Η Γη της Ελιάς-Πότης-Ειρήνη-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Πότης εκθέτει ανεπανόρθωτα την Ειρήνη.

Το έκανε πάλι το θαύμα του ο Πότης…

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις και για την Ειρήνη, στην σειρά, Η γη της ελιάς. Ο θάνατος του αγαπημένου της Κίμωνα την έχει κάνει να χάσει τα λογικά της. Η Ασπασία έχει γίνει σκιά του εαυτού της, ενώ την ίδια στιγμή, ο Δημοσθένης είναι απών σαν πατέρας, με μοναδικό του στόχο να εκδικηθεί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά ενδίδει στον Μιχάλη

Η Γη της Ελιάς-Ειρήνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106

Η Ειρήνη λοιπόν αισθάνεται μόνη κι αβοήθητη. Η μοναδική της παρηγοριά είναι η Βασιλική, από την οποία ζητά συγγνώμη σχεδόν κάθε μέρα. Θέλει όσο τίποτα να δώσουν μια ευκαιρία στη φιλία τους και να δεθούν ξανά, όπως παλιά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις είναι πιο δύσκολες από ότι περιμέναμε

Η Γη της Ελιάς-Πότης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: H Χάιδω ουρλιάζει από πόνο

Η Βασιλική, η οποία επίσης βιώνει δύσκολες καταστάσεις αυτήν την περίοδο, δυσκολεύεται να την δεχτεί πίσω. Η αποκάλυψη του Φίλιππου πως είναι αδελφός της Ειρήνης, την έχει κάνει να απομακρυνθεί τελείως.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης προσπαθεί να σκοτώσει τη μάνα του

Η Γη της Ελιάς-Πότης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πυροβολούν τον Λυκούργο – Πέφτει σε κώμα

Η Ειρήνη Καπερνάρου περνά δύσκολες ώρες και ο Πότης την κάνει να αισθανθεί χειρότερα, στην γη της ελιάς. Ο καφετζής μαθαίνει πως η νεαρή δεν είναι στο Πανεπιστήμιο (όπως λένε οι γονείς της), αλλά πηγαίνει ακόμη στο λύκειο!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Νέος μεγάλος έρωτας έρχεται

Η Γη της Ελιάς-Ειρήνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται

Ο κουτσομπόλης Πότης σύμφωνα με το youfly.com διαδίδει παντού στη Μάνη τα ψέματα της οικογένειας, κάνοντας την Ειρήνη να αισθάνεται ντροπή! Όλοι μαθαίνουν το ψέμα για τις σπουδές της, με αποτέλεσμα η νεαρή ηρωίδα να κλείνεται όλο και περισσότερο στον εαυτό της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close