Η Γη της Ελιάς-Αρετή-Θανάσης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού οι εραστές και η μαφία αλλάζουν τα πάντα. 

Λας Βέγκας έχει γίνει η Μάνη παιδιά…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι αλλαγές στο δεύτερο κύκλο

 

O Δημοσθένης Καπερνάρος ο προσεκτικά συγκαλυμμένος αρχηγός της τοπικής μαφίας είναι αποφασισμένος να αποκτήσει πάση θυσία τον απόλυτο έλεγχο της Αρεόπολης και να αναδειχθεί σε νέο ολιγάρχη κάνοντας πέρα τα παραδοσιακά τζάκια της περιοχής όπως η οικογένεια Βρεττάκου.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς – Αποκλειστικό: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Η Μυρτάλη ερωτεύεται τον Χρήστο, ανιψιό του Λυκούργου που επιστρέφει μετά από χρόνια στην Αρεόπολη. Εκείνος όμως έχει να αναμετρηθεί με παλιούς λογαριασμούς που στοιχειώνουν το παρελθόν του και απειλούν το μέλλον του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ελπίδα βασανίζει την Αθηνά στις φυλακές

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Η Αρετή αφού πήρε το μάθημα της έμεινε ολομόναχη, στερημένη από φροντίδα και τρυφερότητα ανταποκρίνεται στο ερωτικό κάλεσμα του Θανάση. Η καρδιά και το σώμα της διψούν αλλά ο έρωτας είναι κάλπικος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οριστικός χωρισμός για Γιώργη-Ιουλία στο Β κύκλο

Πρόκειται για τον άνθρωπο που άφησε την Αναστασία λίγο πριν από το γάμο τους στα κρύα του λουτρού και εξαφανίστηκε στην Αυστραλία με μία πλούσια τουρίστρια.

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-Θανάσης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Μαρίνα παντρεύονται και υιοθετούν την Αγγελική

Ο Ιάκωβος είναι βαθιά ερωτευμένος με την Αθήνα. Όμως αναγκάζεται να την χωρίσει κρύβοντας της ότι είναι βαριά άρρωστος. Φεύγει στην Ισπανία για να υποβληθεί σε θεραπείες έχοντας λίγες πιθανότητες να μείνει ζωντανός. Θα τα καταφέρει;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Επανένωση Λεωνίδα Άννας στο φινάλε;

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-

Ο θάνατος της Φανής αφήνει ορφανή την μικρή Αγγελική η οποία αναγκαστικά καταλήγει σε ίδρυμα καθώς η υιοθεσία της από την Φανή ήταν παράνομη. Ο Ισίδωρος με τον Μάνο και την Αντιγόνη προσπαθούν να πάρουν την μικρή κοντά τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά στην φυλακή παλεύει να αποδείξει πως είναι αθώα

Τα εμπόδια που ορθώνονται είναι μεγάλα. Η Αντιγόνη έρχεται όλο και πιο κοντά με το παιδί και αποφασίζει ότι ήρθε η στιγμή να αποδείξει ότι είναι η βιολογική μητέρα του, γεγονός που θα τη φέρει αντιμέτωπη με το νόμο για παράνομη αγοροπωλησία βρέφους προκαλώντας πληγή στο κύρος των Βρεττάκων.

Η Γη της Ελιάς-Αγγελική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Εύα είναι έγκυος ή βαριά άρρωστη

Η Αθήνα όταν μαθαίνει την ιστορία αποφασίζει να υιοθετήσει την μικρή Αγγελική και ενημερώνει τον Ισίδωρο οποίος όμως έχει μεγάλες αντιρρήσεις.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close