Η Γη της Ελιάς-Μέλπω-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καθηλωτικές αφού η Ισμήνη διώχνει τη Μέλπω από την Μάνη

η Ισμήνη φέρνει σε οικονομικό αδιέξοδο την Μέλπω και την αναγκάζει να φύγει από την Μάνη. 

Αχ πότε θα ξανά αρχίσουν τα επεισόδια να γίνει χαμόοος;

Η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά για φέτος Γη της Ελιάς επιστρέφει από την Κυριακή 1η Μάη κι εμείς θα μοιραστούμε μαζί σας όλα όσα θα δούμε να εξελίσσονται στα επόμενα επεισόδια. Για αρχή ο Αποστόλης σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να κερδίσει την προσοχή της Ευτυχίας αποφασίζει να φλερτάρει με την Σοφία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική εξαγριώνει ακόμη πιο πολύ την Αρετή

Η Σοφία είναι η νέα εργάτρια του και η Ευτυχία δεν αργεί να το αντιληφθεί. Αντί όμως να ζηλέψει και να τρέχει πίσω από τον Αποστόλη γίνεται ακόμη πιο έξαλλη μαζί του και ο Αποστόλης ξεκινά να την παρακαλά να τον συγχωρέσει.

Της στέλνει λουλούδια, την διεκδικεί συνεχώς και η Ευτυχία τον απορρίπτει σε κάθε του προσπάθεια. Ακόμη και ο Ιάκωβος αγανακτεί με την επιμονή του να κερδίσει πίσω την Ευτυχία και προσπαθεί να του ανοίξει τα μάτια. 

Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης εκβιάζει αισχρά την Αθηνά

Από την άλλη, η Αρετή ενώ αρχικά ήθελε τον Στέφανο μαζί με την Ελένη, πλέον συνειδητοποιεί ότι η Ελένη μπορεί και να μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά της. Βλέπετε η Ελένη είναι η φωνή της λογικής για τον Στέφανο και αυτό το αντιλαμβάνεται η Αρετή.

Δεν διστάζει να βάλει λόγια στον Στέφανο αλλά και να πιάσει ακόμη και την νεαρή κοπέλα με σκοπό να την φοβερίσει. Όμως ο Στέφανος για πρώτη φορά στην ζωή του πατάει πόδι και πάει κόντρα στην θέληση της μητέρας του. Και η Ελένη όμως, αποδεικνύεται ότι δεν είναι καμία κοπέλα που δεν ξέρει να απαντάει στις προσβολές και στις επιθέσεις.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το τραγικό ατύχημα που αλλάζει τις ζωές όλων

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-

Η Αρετή νιώθει πιο μόνη από ποτέ αφού η αλλαγή στάσης του Στέφανου είναι εμφανής. Από την άλλη η Βασιλική ξεκαθαρίζει στον Στάθη ότι θα παραμείνει στο πλευρό του ό,τι και να γίνει και θα καταθέσει υπέρ του στην δίκη που έχει με την πρώην γυναίκα του, Αρετή.

Όταν μαθαίνει η Αρετή για το ταξίδι αναψυχής ανάμεσα στον Στάθη και στην Εύα γίνεται έξαλλη. Όσων αφορά την Μέλπω, βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο και ο Κωνσταντίνος προθυμοποιείτε να της δίνει μισθό για να την βοηθήσει οικονομικά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης στήνει ένεδρα θανάτου στο Φίλιππο και το μωρό

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Όμως αυτό δεν το δέχεται η Ισμήνη και αφού η Μέλπω δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά φεύγει από την Μάνη. Τέλος η Ιουλία και ο Κουράκος αρχίζουν και τρομάζουν στην ιδέα ότι δεν μπορούν να κάνουν δικά τους παιδιά.

Η Γη της Ελιάς-Μέλπω-

Η Ιουλία ακόμη δεν έχει μείνει έγκυος και αυτό την ανησυχεί. Αποφασίζουν λοιπόν να πάνε σε έναν γυναικολόγο για να κάνουν κάποιες εξετάσεις.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ήττα για τον Στάθη

Close