Η Γη της Ελιάς: H Χάιδω ουρλιάζει από πόνο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές καθώς η Χάιδω ουρλιάζει από πόνο

Τι έχει περάσει και αυτή η γυναίκα ….

O Λυκούργος με αφορμή την υπόθεση του ανιψιού του, αρχίζει μια πραγματική εκστρατεία για να ξεσκεπάσει και να ξεριζώσει όλο το κύκλωμα που λυμαίνεται τα μαγαζιά σε όλη τη Μάνη. Ψάχνοντας και πιέζοντας τον Πότη, μαθαίνει ποιοι είναι και πώς λέγονται και σε συνεργασία με την αστυνομία καταστρώνουν ένα σχέδιο ώστε να συλληφθούν και να μπουν στη φυλακή.

Ωστόσο οι κινήσεις του έχουν γίνει γνωστές στα μέλη του κυκλώματος, οι οποίοι φυσικά δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια. Από την πρώτη στιγμή αποφασίζουν να του δώσουν ένα μήνυμα για να εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια, αλλά ο Λυκούργος δεν το βάζει κάτω.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης προσπαθεί να σκοτώσει τη μάνα του

Η Γη της Ελιάς: H Χάιδω ουρλιάζει από πόνο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πυροβολούν τον Λυκούργο  Πέφτει σε κώμα

Παρότι αισθάνεται την απειλή, συνεχίζει δημιουργώντας μεγάλη ανησυχία στην οικογένειά του: «Λυκούργο, φοβάμαι», του λέει και του ξαναλέει η Χάιδω, αλλά εκείνος δεν ακούει κανέναν: «Ξέρω τι κάνω, έχε μου εμπιστοσύνη. Θα το πάω μέχρι τέλους», ισχυρίζεται. Ο Πότης, υπό την πίεση του Λυκούργου, ομολογεί τις επαφές που είχε με τους νονούς της νύχτας και πως εξακολουθεί να τους πληρώνει για την προστασία του μαγαζιού του.

Ο Λυκούργος έχει πλέον και ονόματα και προχωρά νόμιμα ζητώντας τη βοήθεια αστυνομίας και εισαγγελέα. Σε συνέχεια των αποκαλύψεων, ο Μιχάλης εκδίδει ένταλμα σύλληψης για τον Βλάση. Ο Βλάσης όμως έχει αντιληφθεί τον κίνδυνο και παίρνει τα μέτρα του. Στο μεταξύ ο Λυκούργος φοβούμενος ότι θα ζητήσουν εκδίκηση, λέει στον Κωνσταντίνο να προσέχει την Ισμήνη και τη μικρή.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης προσπαθεί να σκοτώσει τη μάνα του

Η Γη της Ελιάς: H Χάιδω ουρλιάζει από πόνο

Όπως θα δούμε όμως αργότερα στη Γη της Ελιάς

και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού TVSIRIAL, ο Λυκούργος θα πληρώσει πολύ άσχημα που έμπλεξε με τον υπόκοσμο. Ο Λυκούργος μπερδεύεται με ένα δικαστήριο που πρέπει να κάνει και έχει σχέση με τον υπόκοσμο. Εκεί του έχουν στήσει καρτέρι και τον πυροβολούν. Τρώει μια σφαίρα στον θώρακα, κοντά στην καρδιά και η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Νέος μεγάλος έρωτας έρχεται

Η Γη της Ελιάς: H Χάιδω ουρλιάζει από πόνο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα παραιτείται από τη ζωή

Από τα δικαστήρια σε μια λίμνη αίματος μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Φυσικά ειδοποιούν την οικογένειά του που είναι συνέχεια στο πλευρό του. Ειδικά η Χάιδω και η Ισμήνη είναι σε τραγική κατάσταση, η Χάιδω ουρλιάζει από πόνο και φοβούνται για το χειρότερο, καθώς η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close