Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πώς η Αρετή παθαίνει καρδιακή προσβολή. 

Μα για να πάθεις καρδιακό πρέπει να έχεις καρδιά…εδώ βρίσκουμε λάθος του σεναρίου.

Ο Στέφανος όσο πάει και απομακρύνεται από την Αρετή, ενώ έχει φτιάξει τις σχέσεις του με την αδερφή του. Μάλιστα το γεγονός ότι προσλαμβάνει για τους ελαιώνες και το μαθαίνει η Αρετή, φέρνει μεγάλη αναστάτωση.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή-Στέφανος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης εναντίον του Ισίδωρου

Η Αρετή συνειδητοποιεί πως η απόφαση στο Στέφανου να φύγει είναι οριστική και καταρρακώνεται ψυχολογικά. Ωστόσο, ακόμα και την τελευταία στιγμή δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να κάνει κάτι για να τον αποτρέψει.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στέφανος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Βασιλική συγχωρούν δακρυσμένοι τον Στέφανο

Κι έτσι γίνεται! Ο φόβος της ότι χάνει τον Στέφανο, την οδηγεί στο απροχώρητο και αποφασίζει να προσποιηθεί ότι παθαίνει έμφραγμα, για να τον κρατήσει δίπλα της. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης δίνει ένα σκληρό μάθημα στον Κωνσταντίνο

Ο Στέφανος αρχίζει να φοβάται ότι κάτι μπορεί να πάθει και το αναβάλει για λίγο. Η Αρετή φυσικά χαίρεται και γίνεται αμέσως καλά. Τόσο καλά, που όταν μία μέρα συναντάει τυχαία τη Μυρτάλη στο δρόμο τη βρίζει και οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν πολύ σκληρές κουβέντες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close