Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Κουράκος πιάνει στα πράσα την Ιουλία με τον Στάθη. 

Αχ βρε Κουράκο, την κάνει τόσο εύκολη την επανασύνδεση Στάθη – Ιουλίας…

Τον τελευταίο καιρό η ζήλεια του Κουράκου έχει γίνει ανυπόφορη για την Ιουλία. Προσπαθεί με κάθε τρόπο και μέσο να του εξηγήσει και να τον πείσει, ότι η ιστορία τους με τον Στάθη είναι πια παρελθόν. Όμως ο Κουράκος, ενώ αρχικά δείχνει να καταλαβαίνει και να πείθεται στην συνέχεια όλα ανατρέπονται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης πριν πέσει νεκρός ηχογραφεί την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Θυμώνει και νευριάζει με τον Ιουλία ακόμη και όταν βλέπει τον Στάθη τυχαία στον δρόμο. Κάποια στιγμή ο Κουράκος, μαθαίνει από την Ιουλία ότι είδε τον Στάθη τυχαία, τον χαιρέτησε και μίλησαν. Ο Κουράκος θεωρεί πως τους έπιασε στα πράσα. Πως η Ιουλία αποκαλύφθηκε μόνη της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εμφανίζεται ακάλεστη στο γάμο

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-Ιουλία-

Δεν είχε καμία δουλειά να τον χαιρετήσει και να του πιάσει την κουβέντα σύμφωνα με τον ίδιο. Η Ιουλία με αυτήν την τελευταία σκηνή βγαίνει εκτός εαυτού. Από την μία νιώθει πιεσμένη με το θέμα του παιδιού και ο Κουράκος δεν την καταλαβαίνει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αγγελική δεν θέλει την Αθηνά

Από την άλλη, αντί να βρίσκεται σε έναν ήρεμο γάμο, έχει συνεχώς εντάσεις, νεύρα και έλεγχο τον τελευταίο καιρό. Του λέει πως θέλει λίγο χρόνο μόνη της να σκεφτεί με τον Κουράκο να χάνει την γη κάτω από τα πόδια του και να της υπόσχεται πως θα αλλάξουν τα πράγματα.

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης μαζί στο Β’ κύκλο

Η Ιουλία όμως είναι ανένδοτη. Μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει. Δεν θέλει να πάει από το σπίτι του Ισίδωρου, οπότε τηλεφωνεί στον Ιάκωβο και του ζητά αν γίνεται να της παραχωρήσει το σπίτι του. Φυσικά ο ίδιος δέχεται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη φιλάει με πάθος τον Αλέξη και φέρνει την ανατροπή

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Από την άλλη, ο Ισίδωρος προσπαθεί μαζί με τον Μάνο να πάρουν την μικρή Αγγελική από το ίδρυμα. Στην προσπάθειά του αυτή, πιέζει όλο και περισσότερο την Αντιγόνη καθημερινά διότι θέλει να μάθει όλη την αλήθεια πίσω από την παράνομη υιοθεσία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Άλλο ένα ζευγάρι διεκδικεί την μικρή Αγγελική

Η Γη της Ελιάς-Αγγελική-

Η Αντιγόνη δεν αντέχει να του κρύβεται άλλο και του αποκαλύπτει τα πάντα καθώς επίσης και τον ενεργό ρόλο που έπαιξε η Μαρία σε αυτήν την υιοθεσία. Στο μεταξύ ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να φέρει με τρόπο στον Δημοσθένη ότι θέλει να τα παρατήσει και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, μακριά από παράνομες δουλειές.

Ο Δημοσθένης όμως είναι ένας άνθρωπος που δεν αστειεύεται και του λέει ευθέως πως αν γίνει κάτι τέτοιο οι δυο τους, θα έχουν πολύ άσχημα ξεμπερδέματα.

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Όπου γάμος και φονικά

Τέλος ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου πλησιάζει με τον Στάθη και την Χάιδω να είναι φανερά συγκινημένοι, ενώ η Αρετή κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα που μένει έξω από όλα αυτό, απειλώντας ν τα τινάξει όλα στον αέρα…

Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close