Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-Μαργαρίτα-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές και πιο δύσκολες από ότι περιμέναμε

Πόσο πιο δύσκολες μας έχετε σκάσει

Ο Αλέξης πλησιάζει και πάλι τη μητέρα του και φροντίζει να της δείχνει το πιο γλυκό του πρόσωπο. Παριστάνει ότι τη νοιάζεται και ότι ανησυχεί για το πένθος που βιώνει, ενώ λέει στη Μαργαρίτα: «Μάνα, με τη Μυρτάλη είμαστε πλέον και επίσημα μαζί.

Δεν κρυβόμαστε από κανέναν», αλλά δεν παίρνει την απάντηση που περίμενε: «Αλέξη, δεν με ενδιαφέρει πλέον τι κάνεις με τη Μυρτάλη. Αγόρι μου, αυτή η σχέση σου το είχα πει είναι προβληματική, κάνε ό,τι καταλαβαίνεις», του λέει κι εκείνος στην αρχή τα χάνει, αλλά δεν μπορεί να κρύψει και τον θυμό του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: H Χάιδω ουρλιάζει από πόνο

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πυροβολούν τον Λυκούργο – Πέφτει σε κώμα

Παράλληλα, ο Πότης ξεκινά να διαδίδει στο χωριό ότι ο Αλέξης και η Μυρτάλη έκαναν κοινή εμφάνιση στο καφενείο. Την ίδια ώρα, η Μαργαρίτα βλέπει τη Μυρτάλη και την προειδοποιεί: «Mυρτάλη, δεν ξέρω τι ακριβώς έχετε με τον Αλέξη, αλλά σε παρακαλώ κορίτσι μου να προσέχεις.

Ο Αλέξης είναι πολύ ευαίσθητος, μην τον πληγώσεις», της τονίζει. Εκείνη μόλις ακούει τη Μαργαρίτα μόνο που δεν βάζει τα γέλια: «Ποιος είναι ευαίσθητος;», της λέει και της εξομολογείται: «Kυρία Μαργαρίτα, θα μου επιτρέψετε, αλλά δεν έχετε ιδέα ποιος είναι πραγματικά ο γιος σας».

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Νέος μεγάλος έρωτας έρχεται

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται

Λίγο αργότερα ο Αλέξης μαθαίνει όλα όσα γίνει και πηγαίνει έξαλλος στο σπίτι της μάνας του: «Ρε, δεν σου έχω πει να μην ανακατεύεσαι στη ζωή μου; Θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια», της φωνάζει και ξεπερνώντας κάθε όριο, πιάνει τη Μαργαρίτα από τον λαιμό να την πνίξει.

Τελευταία στιγμή γλιτώνει από τα χέρια του και τρομοκρατημένη από τη βίαιη αντίδρασή του, αλλάζει τις κλειδαριές για να μην ξαναμπεί ο Αλέξης στο σπίτι και φεύγει έντρομη από εκεί. Στο μεταξύ εξομολογείται στην Αθηνά τα όσα έγιναν και προσωρινά μετακομίζει στο σπίτι της μέχρι να συνέλθει από το σοκ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα παραιτείται από τη ζωή

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης εισβάλουν στη σειρά

Την ίδια στιγμή ο Αλέξης αρχίζει να νιώθει ενοχές για τον τρόπο που φέρθηκε στη Μαργαρίτα και την ψάχνει για να απολογηθεί. Εκείνη, όμως, βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Αθηνάς και τον αποφεύγει.

H Mαρίνα λιποθυμά στα χέρια του Μάνου

Ο Μάνος ζητά από την Ιουλία να πιέσει τη Μαρίνα να προχωρήσει στις απαιτούμενες εξετάσεις, αλλά πέφτει σε τοίχο, καθώς η Μαρίνα δεν δέχεται καμία κουβέντα πάνω σ’ αυτό το θέμα. Ωστόσο ο Μάνος δεν τα παρατάει και εξακολουθεί να πιέζει τη Μαρίνα να ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεων που ξεκίνησε, αλλά εκείνη συνεχίζει να αρνείται.

Όλα δείχνουν ότι η Μαρίνα εγκαταλείπει τον αγώνα, καθώς φοβάται πολύ ότι μπορεί να έχει κάτι σοβαρό. Τα πράγματα όμως γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, καθώς η Μαρίνα λιποθυμάει στα χέρια του Μάνου και η κατάσταση της υγείας της δείχνει να χειροτερεύει πολύ απότομα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έρχονται σκληρές ανατροπές

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ξαναζεί ένα δράμα

Το νέο λιποθυμικό επεισόδιο της Μαρίνας ταράζει ακόμα περισσότερο τον Μάνο, ο οποίος χρησιμοποιεί όλη του την πειθώ προκειμένου να την αναγκάσει να κάνει περαιτέρω εξετάσεις. Μάλιστα και η Μυρτάλη αγωνιά εξίσου για τη Μαρίνα, καθώς είναι το μοναδικό πρόσωπο που νιώθει ακόμα σαν οικογένειά της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποφασίζει να κάνει παιδί με την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος θρηνεί για τη Μαρίνα

Λίγο αργότερα, η Αντιγόνη αναλαμβάνει να πείσει τη Μαρίνα να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και η Μαρίνα τελικά δέχεται, ενώ ο Μάνος με τον Ισίδωρο χαίρονται πολύ με αυτή την εξέλιξη. Τελικά η Μαρίνα και ο Μάνος πηγαίνουν για νέο σετ εξετάσεων, ενώ η ανησυχία της όσο πάει και εντείνεται.

Ο Ισίδωρος έρχεται κοντά με την Αμαλία

Ο Ισίδωρος συναντά την Αμαλία (Ευφροσύνη Κουτσουβέρη) και γίνεται η πρώτη επαφή πριν τον επίσημο διορισμό της ως γραμματέας του στο δημαρχείο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έτσι ξαναενώνονται Φίλιππος και Βασιλική

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος πέφτει σε μια καλοστημένη παγίδα

Η πρώτη τους επαφή δείχνει να είναι πολύ έντονη και θετική, ενώ στη συνέχεια η Αμαλία δεν παύει να εκπλήσσει τον Ισίδωρο με την περιποιητικότητα και την αποτελεσματικότητά της και όλα δείχνουν πως μια «τρυφερή φιλία» γεννιέται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη θα εξοντώσει τον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς-Αμαλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Ευτυχία ξανά απέναντι

Ενθουσιασμένος μαζί της ο Ισίδωρος και για να της δείξει ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά της, ζητάει τη βοήθεια της Αντιγόνης για να της διαλέξει ένα όμορφο δώρο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close