Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης προσπαθεί να σκοτώσει τη μάνα του

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές καθώς Ο Αλέξης προσπαθεί να σκοτώσει τη μάνα του

ΕΛΕΟΣ ΑΛΕΞΗ

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποφασίζει να κάνει παιδί με την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος θρηνεί για τη Μαρίνα

Η Μυρτάλη και ο Αλέξης είναι δύο πρόσωπα που μας έχουν απασχολήσει ποικιλοτρόπως. Άλλωστε η σχέση των δύο νέων βρίσκεται συνεχώς σε ένα τεντωμένο σκοινί.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε και θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια η Μυρτάλη και ο Άλεξ αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τους τα μελανά σημεία του δεσμού τους και να κάνουν μία καινούρια αρχή.

Μάλιστα φτάνουν στο σημείο να δημοσιοποιούν την σχέση τους πηγαίνοντας μαζί στο καφενείο του Πότη. Λίγη ώρα μετά, ο Αλέξης συναντάει την Μαργαρίτα και της ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα. Μόνο που η μητέρα του δεν συμμερίζεται την χαρά του καθώς αντιλαμβάνεται πως όταν είναι μαζί της χάνει κάθε έλεγχο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έτσι ξαναενώνονται Φίλιππος και Βασιλική

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος πέφτει σε μια καλοστημένη παγίδα

Η κοπέλα έχει πια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Την επόμενη μέρα η Μαργαρίτα πάει  να βρει την Μυρτάλη και κάνει μία ξεκάθαρη συζήτηση μαζί της όσο αφορά τον γιο της. Ακόμη, την προειδοποιεί ότι θα την παρακολουθεί στενά και της τονίζει πως αν τυχόν τον πληγώσει θα έχει να κάνει μαζί της.

Φυσικά αυτή η συζήτηση εκνεύρισε την κοπέλα η οποία θυμάται όλα όσα πέρασε με τον Στέφανο και την Αρετή και ενημερώνει σχετικά τον Αλέξη βάζοντας του ένα τελεσίγραφο. Ή μαζεύει τη μητέρα του ή χωρίζουν οριστικά. Εκείνος, όντως εξαγριωμένος πηγαίνει στο σπίτι της Μαργαρίτας και της επιτίθεται άγρια.

Συγκεκριμένα, επιχειρεί να την σκοτώσει ενώ εκείνη σοκαρισμένη παλεύει να ξεφύγει από τα χέρια του με όσες δυνάμεις έχει. Τον σπρώχνει και τρέχει γρήγορα στο δωμάτιό της και κλειδώνει την πόρτα. Ο γιος της την προειδοποιεί ότι έτσι και πλησιάσει ξανά την Μυρτάλη και αποπειραθεί να τους χωρίσει, θα την σκοτώσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Ευτυχία ξανά απέναντι

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα ανακαλύπτει την αλήθεια

Η Μαργαρίτα όταν βεβαιώνεται ότι είναι μόνη της αποφασίζει να πάρει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας απέναντι στον Αλέξη καθώς φοβάται ότι θα κάνει πράξη την απειλή του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close