Η Γη της Ελιάς: Διπλή τραγωδία στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε διπλή τραγωδία στη Μάνη.

Αμάν ρε Βάνααααα!

Το τελευταίο διάστημα τα νοσοκομεία και τα νεκροταφεία είναι τα μόνιμα locations στη Γη της ελιάς, λόγω σεναρίου και το ήδη το έχουν αντιμετωπίσει χιουμοριστικά οι χρήστες του Twitter.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης εκθέτει ανεπανόρθωτα την Ειρήνη

Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά ενδίδει στον Μιχάλη

Όμως όσα θα έρθουν πάλι στα ίδια σημεία θα μας οδηγήσουν. Παράλληλα με δύο έρωτες, έχουμε δύο ακόμη υποψήφιες τραγωδίες στη Γη της ελιάς. Η ζωή δύο πολύ αγαπημένων ηρώων μας κινδυνεύει σοβαρά. Θα έχουμε απώλειες τελικά στο καστ;

Ο Λυκούργος στην εντατική και το άγνωστο πρόβλημα υγείας της Μαρίνας

Ο συμπαθέστατος Γιώργος Παρτσαλάκης, ο οποίος είναι ο τηλεοπτικός δικηγόρος Λυκούργος στη Γη της ελιάς, μάλλον στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον ανιψιό του Χρήστο, θα υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις του.

Έρχεται σε σύγκρουση με το κύκλωμα της νύχτας όταν βρίσκει νέα στοιχεία για την αθώωση του Χρήστου και αυτό προκαλεί αντίδραση. Το κύκλωμα τον πυροβολεί απροκάλυπτα στο σπίτι του και η ζωή του κινδυνεύει στην εντατική.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106

Η Γη της Ελιάς-Μάνος-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις είναι πιο δύσκολες από ότι περιμέναμε

Όλη η Αρεόπολη αναστατώνεται με τον σοβαρό τραυματισμό του αγαπημένου δικηγόρου και ο Κωνσταντίνος παίρνει τα μέτρα του για να προστατέψει την Ισμήνη και την κόρη τους. Θα σωθεί τελικά ο Λυκούργος; Αυτή είναι η μεγάλη μας απορία.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται τα προβλήματα υγείας της Μαρίνας η οποία ζει το δράμα, μόνη της. Αρνείται να κάνει εξετάσεις και μετά από νέο λιποθυμικό επεισόδιο, όλη η οικογένεια των Βρεττάκων μαζί με τον Μάνο και τον Ισίδωρο κάνουν τα αδύνατα – δυνατά για να μάθουν τι της συμβαίνει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: H Χάιδω ουρλιάζει από πόνο

Η Γη της Ελιάς-Μάνος-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης προσπαθεί να σκοτώσει τη μάνα του

Εδώ όμως έχουμε ένα κρίσιμο ερώτημα: Θα καταφέρει τελικά να σωθεί η ζωή της Μαρίνας ή θα έχουμε πρόωρη αποχώρηση από τη σειρά, της Αντιγόνης Νεοφύτου που την υποδύεται;

Κατά 99% αυτό δεν θα συμβεί. Το τηλεοπτικό ζευγάρι Τάσος Ιορδανίδης – Αντιγόνη Νεοφύτου σύμφωνα με το queen.gr  είναι ένα δυνατό «χαρτί» της σειράς.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Νέος μεγάλος έρωτας έρχεται

Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται

Το μόνο ζευγάρι που μέχρι στιγμής ζει τον έρωτά του και μας χαρίζει στιγμές ευτυχίας είναι εκείνο του Γιώργη και της Ευτυχίας. Προς το παρόν ηρεμία.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close