγόνη δεν μπορεί να το κάνει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η εγκληματική οργάνωση χτυπά στο μαγαζί του Χρήστου

Η-Γη-της-Ελιάς-Αντιγόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη Βαΐτσου θα είναι η κόρη του Δημοσθένη;

Όσο και να θέλει να πάρει πίσω το παιδί της, δεν μπορεί και δεν θέλει να προχωρήσει σε δίκες, καθώς η παράνομη υιοθεσία και ότι θα βρεθούν κατηγορούμενοι έξι άνθρωποι, γιατροί, μαίες και νοσοκόμες, την κρατάει όμηρο στη δυστυχία της.

Ο πατέρας της Αγγελικής στη Γη της Ελιάς

Τα πράγματα όμως σύντομα πρόκειται να ανατραπούν. Γύρω στα μέσα Οκτωβρίου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TiVi Σίριαλ, θα εμφανιστεί ο βιολογικός πατέρας της μικρής Αγγελικής. Πρόκειται για έναν όμορφο και επιτυχημένο άντρα, ο οποίος δεν γνωρίζει τίποτα για την ύπαρξη αυτού του παιδιού.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη αποκάλυψη έρχεται απο την Μαρία

Η Γη της Ελιάς-Αγγελική-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Εύα;

Είναι Έλληνας του εξωτερικού και φτάνει στη Μάνη για δουλειές. Όμως ο δρόμος του θα συναντηθεί τόσο με την Αντιγόνη όσο και με τη μικρή και από εκεί και πέρα οι ανατροπές θα διαδέχονται η μια την άλλη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη θα τα βρει με τον Κωνσταντίνο αλλά θα ξαναχωρίσουν

Η-Γη-της-Ελιάς-Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ώρα της Ευτυχίας πλησιάζει

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον συγκεκριμένο ρόλο, ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας, πρόκειται για ένα μεγάλο όνομα, για έναν πολύ γνωστό και αγαπημένο ηθοποιό.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close