Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού πυροβολούν τον Λυκούργο και πέφτει σε κώμα. 

Αυτό μας έλειπε τώρα…

Τα επεισόδια που έρχονται στη γη της ελιάς είναι γεμάτα εξελίξεις που κόβουν την ανάσα. Ο Λυκούργος συνεχίζει να ερευνά τα κυκλώματα που πουλάν προστασία στα μαγαζιά μέχρι που δέχεται επίθεση θανάτου και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ο Λυκούργος αφότου φυλακίζεται ο Χρήστος για το φόνο ενός μπράβου της νύχτας θέλει να αποδείξει ότι ο ανιψιός του βρισκόταν σε άμυνα και να ξεσκεπάσει το κύκλωμα που πουλάει προστασία στα μαγαζιά.

Όμως η απόφασή του να αναμειχθεί σ’ αυτή την υπόθεση θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του καθώς αρχίζει να δέχεται απειλές σύμφωνα με τα επόμενα επεισόδια που εξασφάλισε το περιοδικό my TV.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Νέος μεγάλος έρωτας έρχεται

Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται

Όπως θα δούμε σύντομα στη σειρά ο δικηγόρος δεν πτοείται και δίνει στον εισαγγελέα ένα από τα ονόματα των μπράβων και εκείνος στη συνέχεια εκδίδει το σχετικό ένταλμα σύλληψης. Μόνο που ο αδίστακτος άντρας προλαβαίνει να δώσει εντολή για εκδίκηση.

Συγκεκριμένα αναθέτεται σε ένα συνεργάτη του να πραγματοποιήσει μία από τις απειλές απέναντι στο Λυκούργο. Λίγες μέρες μετά λοιπόν γίνεται η σύλληψη του άντρα και οι συνεργάτες του προχωρούν σε μια μαφιόζικη επίθεση εναντίον του Λυκούργου.

Ένας από αυτούς πηγαίνει στο σπίτι του δικηγόρου και κοιτώντας τον στα μάτια τον πυροβολεί εν ψυχρώ. Ο Λυκούργος δεν προλαβαίνει να αντιδράσει και πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος ενώ ο κακοποιός εξαφανίζεται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα παραιτείται από τη ζωή

Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης εισβάλουν στη σειρά

Όταν η Χάιδω επιστρέφει στο σπίτι βρίσκει τον αγαπημένο της μες τα αίματα και ουρλιάζει. Αμέσως καλεί ασθενοφόρο και τον αστυνόμο Κουράκο.

Για την παραπάνω εξέλιξη ενημερώνονται η Ισμήνη με τον Κωσταντίνο οι οποίοι τρέχουν στα νοσοκομείο και περιμένουν να μάθουν νέα σχετικά με την έκβαση των χειρουργείων στα οποία υποβάλλεται ο Λυκούργος. Οι γιατροί αρκούνται να πουν μόνο ότι δίνουν σκληρή μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

Αργότερα, το χειρουργείο ολοκληρώνεται και ο Λυκούργος μεταφέρεται στην εντατική καθώς τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα. Τα νέα, κυκλοφορούν σε όλη την Μάνη προκαλώντας στεναχώρια και σοκ σε όσους τον γνωρίζουν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έρχονται σκληρές ανατροπές

Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ξαναζεί ένα δράμα

Οι δικοί του άνθρωποι ζουν στιγμές αγωνίας στο νοσοκομείο και η κατάσταση του αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει. Μάλιστα, ο επικεφαλής γιατρός και η ομάδα του τρέχουν στην εντατική καθώς ο δικηγόρος παθαίνει ανακοπή καρδιάς και κάνουν τα πάντα για να τον επαναφέρουν.

Τα καταφέρνουν αλλά ο Λυκούργος είναι σε κώμα. Την επόμενη μέρα η Εύα επισκέπτεται το Χρήστο στη φυλακή και τον ενημερώνει για τον πυροβολισμό του θείου του και την μάχη που δίνει στο νοσοκομείο.

Εντωμεταξύ ο Γιώργης κατάφερε να αποσπάσει μία ομολογία φωτιά του μπράβο που συνέλαβαν και να οδηγηθούν στα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος που πουλάει προστασία στα μαγαζιά και κατ’ επέκταση, να αθωωθεί ο Χρήστος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποφασίζει να κάνει παιδί με την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος θρηνεί για τη Μαρίνα

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close