Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται.

Να τα μας..

Η Ευτυχία παίρνει άδεια από την δουλειά για να πάνε ταξίδι με τον Κουράκο 5 μέρες στη Ρώμη: «Πρόσεχε να μην σου ξεφύγει σε κανέναν για το ταξίδι στη Ρώμη. Ούτε στον Λεωνίδα κι εννοείται ούτε στον Αποστόλη!»

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα παραιτείται από τη ζωή

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης εισβάλουν στη σειρά

Ο Στάθης προτείνει στον Φίλιππο ένα σχέδιο για να τα ξαναβρούν με την Βασιλική: «Το θέμα είναι να της μπει η ιδέα της Βασιλικής! Την έκανα να ζηλέψει! Εξαφανίσου για κάποιες μέρες από προσώπου γης! Άστην να το δουλέψει στο μυαλό της.»

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έρχονται σκληρές ανατροπές

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ξαναζεί ένα δράμα

«Αν θες να κερδίσεις την μάχη, επιβάλλονται και τα αθέμιτα μέσα! Δεν έχεις ακούσει που λένε ότι στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται; Εσύ απλώς κόψε τα παρακάλια και χάσου για ένα διάστημα. Άστην να αναρωτιέται και να βράζει στο ζουμί της! Άκουσε με.. ξέρω τι σου λέω..»

Ο Δημοσθένης, μαζί με 4 άντρες, ετοιμάζουν το χτύπημα στον Κεφάλα. Την ίδια ώρα η Δήμητρα βρίσκει την ευκαιρία και όταν η Ασπασία και η Ειρήνη φεύγουν από το σπίτι, ανοίγει με αντικλείδι και μπαίνει μέσα για έρευνα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποφασίζει να κάνει παιδί με την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος θρηνεί για τη Μαρίνα

Την ίδια ώρα ο Αλέξης, χωρίς ίχνος ενοχής, παρηγορεί την Μαργαρίτα για τον χαμό του Γεράσιμου: «Σήμαινε πολλά για σένα ο κύριος Γεράσιμος! Ήταν από τους πιο εντάξει ανθρώπους που έχω γνωρίσει! Κύριος με τα όλα του! Και σε νοιαζόταν πολύ!»

Η Δήμητρα ενημερώνει την Μαργαρίτα σχετικά με τον θάνατο του Γεράσιμου: «Λοιπόν, από την νεκροψία-νεκροτομή και την αυτοψία στον τόπο του δυστυχήματος, βγαίνει το συμπέρασμα ότι ίσως πρόκειται για εγκληματική πράξη..»

«Ο οδηγός φέρθηκε με ασυνήθιστη σκληρότητα.. αφού πρώτα τον χτύπησε με το αυτοκίνητο του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, φαίνεται ότι πέρασε και δυο φορές πάνω από τον πεσμένο κύριο!»

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος πέφτει σε μια καλοστημένη παγίδα

Η Γη της Ελιάς-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη θα εξοντώσει τον Αλέξη

Ο Χρήστος με την συνοδεία του Λυκούργου πηγαίνει στον ανακριτή. Τα νέα αργότερα θα είναι δυσάρεστα: «Προέκυψε διαφωνία Ανακριτή και Εισαγγελέα. Ο Ανακριτής θέλει προφυλάκιση, ο Εισαγγελέας ν’ αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση και περιοριστικούς όρους!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Ευτυχία ξανά απέναντι

Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα ανακαλύπτει την αλήθεια

Την λύση θα την δώσει το Δικαστικό Συμβούλιο που θα συνέλθει αύριο…» Την ίδια ώρα η Δήμητρα παίρνει εντολή από τον εισαγγελέα να ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκε ο Γεράσιμος…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close